#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maçta ciddi zeka eksikliği gösteren hareketler yapmayı gelenek haline getirdi sanırım.

Gereksiz çalım denemeleri, gereksiz ileri çıkışlar... Ne gerek var anlamıyorum.

Kalecisin son adamsın bırak bu laubali hareketleri. Seyirciden oley almak için mi yapıyorsun, başka bir amacın mı var bilmiyorum ama aldığın risk ve ödül arasında devasa bir fark var. Vur gitsin topu!

Ulan kimi sevdiysek sirtimizdan hancerliyor.

Iyice kafayi yedin sen de ha, kendine gel artik. Forumdaki en büyük Muslera hayranimdir belki, beni bile cileden cikarttin artik.

Bugünkü antrenmanımızda Uluslararası Make A Wish Vakfı temsilcileri ile beraber Mehmet Akif Doğan isimli minik taraftarımız da konuğumuz oldu. Tedavisi için Sivas’tan İstanbul’a gelen altı yaşındaki Mehmet Akif, hayranı olduğu kalecimiz Fernando Muslera ile tanıştı. Uruguaylı kalecimiz, birlikte futbol oynadığı minik taraftarımıza imzalı bir formasıyla beraber antrenman ekipmanlarını hediye etti.

1543148858645.webp

derbide sorun yaşatmaz umarım.
gecen sezon ilk yarısını iyi oynadıgımız macta çok basit bir gol yedirerek takımın çözülmesine sebep olmustu.

Penalti kurtaramadigi icin elestirilen ilk kalecidir sanirim. Mesela daha Buffon'un topun auta gitmesi disinda penalti kurtadigini hatirlamiyorum.
Ayrica 13 penaltinin 12'sini nasil yedigini soracaginiza bize karsi neden 13 penalti verildiginin hesabani sorun.

Rodalegga kullandigi bes penaltidan üçünü kacirmis yani penalti kurtarilmaz kacirilir

Saçma sapan çıkışlarıyla penaltı yaptırmasa veya gol yedirmese iyi kaleci.

Yav Muslera penaltı kurtaramıyor diye eleştirmek de neyin nesi ?

Allahın her maçı kesin 1 tane penaltı veriyor hakemler ne yapsın Muslera

Adım gibi eminim 1 tane tutsa 2 tane daha verir bu eyyyamcı herifler ...

Ayrıca çok şanslı olmadığı sürece kaleci penaltıyı kurtmarmaz futbolcu kaçırır

Penaltı Bursa maçında kurtarmadı mı ? Neyin eleştirisi uyanık olsalardı bizim defansta dönen topu yemeselerdi.

Yav Muslera penaltı kurtaramıyor diye eleştirmek de neyin nesi ?

Allahın her maçı kesin 1 tane penaltı veriyor hakemler ne yapsın Muslera

Adım gibi eminim 1 tane tutsa 2 tane daha verir bu eyyyamcı herifler ...

Ayrıca çok şanslı olmadığı sürece kaleci penaltıyı kurtmarmaz futbolcu kaçırır

Bu forumda çok garip bir sekilde Muslera hayranlığı var.. Muslera nın gecmişte çok iyi macları oldu, suphesiz.. Ama bu sezon yine düşüşte.. Kayarak yaptırdığı penaltılar, gereksiz çalım denemeleri, yan top zaafiyeti gibi konuları zaten biliyoruz. Penaltı istatistiği olarak da çok kotu bir karnesi var maalesef.. Bu sezon atılan tum penaltılar gol oldu. Bir tanesini rakibin önune çeldi, o da gol oldu.. Senin de yazdığın gibi , penaltıyı kaleci kurtarmaz, futbolcu kacırır derler.. Ama bazı kaleciler penaltı atışlarında çok özgüvenli oluyor, dikkatli oluyor, rakibin konsantrasyonunu bozmak için degişik hareketler yapar, Muslera adeta golu kabulleniyor. Muslera gibi bir kaleciden daha fazlasını beklemek bizim hakkımız.

Mesela Beto.. Yanlış bilmiyorsam 0 bonservis ucreti ile Goztepe'ye geldi ve Muslera ya göre nerdeyse bedavaya oynuyor. Bircok mac kurtardı.. Adam tam bir penaltı canavarı. Kalesine atılan 9 penaltıdan 6 sını kurtarmış. Burak'ın, Oguzhan'ın penaltıları dahil.. (Göztepeli Beto, Türkiye'deki 6. Penaltısını Kurtardı) Buna şans yada atanın beceriksizliği diyebilir miyiz?

Bizim taraftar böyle hacı bu ta melodan beridir var.
Melo-bruma-telles-podolski-eboue-sneijder-drogba hepsinde yasadik sonra Allah dediki benim doyumsuz kullarim alın size ceza veriyorum jem ile tanışın yetmedi latovici ile tanışın sonra ereni gonderdi. Gidenin yeri dolmadı ama yine doymadık sonra gidersiniz yonetime bok atarsınız nasıl olsa.
Kaleci daha ne yapsın lan herif her maç %100 3 tane net pozisyon çıkarıyor. 1 milyon kere dedik önce top kaleye gelmeyecek gelmemeli ki adam daha az hataya sürüklensin. Maç bizim ceza sahasında geçtiği sürece ayni şeyler devam eder. Dursun donemi yazdıklarımızı açıp okuyun sonra topun ceza sahamizdan uzak durduğu dönemler dediklerimize bakın. Oyun okumasını bilmiyorsunuz bari boşuna kendinizd kurban aramayın. Gidin yönetimi falan eleştirin daha hocanin ve yonetimin güvenmediği gondermek istediği 2 yedek defans 1 tane yeni yetişme çaylak ve birde muzmin sakatımız var bunlara muslera nasıl güvensin

bi ara yine saçmalamaya başlamıştı, dany'nin stoper oynadığı dönemdi sanırım. bu nasıl muslera diye düşünmüştüm. sonra defansa güvenmediği ortaya çıkmıştı. yine aynı sıkıntı var. geri 4lü iyi savunmadığı ve tandemin musleraya güven vermediği çok bariz. artı takım savunması da rezalet seviyelerde olunca muslera savunmadan korkuyor ve daha çok ileri çıkıyor. savunmaya güvenmeyen kaleci kalede emanettir.

bjk maçında kötü oynama şansın yok, bu kadar eksikle o maç çok iyi geçmeyecektir. ts-fb maçı gibi bi maç bekliyorum. umarım ilk dakikadan itibaren çılgınca hücum oynamayız.

Yediğimiz 2 golde ve ofsayt olduğu için iptal edilen gole bakıyorum Muslera topu kurtarmak için hamle bile yapmıyor

Seni hep sonuna kadar savunduk, formsuz olabilir, hata yapmış olabilir dedik hep alttan aldık ama bu ney be Muslera ?

Nerde eskiden o golü yememek için kendisini yırtan Muslera nerde şimdiki Muslera

Tamam önündeki adamlar iyi değil hiç güven vermiyor da kusura bakma ama Muslera dahada çok güven vermiyor

Şu atmosferin bu ortamın en çok işe yarayacağı adam Muslera 'dır

İnşallah o gazı alır bildiğimiz Muslera olur o "Şampiyonluk Modu" nu şimdiden açar reis ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt