#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şu sezon bir bitsin Allah'ın izniyle seneye yeni kaleci bulalım. Yok abi adam inadına yapıyor sanki, baskı altında ki oyuncuya pas atma hastalığı var bu adamda.

İlk kez sana rağmen şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. İlginç bir deneyim.

Torreira aslinda topu kaybetmisti, neyseki robin malcin mali orda faul yapti. Yoksa topu almasi icin faul yapmasina gerek yoktu.

Az kalsin golü yediriyordu yine. Biraz dikkat yahu

torreira veya herhangi biri orada ne kadar pas isterse istesin atmaması gereken kalecimiz.

yeter artık muslera allah aşkına. benim tahammülüm kalmadı yıllardır kaç kişinin başını yaktı bu paslar yüzünden. pas isteyen adam oraya bazen rakibi sürüklemek için de gelebilir, atmayacaksın atmayacaksın atmayacaksın.

duygusal davranıyoruz. muslerayı artık milli takımda bile oynatmıyorlar :) sivasın eski çöp kalecisni oynatıyorlar

kötü olduğunu anlamak için daha başka delile gerek var mı? pena gibi bi kaleci şart

ne kadar tembel bi ekip olduğumuz bu herifin 10 küsur senedir ayaklarını geliştirememesinden belli. allah'tan genel kalite var da bu kabzımallar liginde iyi kötü işi götürüyoruz, yoksa bu tembellikle süper lig bile fazla bize.

duygusal davranıyoruz. muslerayı artık milli takımda bile oynatmıyorlar :) sivasın eski çöp kalecisni oynatıyorlar

kötü olduğunu anlamak için daha başka delile gerek var mı? pena gibi bi kaleci şart
Hepsine tamam eyvallah ama habire Pena çöpünü iyi kaleci diye önermesek

Hepsine tamam eyvallah ama habire Pena çöpünü iyi kaleci diye önermesek
kalecilik becerilerinin ortalama olması yeterli yaşı da genç, gelişime açık.

özellikle geriden oyun kuran büyük takımlarda pena'nın vereceği marjinal fayda kalecilik becerisinin çok iyi olmasından daha yüksek. en basit örneği brighton'un kalecisi. bu tarz profilde bizim alabileceğimiz başka biri varsa söyle ben bilmiyorum çünkü.

kalecilik becerilerinin ortalama olması yeterli yaşı da genç, gelişime açık.

özellikle geriden oyun kuran büyük takımlarda pena'nın vereceği marjinal fayda kalecilik becerisinin çok iyi olmasından daha yüksek. en basit örneği brighton'un kalecisi. bu tarz profilde bizim alabileceğimiz başka biri varsa söyle ben bilmiyorum çünkü.
Pena = iyi kaleci falan degil

Kac defa anlattim sebebini eski mesajlara bakabilirsin neden. Bundan 100 tane iyi kaleci bulursun Avrupa'da yeterki maclari izle .

Neyse maça geçelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt