- 12 Temmuz 2009
- 60.906
- 24.274
- 3.138
Mactaki momentumu kim verdi? Golden sonra geldi. Golun sorumlusu Musleraydi o cikisla. Bak o cikisi bu mac degil artik her mac yapiyor., Defansa atabilirsin sorunu Omer Bayram ve diger hirbolar gelse kapatsalar Islayi zaten olmiyacaktida diyebilirsin ama her mactada boyle yanlis analiz ediyor positionu (Iyi bir kaleci boyle yapmaz mesela). Antalyadaki olmayan penalti var, Schalkede iki tane penalti var ve dahada var oldugunu hatirliyor gibiyim, surekli yanlis hatali paslari var oyun kuramiyor vs.Olm yanılmakla alakası yok. Adam o pozisyonda çıkmasa ve gol olsa kim kaleciye laf edebilir? Keza Ayew'in ilk yarıdaki pozisyonunda da aynı. 50 defa söylüyorum ama hayatınızda futbolla alakanız olmadığı için anlamıyorsunuz. Defansın yüzünden Muslera riskli çıkışlar yapmak zorunda kalıyor, o toplara çıkmasa ve gol yesek kimse bu adama niye çıkmadın demez. Hep aynı şeyi söylüyorum. Adamı bu kadar riskli çıkış yapmaya zorlarsan hata yapması kaçınılmaz zaten. Sürekli ekstra sorumluluk yüklüyorsun çünkü. Bugünkü çıkışı hatalı evet bende diyorum ama mal gibi kaleci höhöheöh demeden önce ona pası attıran orta sahaya, adamını kaçıran Ömer'e ilk önce laf et. Ayrıca o golü yiyince maç 2-1 oldu, e ondan sonra takım ne yapıyor? Maçı salıyorlar. Maçı bu adam mı vermiş oluyor şimdi millet öküz gibi sahada dolanırken, bi de öndeyiz. Sinirlenmem ona. Bütün maç mal gibi oynayan adamlara laf etme gel buna et amk. Adam 2 tane de çok kritik kurtarış yaptı. Yukarıda senin kankin var mesela Belhanda'nın yumurtalarını yalıyor sabah akşam, Jailson şut atarken Belhanda neden yatıyormuş sor da cevaplasın.
Yunus karsim bak sana karsi seyim yok yanlis anlama ama sen ve senin gibileri israrlar tek argumani artik 'ya bu macta 2 onemli kurtaris yapti maci kurtardi' diyorsunuz. Bende diyorum sokakdaki Mehmet cikip gelse maca iki boyle kurtaris yapsa o da mi iyi kaleci olacak yeterli gorecekmisiniz? Tom Heaton bile yapiyor bu kurtarislari. Ya abi kaleci dedigin kurtarsin bunlari kurtarmak zorunda.
Simdi hepinize soruyorum cunku gercekten bilmiyorum ben mi yaniliyorum bilmiyorum - su refleks kurtarisdan haric Muslera daha ne yapiyor allah askina?
Ya sagda solda avrupada goruyorum kaleci her turlu kalesini koruyor