- 13 Ekim 2014
- 108.720
- 58.386
- 4.588
2-0 bjk macimizi gösteriyorlar. Ne toplar cikarmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam bir rezalet 2 sezondur adam gibi kurtardığı bir gol bir elin parmak sayısını geçmez rezilleri oynuyor.
Ellerı kucukBaya kurtardı abi işkembeden atmayalım bence.
gecen sezon sampiyon olduysak ikinci devre devlesen Nando yüzünden. Schalke a karsi evde tarihi rezalet ile ayrilmadiysak nando sayesinde. Porto maci 1-0 bittiyse Casillas+ Nandonun über perfomanslarindan dolayi.tam bir rezalet 2 sezondur adam gibi kurtardığı bir gol bir elin parmak sayısını geçmez rezilleri oynuyor.
Galiba aklımi kaybedeceğim yani öyle böyle değil bir taraftar kitlesi düşünün bir kaleciye 7 metre kaleye 11 metreden cekilen topta kurtarmıyor diye laf ediyor olsun.
Fenerin kalecisi gibi ust uste 4 tane penalti kurtarip o sezon 50 tane gol yesin isteginiz galiba bu.
Ya mac izlemiyorsunuz ya da hakketten takinti haline gelmis bu. Herif ne maclarda 2.yi 3.yü yememizi engelledi bu sene. Gol yedi diye o maci katletmis mentalitesini terkedin.
sacma sapan konusma yahu ben penaltida basarili diye birsey mi dedim.Aklını felan kaybetmeden sakince düşün.. Penaltı atışlarında Muslera çok kotu.. Adeta golu peşinen kabul ediyor. Bir taktiği yok.. Mactan once bu konularda çalışmadığı çok belli.. Topa vurulmadan rastgele bir tarafa atlıyor.. Halbuki topa vurulmadan atlamasa bugun ku penaltı gibi bazılarını kurtaracaktı..
Tum dunyada ve Turkiyede penaltı atışlarında son derece basarılı kaleciler var.. Mesela gecenlerde yazdım : Goztepe kalecisi Beto.. Yanlış bilmiyorsam kalesine atılan 9 penaltıdan 6 sını kurtarmış.. Trabzonlu Burak 'ın penaltısı dahil.. Muslera bu konuda basarılı değil. Bunu kabul etmek neden zor??