- 12 Temmuz 2009
- 60.906
- 24.274
- 3.138
oblak, leno, edersona, handanovice, schmeichele ve pickford'a ayip ettin.Dr gea neuer kepa courtuis ter stegen alison Buffon lloris cech. Bunlar ilk aklima gelenler. Daha da sayılır biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oblak, leno, edersona, handanovice, schmeichele ve pickford'a ayip ettin.Dr gea neuer kepa courtuis ter stegen alison Buffon lloris cech. Bunlar ilk aklima gelenler. Daha da sayılır biraz
Oblak dogru. Digerleri de iyi ama oyle top class degiller. Yani bence muslera ilk 20 bile degiloblak, leno, edersona ve pickford'a ayip ettin.
o zaman cechi 3 senedir izlemiyon renkdas. suan leno > cech, cok net.Oblak dogru. Digerleri de iyi ama oyle top class degiller. Yani bence muslera ilk 20 bile degil
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir aslinda izliyorum eskisi gibi degil tabi ama cech sonucta diye yazdım.o zaman cechi 3 senedir izlemiyon renkdas. suan leno > cech, cok net.
NeuerOlabilir aslinda izliyorum eskisi gibi degil tabi ama cech sonucta diye yazdım.
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoo sormazlarCok kucuk bir aciklama ekleyeyim musleranin dunyanin en iyi 10 kalecisinden biri olsa turkiye liginde ne isi var diye sormazlarmi
yoo sormazlar
Biri artık şu musleraya malca topa dalışlarına son vermesini söylesin.bu huyundan bi türlü kurtulamadı topa dalma ,açıyı daralt yeter be kardeşim.
Muğdad tabiiDiyelim bu yönetim Muslereyı yolladı.
Sizce kaleye kim geçer, Donk, Maicon veya isimleri aynı olduğu için Fernando?