Kemal Islamoglu
Kırmızı Üye
- 21 Ocak 2010
- 1.301
- 535
- 1.683
Beşiktaş maçında bugünkü hatalarını telafi eder artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk maclarında ekstra sıcıyorBeşiktaş maçında bugünkü hatalarını telafi eder artık.
Ilk golü gördükçe çıldırıyorumİlk gol yenmez, ikinci golde de o pas atılmaz. Atanla tutanımız verdi bu sefer maçı.
Ekli dosyayı görüntüle 199122Ekli dosyayı görüntüle 199120
Aynen bunu gören yok, hem yasi var hem o agir sakatliklardan sonra eskisi gibi olmadi.Formsuzluk ile olayın alakası yok, bu adam çok ağır 3 sakatlık geçirdi, bir daha da eskisi gibi olmayacak, dua edelim, kalan maçlarda en azından vasat oynasın, zaten ayağı yan topları rezalet bir kaleci muslera
Aslinda gec kalindi bile.Diagne'nin golü öyle aman aman tutulmayacak bir top değildi bence. Çok geç yere yattı orada. Ben Muslera'ya yazıyorum o golü.
Beşiktaş deplasmanında sapıtıyor son senelerde, haftaya yine mala bağlarsa orada işimiz var gerçekten.
Normalde şu haftalarda şampiyonluk modunu açmasını beklediğimiz bayrak adamın hatalarını konuşuyoruz şimdi. Beni bilen bilir Muslera'yı çok çok severim ama yerine iyi bir kaleci alternatifi bulunursa yerini önümüzdeki sezondan doldurmaya başlamakta sorun görmüyorum açıkçası. 2024 sezonunun sonunu beklemeye gerek yok. Kötü bir ayrılığı hak etmiyor Muslera, hem ona hem bize yazık olur.
Muslera'nın kredisi sonsuz bende. Olabilir hataları ara sıra. Emekli olana dek ilk 11 çıkmalı takımda. Şampiyon olamayacaksak Muslera ile olmayalım. En azından 3-2 iken panenka denemiyor.
1 tane yedirse iyiydiHemen hemen her yıl bir malca gol yedirmişliği oluyor bugün de oldu. Umarım son maçlarda özüne döner
Dün emekli oldu gayri resmi olarak!Muslera'nın kredisi sonsuz bende. Olabilir hataları ara sıra. Emekli olana dek ilk 11 çıkmalı takımda. Şampiyon olamayacaksak Muslera ile olmayalım. En azından 3-2 iken panenka denemiyor.