#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında Sneijder ve Meloyu nasıl yediğiniz gibi şimdi de Muslerayi yiyorsujsjdhakdj

Akhisar antalya shalke( penalti yapti vermediler) fener maci porto macinda topa cikmadi. Baska hatirlayan varsa yazsin

Bu is cok basit kalecinin golu engellemesi ekstradir fakat gol yedirmemesi gerekir

Muslera bu hatalara son verse bile ayagi temiz degil bu yuzden aldigi parayi hak etmiyor ama boyle devam ettikce (2 senedir boyle) bizi seviyorsa ekonomik durumumuzu da goz onunde bulundurarak ya hayalini kurdugu gibi Lazio'ya donsun ya da indirime gitsin

Akhisar antalya shalke( penalti yapti vermediler) fener maci porto macinda topa cikmadi. Baska hatirlayan varsa yazsin
Her macta sacma sapan oyunu baslatamamasi, oyunu okuyamamasi,ayaklari dengesiz olmasi genelde kendisi dengesiz olmasi gibi mi mesela

Zamaninda nasil Sneijder ve Melo'nun aptalca gonderildigini tarih anlatiyor zaten simdi bakinca. Elestirilmeli mi , elestirilmeli hata yaptiginda ama her defasinda burada surekli firsat kollayanlari gorunce sasirmiyorum, hep ayni kisiler zaten. Simdi 10 yil daha bir Sneijder veya Melo gibi oyuncu bulmaya calisiriz. Tabi ki Belhanda ve diger mevcut oyunculardan memnunsaniz diyecek birseyim yok.

Muslera'nin yapacagi tek sey var o da aldigi mevcut paranin fazla oldugunu anlamak, verdigi katki kadar denklem de olmadigini farkina varip bunu max 2.5 milyon euro seviyesine cekmektir. Ama bunu yapar mi , bence sozlesmesi bitmeden yapmaz.

bu ara çıkıslarda hata yaptıgı biliniyo. ama savunmayla iletişimi 0.serdar aziz akhisar macında oldugu gibi topu musleraya bıraktı.kardeşim adam bu tarz posiyonlarda hata yapıyo,herseyi musleraya bırakma.az iletişim kur

muslera için diyeceğim formsuz ve cıkıslarının bu ara hatalı oldugu dogrudur.ama calısarak kapatır eksiklerini.aslantepe macında kurtarıcı musleraydı mesela ozanla beraber.

Herkes gider sen kalirsin ama lutfen kendine ceki duzen ver, her mac bir buyuk hata.

Zaten takim bok gibi bari sen yapma.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Burda isyanın yüzde 90 ı şuan dünyanın en çok kazanan ilk 10 kalecisinden biriysen böyle basit goller yedirmeyeceksin. Ve asıl garip olan kaleciler yaşlandıkça tecrübeli oldukça olgunlaşır az hata yapar muslera tam tersi yaşlandıkça acemi işler yapıyor. Geçen sezon 3-0 yenildiğimiz bjk maçında hiç pozisyon yokken öne geçirmişti şimdi keza şalkeye de gel maça önde başla dedi resmen. Defans ön libero forvet kanat oyuncusu yokken kaleciye 4 milyon euro veren dünyada tek kulüp bizizdir kesin. Sağlık olsun toparlar İnşallah

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yıl daha yağlı kazık kontratı var, bu da saç baş yolduracak ne yazık ki. Ne demeye kontrat uzattıysak zaten mal gibi.

Ben Muslera'ya suç bulmuyorum bu konuda pek.Taraftar yok kedimiz yok cicimiz yok bilmem neyimiz adamın totoyu kaldırdı da kaldırdı.Cidden oyuncuları takımdan büyük gören bir güruhumuz var maalesef.Adam da der hata da yapsak nasılsa bir şey diyen olmuyor,gelinen nokta bu olur.

2 pas yapamayan takıma gol hediye ederek özgüven aşıladı.. Bizim yerimizde eli ayağı düzgün bir takım olsa oradan da çevirirdi maçı ciddi söylüyorum hiçbirşey yok schalkede sadece özgüven kazandırıyoruz heriflere.. Biz leş ötesi olunca adamlar iyi gibi görünüyor. Aynı şekilde kornere çıkmayarak leş portoyu da ihya etti.. Şu gruptan çıkamamak çok büyük başarı bir daha böyle mal bir grup olmaz Şampiyonlar liginde.. Bu grubun takımları diğer gruplarda sonunculuk adayı olurdu ancak öyle mal bir gruptan eleniyoruz

1 haftada icerisinde 2 maci da kendi ellerinle rakibe hediye ettin, sagol

ben bu adam kötü oynadıktan sonra yedeğe çekildiğini görmedim.en büyük sorunda bu.adam ne yaparsam yapayım zaten oynuyorum kafasında.

Sürekli ayni hatalari tekrarlamasi sıkıcı olmaya baslıyor. Önündekiler Serdar dısında vasat diye her 3 maçta 1 böyle malca hata yapma hakkı yoktur.

İlk defa fena kufur ettim

Ben Muslera'ya suç bulmuyorum bu konuda pek.Taraftar yok kedimiz yok cicimiz yok bilmem neyimiz adamın totoyu kaldırdı da kaldırdı.Cidden oyuncuları takımdan büyük gören bir güruhumuz var maalesef.Adam da der hata da yapsak nasılsa bir şey diyen olmuyor,gelinen nokta bu olur.

Dostane bir eleştiri,aha bak burada kastettiklerimden biri sensin mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt