#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknik direktörü özellikle hepsine uzun vurun demediği müddetçe o topu her kaleci kısa başlardı dünya üzerinde
Ilk yari kactane uzun vurdu. Öyle bir taktik yok hocanin. Hatta uzun vurduklarida hep rakip savunmadan sekerek bizde kaldi ve tehlikeli hareket baslatti.

Yaptığı hataları geçtim de kolay gol yedi birkaç maçtır.

Ben pozisyonu tekrar izledim. Bazilariniz takinti hale getirmis maalesef. Oliveira bombos bekliyor ve topu istiyor ayrica pasi almadan soluna bakiyor. Ama iste sag tarafina bakmiyor biri geliyor mu diye. Pasi aldiktan sonra da yavasca hareket edersen topu kaptirirsin. Burada Muslera'yi suclamam herifin gorevi zaten bos pozisyonda pas atmak, sonucta oyunu geriden kurmak gerekiyor bam bum ileri vurmakla top oynanmiyor. Herkes ileri sisir istiyor aldigi toplari ama oyle bir talimati yok teknik ekipten.
Oliveira nin sirti dönük o topu isteyebilir ama muslera yakininda adam oldugunu görmeli. Zaten karsi takim pres yapip bukadar yaklasmisken havuza pas atilmaz, senin oyuncun beyin error yasarsa veya top sektirse gol kacinilmaz oluyor. Bu gölün aynisinden kactane yedik.

Oliveira nin sirti dönük o topu isteyebilir ama muslera yakininda adam oldugunu görmeli. Zaten karsi takim pres yapip bukadar yaklasmisken havuza pas atilmaz, senin oyuncun beyin error yasarsa veya top sektirse gol kacinilmaz oluyor. Bu gölün aynisinden kactane yedik.
Kim var yav yakinda top atildiginda adam ucarak geliyo

Sirti donuk olabilir ama yaninda adamlari da var

Ya biraz futbol izleyin ya ezbere yorum yapmayin

Madem ayakla oynayacaksaniz boyle paslar verilir pasda hic bir sikinti yok.

2 senedir ayni golu yemekten bikmadik. Teknik direktor degisiyor, oyuncular da degisiyor; hersey degisiyor. Ama yine de yiyoruz.

Yakininda diyip duruyorsunuz ama yakin ne? en yakin oyuncuyla 10-15 metre mesafe var. Ust duzey takimda oynayan oyuncular icin bu tarlada bos bir alanda pas almakla ayni seye denk gelir. Oliveira kendisinden emin ki topu istiyor yoksa siradan bir oyuncu alip istese o dedigine katilirim. Oliveira topu aldiktan sonra sanirim kimse de uyarmiyor yanina biri kosuyor diye. O da cok rahat takildigi icin farkina varamadi zaten sonra topu kaptirdi gitti gol oldu. Bunun benzerini Real Madrid, Barcelonali oyuncular da yapiyor arada sirada ayni tarz golleri de onlar yediriyor. Bu bize mahsus bir durum degil.

Ben pozisyonu tekrar izledim. Bazilariniz takinti hale getirmis maalesef. Oliveira bombos bekliyor ve topu istiyor ayrica pasi almadan soluna bakiyor. Ama iste sag tarafina bakmiyor biri geliyor mu diye. Pasi aldiktan sonra da yavasca hareket edersen topu kaptirirsin. Burada Muslera'yi suclamam herifin gorevi zaten bos pozisyonda pas atmak, sonucta oyunu geriden kurmak gerekiyor bam bum ileri vurmakla top oynanmiyor. Herkes ileri sisir istiyor aldigi toplari ama oyle bir talimati yok teknik ekipten.
Zaten 3. Golde yaptı yapacağını 2. Golde suçlu olmasda olur. Dediğim gibi çaprazdan her vurulan top gol oluyor

Yakininda diyip duruyorsunuz ama yakin ne? en yakin oyuncuyla 10-15 metre mesafe var. Ust duzey takimda oynayan oyuncular icin bu tarlada bos bir alanda pas almakla ayni seye denk gelir. Oliveira kendisinden emin ki topu istiyor yoksa siradan bir oyuncu alip istese o dedigine katilirim. Oliveira topu aldiktan sonra sanirim kimse de uyarmiyor yanina biri kosuyor diye. O da cok rahat takildigi icin farkina varamadi zaten sonra topu kaptirdi gitti gol oldu. Bunun benzerini Real Madrid, Barcelonali oyuncular da yapiyor arada sirada ayni tarz golleri de onlar yediriyor. Bu bize mahsus bir durum degil.
Bize mahsus olma durumu aynı golden defalarca yemiş olmamız

Dediğin gibi her takım yiyor ama senede 1-2 defa

Biz artık sayısını unuttuk

Bir de soyle sacma bir algi var nedense, Avrupa futbolundan uzak renktaslarimiza bu sozum;

Real Madrid, Barcelona, Man City, Arsenal bile ayni golleri her sene 3-4 defa yiyor. Belki onlarin taraftarlardi da 'kardesim git vur artik topa ya' diyordur ama kimse 'kaleciyi satmanin vakti gelmistir' demiyordur bundan dolayi.

Biraz cikin de ESPN falan izleyin.

yine sebepsiz yere muslera'ya sallandığı bi döneme girdik birkaç haftadır sürüyor, o kadar aptal ve futboldan anlamayan bi güruh ki adamın bizi alıştırdığı üst düzey seviyeyi 3-4 maç göremeyince ufak tefek şeylerden saldırmaya başlıyorlar

kulübün efsanesi olan adamı ıslıklayarak gönderecek bunlar kesin 1-2 seneye, dua edin de yıllarca kaleci ararken perişan olmayalım size o müstahak

Aboubakar caprazdan sut cekiyor bizimki yere cöküyor? Mantiklimi aranizda kaleci olan varmi? Aynisini gecen sene bitik mesuta karsida yaptiydi

Bir de soyle sacma bir algi var nedense, Avrupa futboldan uzak renktaslarimiza bu sozum;

Real Madrid, Barcelona, Man City, Arsenal bile ayni golleri her sene 3-4 defa yiyor. Belki onlarin taraftarlardi da 'kardesim git vur artik topa ya'diyordur ama kimse 'kaleciyi satmanin vakti gelmistir' demiyordur bundan dolayi.

Bırak o hatalarini adamda refleks kalmamis. Seneye durursa avrupada bütün topcularin modunu düşürecek goller yiyecegine çok eminim.

Bir de soyle sacma bir algi var nedense, Avrupa futboldan uzak renktaslarimiza bu sozum;

Real Madrid, Barcelona, Man City, Arsenal bile ayni golleri her sene 3-4 defa yiyor. Belki onlarin taraftarlardi da 'kardesim git vur artik topa ya'diyordur ama kimse 'kaleciyi satmanin vakti gelmistir' demiyordur bundan dolayi.

Tam da ben yorumuna yorum yapicaktim

Bu forumda yemin ederim 90% futbol izlemiyordur, izledikleri fb ve gs maclaridir. Ondan sonra gelip de ezbere yorum yapiyorlar.

Bi isin ustasi olmak icin hata da yapicaksin, malum bencede Besiktas macindada verilen taktik ve anlayis yanlisdi, bu mac da yeri degildi, zaten baskinin altindayiz vs. vs.

Ama yok 3-4 gol yedik diye isden de vazgecip Icardiye uzun top sisirmeyi savunuyorlar inanilir gibi degil.

Bide avrupada basari istiyoruz mecbur bu oyunu oynamak zorundayiz

Tam da ben yorumuna yorum yapicaktim

Bu forumda yemin ederim 90% futbol izlemiyordur, izledikleri fb ve gs maclaridir. Ondan sonra gelip de ezbere yorum yapiyorlar.

Bi isin ustasi olmak icin hata da yapicaksin, malum bencede Besiktas macindada verilen taktik ve anlayis yanlisdi, bu mac da yeri degildi, zaten baskinin altindayiz vs. vs.

Ama yok 3-4 gol yedik diye isden de vazgecip Icardiye uzun top sisirmeyi savunuyorlar inanilir gibi degil.

Bide avrupada basari istiyoruz mecbur bu oyunu oynamak zorundayiz
Ben Galatasaray'in hic bir macini kacirmam, ozellikle sampiyonluk yolunda devam ettigimiz surece.

Galatasaray haric, Real Madrid ve Ingiltere liginden sampiyonluga oynayan maclari izlerim. Arada sirada Italya liginden derbi maclarini. Diger takimlarin maclarini takip etmem, en fazla ozetlerini izlerim oyle hosuma giden ilgimi ceken bir mac sonucu denk gelirse.

Hollanda liginden bile Ajax-Feyenoord-PSV maclari haric digerlerini umursamam.

Ve tabiki Sampiyonlar Ligini izlerim.

Demem o ki, sadece ust duzey oyuncularin oynadigi takimlarin maclarini takip ediyorum cogu zaman. Yemin edebilirim ki bu hatalarin benzerini onlar da yapiyor, ve oyle senede 1 defa falan degil. En az 3 macta ayni golden yedikleri maclari cok kolayca bulunur artik bu liglerin ozetlerini Youtube'tan kolayca bulup izleyebiliyorsun. Bizim Galatasaray da ayni golleri 3-4 defa yiyor her sezon. Ama bunu bilmeyen sadece olayin Muslera'da problem oldugunu dusunuyor. Bilmiyorlar cunku gerisini.

golde attığı pası her maç 10-15 kere atıyor eşşeğin teki kıçını döndüremeyince bi anda muslera'nın hatası oluyor :asd:

zaten bu maçta panik bi şekilde topu ileri dikip kaptırdık defalarca, ona rağmen pasla çıkmaya laf edilmesi de ayrı komik yani

Ayni golden tonca yiyorsan bu sekil oynamayacaksin ozaman. Kendin de diyorsun real barca bile bu sekil gol yiyor. Riskli oyun sekli bu kabul etmek lazim. Gerek yok heleki rakip baski yapip 1 dk. Önce pozisyon bulmusken önce bi oyunu rahatlatman getekirken tam tersi olusuyor. Bun yapmamak oynamamak hatasindan ders almak demek. Örnegin senelerdir kornerlerde adam yok direklerde, burada da ders alinabilirdi ama gel görki hep ayini goller.

Ben Galatasaray'in hic bir macini kacirmam, ozellikle sampiyonluk yolunda devam ettigimiz surece.

Galatasaray haric, Real Madrid ve Ingiltere liginden sampiyonluga oynayan maclari izlerim. Arada sirada Italya liginden derbi maclarini. Diger takimlarin maclarini takip etmem, en fazla ozetlerini izlerim oyle hosuma giden ilgimi ceken bir mac sonucu denk gelirse.

Hollanda liginden bile Ajax-Feyenoord-PSV maclari haric digerlerini umursamam.

Demem o ki, sadece ust duzey oyuncularin oynadigi takimlarin maclarini takip ediyorum genelde. Yemin edebilirim ki bu hatalarin benzerini onlar da yapiyor, ve oyle senede 1 defa falan degil. En az 3 macta ayni golden yedikleri maclari cok kolayca bulunur artik bu liglerin ozetlerini Youtube'tan izliyorsun. Bizim Galatasaray da ayni golleri 3-4 defa yiyor her sezon. Ama bunu bilmeyen sadece olayin Muslera'da problem oldugunu dusunuyor. Bilmiyorlar cunku gerisini.
Yav zaten acikcasi tr liginden baska serie a, bundesliga veya pl izleyen adam oyle konusmaz.

Ben Arsenal maclarini kacirmam mesela bizde oyle golleri cok yedik.

Zamanim oluncada Superliga, Serie A ve Bundesliga 1 ve 2 izlerim hepsi ayni seyleri deniyo. Herkes bu tip golleri yiyor.

Valla bi City yemiyor o tip golleri, zaten insan olduklarini dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt