#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm yanılmakla alakası yok. Adam o pozisyonda çıkmasa ve gol olsa kim kaleciye laf edebilir? Keza Ayew'in ilk yarıdaki pozisyonunda da aynı. 50 defa söylüyorum ama hayatınızda futbolla alakanız olmadığı için anlamıyorsunuz. Defansın yüzünden Muslera riskli çıkışlar yapmak zorunda kalıyor, o toplara çıkmasa ve gol yesek kimse bu adama niye çıkmadın demez. Hep aynı şeyi söylüyorum. Adamı bu kadar riskli çıkış yapmaya zorlarsan hata yapması kaçınılmaz zaten. Sürekli ekstra sorumluluk yüklüyorsun çünkü. Bugünkü çıkışı hatalı evet bende diyorum ama mal gibi kaleci höhöheöh demeden önce ona pası attıran orta sahaya, adamını kaçıran Ömer'e ilk önce laf et. Ayrıca o golü yiyince maç 2-1 oldu, e ondan sonra takım ne yapıyor? Maçı salıyorlar. Maçı bu adam mı vermiş oluyor şimdi millet öküz gibi sahada dolanırken, bi de öndeyiz. Sinirlenmem ona. Bütün maç mal gibi oynayan adamlara laf etme gel buna et amk. Adam 2 tane de çok kritik kurtarış yaptı. Yukarıda senin kankin var mesela Belhanda'nın yumurtalarını yalıyor sabah akşam, Jailson şut atarken Belhanda neden yatıyormuş sor da cevaplasın.
Mactaki momentumu kim verdi? Golden sonra geldi. Golun sorumlusu Musleraydi o cikisla. Bak o cikisi bu mac degil artik her mac yapiyor., Defansa atabilirsin sorunu Omer Bayram ve diger hirbolar gelse kapatsalar Islayi zaten olmiyacaktida diyebilirsin ama her mactada boyle yanlis analiz ediyor positionu (Iyi bir kaleci boyle yapmaz mesela). Antalyadaki olmayan penalti var, Schalkede iki tane penalti var ve dahada var oldugunu hatirliyor gibiyim, surekli yanlis hatali paslari var oyun kuramiyor vs.

Yunus karsim bak sana karsi seyim yok yanlis anlama ama sen ve senin gibileri israrlar tek argumani artik 'ya bu macta 2 onemli kurtaris yapti maci kurtardi' diyorsunuz. Bende diyorum sokakdaki Mehmet cikip gelse maca iki boyle kurtaris yapsa o da mi iyi kaleci olacak yeterli gorecekmisiniz? Tom Heaton bile yapiyor bu kurtarislari. Ya abi kaleci dedigin kurtarsin bunlari kurtarmak zorunda.

Simdi hepinize soruyorum cunku gercekten bilmiyorum ben mi yaniliyorum bilmiyorum - su refleks kurtarisdan haric Muslera daha ne yapiyor allah askina?
Ya sagda solda avrupada goruyorum kaleci her turlu kalesini koruyor

Bizden hiçbir halt olmaz.
Ulan o paraları alıyorsan bundan daha iyi kalecilik yapacaksın..Yahu kaçıncı maçda puan kaybettik hataları yüzünden..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne diye o topa çıkıyorsun ne gerek var hadi çıktın ne diye kayıyorsun adamın içine...
Bu kaçıncı oldu...

Mactaki momentumu kim verdi? Golden sonra geldi. Golun sorumlusu Musleraydi o cikisla. Bak o cikisi bu mac degil artik her mac yapiyor., Defansa atabilirsin sorunu Omer Bayram ve diger hirbolar gelse kapatsalar Islayi zaten olmiyacaktida diyebilirsin ama her mactada boyle yanlis analiz ediyor positionu (Iyi bir kaleci boyle yapmaz mesela). Antalyadaki olmayan penalti var, Schalkede iki tane penalti var ve dahada var oldugunu hatirliyor gibiyim, surekli yanlis hatali paslari var oyun kuramiyor vs.

Yunus karsim bak sana karsi seyim yok yanlis anlama ama sen ve senin gibileri israrlar tek argumani artik 'ya bu macta 2 onemli kurtaris yapti maci kurtardi' diyorsunuz. Bende diyorum sokakdaki Mehmet cikip gelse maca iki boyle kurtaris yapsa o da mi iyi kaleci olacak yeterli gorecekmisiniz? Tom Heaton bile yapiyor bu kurtarislari. Ya abi kaleci dedigin kurtarsin bunlari kurtarmak zorunda.

Simdi hepinize soruyorum cunku gercekten bilmiyorum ben mi yaniliyorum bilmiyorum - su refleks kurtarisdan haric Muslera daha ne yapiyor allah askina?

Aynı çıkışı penaltıdan sonra da öbür kanada doğru yaptı,yine yediriyordu aynı golden.

valla her hafta ya ozan ya sen karşıya avans mı veriyonuz yav

hadi ömer denen denyo adamını kaçırmış çıkma yav orda belli adam atacak kendini yere. topa da müdahale edemedin temas da var penaltı.
yapma gözünü seveyim

Valla yanlış görüyorsun kardeşim o zaman kusura bakma. Courtois mesela avrupadaki en iyi kalecilerden biri tartışmasız ama bu sene oynadığı her maçta gol yedi neredeyse. Kapalı defans arkasında oynamakla defansı önde kurma arasında çok fark var kaleci açısından. Adam Atletico, Belçika, Chelsea'de oynadı hepte aynı şekilde oynuyorlardı, bu sene patates oldu geniş alana çıkıncaç Yanlış çıktığına katılıyorum bugün ama onu bu çıkışları yapmaya mecbur bırakan da takım onu söylemeye çalışıyorum. Mesela Ayew'in pozisyonunda çıkış yapmasa ve gol yesek kim suçlardı çıkmadı diye? Ayew'e gayet ölçülü bir pas attılar, hiçte kalecinin çıkmak zorunda olduğu bir top değildi. Ekstra çıkıp golü engelledi. Çok iyi olarak lanse edilen kaleciler böyle absürt absürt sürekli çıkmak zorunda kalmadıkları için kritik hata yapma şansları çok düşük oluyor. Oyun kuramaması bence hurafe ona da katılamayacağım, sebebini söyleyeyim itiraz etmeden. Bizde kafa topu alabilen adam olmadığı için kanatlarda ve ileride o pas adama da gitse farketmiyor zaten, yine bize geri dönüyor. Drogba, Burak, Umut dönemi hiçte böyle değildi.

ben hata falan göremedim,uydurma bi penaltı için mi söveyim

şalke maçından bi puanı nasıl aldıysa bugünde o şekilde fenere 1 puanı verdi.
orda ne kadar iyi oynadı ise burda da o kadar kötü oynadı. iyi olduğunda hakkını veriyoruz, kötü olduğunda da söylenmeli. her oyuncu her zaman iyi oynayamaz. zaten defansına güvenmiyor. fbli kaleci de öyle, onlarınkide güvenmiyordu. her iki kaleci de aut atışlarında süreye oynadı.

kötü oynayacağı maç erzurumspor da olabilirdi bu maçta, ama bu maça denk geldi. yapacak bir şey yok. bu futbol. futbolda bu tür şeyler olur. kadıköyde 2-0'dan 2-2ye gelip son anda 2-3'ü kaçırmışlığımız var. o maça benziyordu bugünkü. ingilterede daha uç örnekleri var, arsenal 4-0 gerideyken 7-5 mi ne kazanıyor vs.

oldu bitti, üzerinde konuşup düşünmek yersiz. bu maça bursa maçından farklı anlamlar yüklenmemeli, bursada 1 puan bu da 1 puan. önümüzde şalke maçı var. onu iyi bi şekilde atlatıp sonra neden içerde bu kadar çok puan kayıpları başladı onu düüşünmek gerek.

hadi ileriye cıkması eleştirilir,ama uyduruk penaltı üzerinden muslerayı eleştirmekte neyin nesi.manyak mısınız bunadınız mı

Maci muslera vermedi. Maci cenabetlik + fener sansi + bizim futbolcularin fener macinda anlamsiz bir sekilde malca hatalar yapmasi maci bu noktaya getirdi. Sonucta ortada bir ayip var. 50.000 kisi onunde 80 dakika tek kale oynayip 2-0 one gectigin Teknik direktorsuz kume dusmeye oynayan feneri yenemedik. Bunu Firat aydinus falan aciklayamaz. Firat mi dedi 10 metreden Omere topu arkana kacir diye. Firat mi dedi musleraya olmayan topa cik adami bic. Firat mi dedi yanlis tactan sonra okuzun trene baktigi gibi izle. Firat mi dedi 2-0 one gecince geriye yaslan.

Almazdı bence. Yan topu felaket zamanlamasi sıkıntılı ve cabuk bir kaleci degil. Kandirmayalim bence kendimizi muslera bu kadar
bence hala dünyada ilk 5 tedir. hatalar illaki olacaktır kusursuz kaleci bulamazsın zaten. yan toplarada cıkmaya basladı bu arada.

Muslera dünyanın ilk 10 kalecisinden biri bile değil bırak 5 i... Futbol izleyenler 10 saniyede 10 kaleci sayar. Bizimkisi tamamen duygusallık. Şu konuda hemfikirim ama Muslerayı dünya kalecisi gören arkadaşlarla aldığı yüksek maaşa rağmen 5 yıl daha oynasın bizde muslera.çünkü biz bulamayız daha iyisini hatta az kötüsünü bile. Orkun Aykut zapata buluruz. Adam gibi yönetimimiz olsa 4 milyon euro musleraya vereceğime 1.5 mil euro ya fabri bulurum büyük maaşı forvette yada pepe gibi skrel tarzı kariyerli stopere verirdim. Dün geceyle ilgili muslerayı çok suçlayamıyorum. Normalde penaltı diyenler olur pozisyona ama derbilerde verilen en hafif penaltıydı son 10 yıldır yada ben hatırlamıyorum. Fenerli arkadaşımla maçı izlerken 2-0 öndeyken dedi ki Fırat fırsat kolluyor size kırmızı yada penaltı verecek ben verse de değişmez farktan kurtarır en fazla dedim. Ama bizim takım golü yiyince maalesef dağıldı. Fener ise morallendi cesaretlendi. Şans da çok ibnelerde o jaildon mu ne yüz kere vursa 1 kere gol olurdu. Yine muslera ile bitireyim yediğimiz 2.golü muslera dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri diyenler tekrar izlesin. 4 kişi basmış adama vuracağı açı belli doğru yer tutsa çıkarırdı liverpoolun kalecisi mesela tek elle atardı kornere. Çok seviyoruz diye abartıyoruz kısaca

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

akhisar maçı- antalya maçı- fener maçı alakasız çıkışlar yapıp penaltı yaptırıyor hep kabul edelim ki düşüş sürecine girdi muslera belki 1 sene daha idare eder seneye yavaştan kaleci aramaya başlamak lazım.

Yaptirdigi gereksiz penalti ile ölüyü diriltti ve adamlari oyuna ortak etti

Hic yakismadi.

Burada birinci sorun terimde , soyledik bu omer oynamaz , gider orta sahadaki adami sol beke koyarim yine de omeri oynatmam .. ikinci lato veya carole vakasi ... carole seneri kahraman yapti 2 macta da ,josef ve persie reis in gollerinde , bu da once milli takimda rusya macinda yapti aynisini , yedik golu , bugun bir denedi ilk yari ayew kosamadi , ikinci yari yine ayni sekilde adami kacirdi ve penalti

sonra musleraya kabahat bulurum , adama cikabilirsin ama o hizi almis adam o dar acidan gol mol atamaz ,atarsa da artik ona sapka cikarir tebrik ederiz

adam topu ayagindan cikaracak belli , hareketini yavaslatip el kol kaldirip bekleyeceksin ,bunu cogu kaleci yapar , ya da atlar ama dokunmaz

mesela belhandanin kirmizi gordugu kameni pozisyonu gecen seneki .. son derece acemice kac mactir yapiyor bunu ust uste , eskiden de elazig, basaksehir gibi maclarda yapti

bence hala dünyada ilk 5 tedir. hatalar illaki olacaktır kusursuz kaleci bulamazsın zaten. yan toplarada cıkmaya basladı bu arada.

Dr gea neuer kepa courtuis ter stegen alison Buffon lloris cech. Bunlar ilk aklima gelenler. Daha da sayılır biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt