#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amatörce hatta ve maçın bitmesine yol açan tah kendisidir maalesef

Leş kargalar tayfası online.

sent via GSC

Tamam omere guvenmedin ama adam kaleye gitmedi be nando...

2-3 kurtardin bari

Defansla iletişim konusunda çok saçmalıyor bazen. Savunmayi organize etmekte biraz sorumluluk almalı yoksa böyle malca penaltılar yedirir.

Parladi demi yine. Hayret biseysin birkerede yanildim demiyorsun sanada yaziklar olsun

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olm yanılmakla alakası yok. Adam o pozisyonda çıkmasa ve gol olsa kim kaleciye laf edebilir? Keza Ayew'in ilk yarıdaki pozisyonunda da aynı. 50 defa söylüyorum ama hayatınızda futbolla alakanız olmadığı için anlamıyorsunuz. Defansın yüzünden Muslera riskli çıkışlar yapmak zorunda kalıyor, o toplara çıkmasa ve gol yesek kimse bu adama niye çıkmadın demez. Hep aynı şeyi söylüyorum. Adamı bu kadar riskli çıkış yapmaya zorlarsan hata yapması kaçınılmaz zaten. Sürekli ekstra sorumluluk yüklüyorsun çünkü. Bugünkü çıkışı hatalı evet bende diyorum ama mal gibi kaleci höhöheöh demeden önce ona pası attıran orta sahaya, adamını kaçıran Ömer'e ilk önce laf et. Ayrıca o golü yiyince maç 2-1 oldu, e ondan sonra takım ne yapıyor? Maçı salıyorlar. Maçı bu adam mı vermiş oluyor şimdi millet öküz gibi sahada dolanırken, bi de öndeyiz. Sinirlenmem ona. Bütün maç mal gibi oynayan adamlara laf etme gel buna et amk. Adam 2 tane de çok kritik kurtarış yaptı. Yukarıda senin kankin var mesela Belhanda'nın yumurtalarını yalıyor sabah akşam, Jailson şut atarken Belhanda neden yatıyormuş sor da cevaplasın.

Bu gecenin bütün sorumlusu emek hırsızı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sana da sallayacam ama yaptıkların aklıma geliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son dklarda fenerin soldan geldiği pozisyonda yine armutça kalesini boşalttı.neyseki top korner oldu.Zamanlama konusunda berbat

Hiç boşuna debelenip durmayın derim, o pozisyonda çıkmasına gerek yok. Bek oyuncusu oyunda, rakip direk cepheden gelmiyor ve içeri çevirse bile bizden oyuncular var. Bariz hatalı ve maçın gitmesinde büyük pay sahibi. Tek olumlu durum mağlubiyeti engelledi.

Cikmak zorunda miymis o pozisyonda? Adami guldurmeyin Isla kagnisi markaj altinda topa zar zor yetismis cizgide iceride tek bir adam var o da markajda cikmasa sut bile cikmazdi o pozisyondan

Kendimi tutamıyorum Elimde olsa katil olurum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neden kredisi sonsuz anlamadim vallla. Shalke maçında aynısını yapti hakem vermedi. Sacma sapan hatalar yapiyor.

ne işin var orda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt