#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-0 bjk macimizi gösteriyorlar. Ne toplar cikarmis

Yavvv arkadaş biraz penaltı calış beee.. Bu kaçıncı penaltıdan yediğin gol.. Topa vurulmadan saga sola atlamasan, ortada direk gibi dursan bugunku penaltı dahil 2-3 tanesini çıkarırdın.. Bu ne acemilik yaaa? Senin gibi bir kaleciye yakışıyor mu? Fener macında kayarak penaltı yaptırdın.. Bu macta cok basit penaltı atışını kurtaramadın.. Yeter beee..

tam bir rezalet 2 sezondur adam gibi kurtardığı bir gol bir elin parmak sayısını geçmez rezilleri oynuyor.

ulan keske dursa dicem de kaleciler ne zamandir ortada durur ki penaltilda..

Hani niye penaltı kurtaramıyor diye bir kaleciyi eleştirmek çok doğru bulmuyorum ama Muslera kalitesinde o tecrübede bir adam birde üstelik sürekli penaltı olduğu için en azından bir taktik geliştirir kendisine diye bekliyordum

Yani ne bileyim en azından penaltı kullanılırken daha adam şutu atmadan bir köşeye atlama biraz bekle şut hakkında bir fikrin olunca yap hareketini hiçbir şey yapmadan ortada dursa alacak penaltıyı

Bilmiyorum Muslera seviyesinde bir adam için çok zor olmamalı bunu yapmak hani şu dediğim PES-FIFA oynarken bile bir çoğumuzun uyguladığı bir olay ...

Galiba aklımi kaybedeceğim yani öyle böyle değil bir taraftar kitlesi düşünün bir kaleciye 7 metre kaleye 11 metreden cekilen topta kurtarmıyor diye laf ediyor olsun.
Fenerin kalecisi gibi ust uste 4 tane penalti kurtarip o sezon 50 tane gol yesin isteginiz galiba bu.
Ya mac izlemiyorsunuz ya da hakketten takinti haline gelmis bu. Herif ne maclarda 2.yi 3.yü yememizi engelledi bu sene. Gol yedi diye o maci katletmis mentalitesini terkedin.

Penaltıyı yemesine kızmıyoruz. Penaltıdaki atlayışına ve hamlesine kızıyoruz. Ayrıca hiç güven vermiyor kesin yiyecek gibi duruyor kalede.

tam bir rezalet 2 sezondur adam gibi kurtardığı bir gol bir elin parmak sayısını geçmez rezilleri oynuyor.
gecen sezon sampiyon olduysak ikinci devre devlesen Nando yüzünden. Schalke a karsi evde tarihi rezalet ile ayrilmadiysak nando sayesinde. Porto maci 1-0 bittiyse Casillas+ Nandonun über perfomanslarindan dolayi.

Bugünkü macta tutacaklarni tuttu, yapacaklarini yapti. Penalti tutamadi diye elestirilir mi bi kaleci?

Geçen sezon son haftalarda karakter koymasa şampiyon olamazdık
Ben bile deli gibi eleştirdim

Galatasaray Düşmanlarının .........

Galiba aklımi kaybedeceğim yani öyle böyle değil bir taraftar kitlesi düşünün bir kaleciye 7 metre kaleye 11 metreden cekilen topta kurtarmıyor diye laf ediyor olsun.
Fenerin kalecisi gibi ust uste 4 tane penalti kurtarip o sezon 50 tane gol yesin isteginiz galiba bu.
Ya mac izlemiyorsunuz ya da hakketten takinti haline gelmis bu. Herif ne maclarda 2.yi 3.yü yememizi engelledi bu sene. Gol yedi diye o maci katletmis mentalitesini terkedin.

Aklını felan kaybetmeden sakince düşün.. Penaltı atışlarında Muslera çok kotu.. Adeta golu peşinen kabul ediyor. Bir taktiği yok.. Mactan once bu konularda çalışmadığı çok belli.. Topa vurulmadan rastgele bir tarafa atlıyor.. Halbuki topa vurulmadan atlamasa bugun ku penaltı gibi bazılarını kurtaracaktı..

Tum dunyada ve Turkiyede penaltı atışlarında son derece basarılı kaleciler var.. Mesela gecenlerde yazdım : Goztepe kalecisi Beto.. Yanlış bilmiyorsam kalesine atılan 9 penaltıdan 6 sını kurtarmış.. Trabzonlu Burak 'ın penaltısı dahil.. Muslera bu konuda basarılı değil. Bunu kabul etmek neden zor??

Aklını felan kaybetmeden sakince düşün.. Penaltı atışlarında Muslera çok kotu.. Adeta golu peşinen kabul ediyor. Bir taktiği yok.. Mactan once bu konularda çalışmadığı çok belli.. Topa vurulmadan rastgele bir tarafa atlıyor.. Halbuki topa vurulmadan atlamasa bugun ku penaltı gibi bazılarını kurtaracaktı..

Tum dunyada ve Turkiyede penaltı atışlarında son derece basarılı kaleciler var.. Mesela gecenlerde yazdım : Goztepe kalecisi Beto.. Yanlış bilmiyorsam kalesine atılan 9 penaltıdan 6 sını kurtarmış.. Trabzonlu Burak 'ın penaltısı dahil.. Muslera bu konuda basarılı değil. Bunu kabul etmek neden zor??
sacma sapan konusma yahu ben penaltida basarili diye birsey mi dedim.

Basarılı olacak diye birsey yok. Adamın robot olmasıni istiyorsunuz.
Taca atsa tac yaptı, kornere atsa niye korner yaptı tutamadi.

Adamın kurtardıklarının yanında yedikleri devede kulak gibi birseyken hala gidip yok penaltiyi tutmaliydi diye elestirmek kadar sacma birsey yok.
Penaltı hacı bu anlatabiliyor muyum. Aynı seyi bursadayken harun seri sekilde kurtarıyordu o sezon bir kamyon gol yemisti ama.

Yaptirmayacaksın o halde penaltı. Olmuyir demekki adamin yetenegi yok bu konuda beto dediginiz adamın omru hayatinda 20den fazla penalti kurtarmisligi vardir. Adama vurmak icin vurmayın surekli bir firsat aramayin.

Futbolda kale faktorunun yardimci faktoru defanstir. Sen her mac kalende 10 tane pozisyon veriyorsan bunlarin 5i çok net ise orada kaleciyi elestirmek cidden bosa bak. Robot olsan dayanamazsın. Çünkü bir seviye sonra konsantrasyon kaybına yol aça, aynısı basarısız kova kaleciler icin gecerli defans kaleciye guvenemez ve sürekli farkli alternatif dusunup yerini bırakır bir bakmışsın gol.
Mac izlerken bir takım ceza sahamiza 20 metre yaklaştığında afedersin altımıza sıçıyorsak bu kaleci 2 kat sıcıyordur, topu takip et defansi yonlendir defansa bir daha bak is bitmis. Musleranin açılarak penalti yaptirdigi pozisyonlarin hepsinin nedeni bunda yatiyor.

Ayrıca bu adam yaslanıyor belirli özelliklerini kaybedecektir biz misal musleradan sonrasını düşünüyor muyuz?Koca bir hayır asıl olay burada yatıyor yerini dolduramama arkadan zorlayıcı adamı çıkaramama.

musleracım sezon sonuna kadar bize daha en az 25 tane penaltı verecekler bu belli. gerçekten penaltı olsada verecekler olmasada. and içmişler çünkü bizi bitirmek için. sana düşen görev her idmanda en az yarım saat penaltı çalışman. kurtarabildiğin kadar kurtar aslan parçası, senden beklentimiz bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt