Hakan Yazıcı sana tek tek alıntıladıgın konulara toplu cevap vereyim. Fazla vaktim yok. Hafta başı işlerim var.
Ben Muslera kötü kaleci demedim. Ama bazı kişilerin yazdıgı gibi dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri de degil.. Senin örnek verdiğin De Gea Transfermarkt deki degeri 70m€ .. Muslera 6m€. Bu yaz transfer doneminde Brezilya Milli Takım kalecisi ve Ispanya Milli Takım yedek kalecileri Ingiliz Takımlarına astronomik rakamlara transfer olurken Muslera ya teklif bile gelmedi. Gazetelerde ilgilenen kulupler var diye okuduk sadece.. Ciddi alıcılar olsa bastırır parayı alırdı. Haaa bu demek degildir ki, ben Muslera gitsin istiyorum.. Bu takımın bircok eksiği varken Muslera eleştirilecek en son kişidir. Benim itirazım yaaa sevip göklere çıkarıyoruz, yada çöp, rezil oyuncu deyip topraga gömüyoruz. Ortası yok.. Dünyada cok kaliteli kaleciler var. Turkiyeden 2 kaleci ismi verdim. Mert ve Beto. Muslera gol yiyince (9 maç 10 gol) defans kötü oluyor. Mert 4 gol yemiş. Basaksehir defansı çok bu iyi? Bak bakalım, Mert kaç para kazanıyor, Basaksehir e kaça maloldu? Beto ne alıyor? Muslera ne alıyor?