Fatih Bakan
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 3.108
- 3.283
- 1.893
Abi şu sezon bir bitsin Allah'ın izniyle seneye yeni kaleci bulalım. Yok abi adam inadına yapıyor sanki, baskı altında ki oyuncuya pas atma hastalığı var bu adamda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayağına vurmasa topu alamazki geç kaldiTorreira aslinda topu kaybetmisti, neyseki robin malcin mali orda faul yapti. Yoksa topu almasi icin faul yapmasina gerek yoktu.
Az kalsin golü yediriyordu yine. Biraz dikkat yahu
Hepsine tamam eyvallah ama habire Pena çöpünü iyi kaleci diye önermesekduygusal davranıyoruz. muslerayı artık milli takımda bile oynatmıyorlarsivasın eski çöp kalecisni oynatıyorlar
kötü olduğunu anlamak için daha başka delile gerek var mı? pena gibi bi kaleci şart
kalecilik becerilerinin ortalama olması yeterli yaşı da genç, gelişime açık.Hepsine tamam eyvallah ama habire Pena çöpünü iyi kaleci diye önermesek
Pena = iyi kaleci falan degilkalecilik becerilerinin ortalama olması yeterli yaşı da genç, gelişime açık.
özellikle geriden oyun kuran büyük takımlarda pena'nın vereceği marjinal fayda kalecilik becerisinin çok iyi olmasından daha yüksek. en basit örneği brighton'un kalecisi. bu tarz profilde bizim alabileceğimiz başka biri varsa söyle ben bilmiyorum çünkü.
Adminim pena ismini duyunca cildiriyorPena = iyi kaleci falan degil
Kac defa anlattim sebebini eski mesajlara bakabilirsin neden. Bundan 100 tane iyi kaleci bulursun Avrupa'da yeterki maclari izle .
Neyse maça geçelim.