#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
traşı kes de doğru cevabı ver

Lafım sana değil. Formunda düşüş olduğu söylenebilir ama saçma salak eleştiriler gibi bir durum yok ortada. Terim'in oyun anlayışı, ağır oyuncularla savunmayı önde kurması da Muslera'yı çok fazla ateşe atıyor. Bu topların hiçbirine çıkmak zorunda değil zaten, çıkmasa herkes defansa yazar golleri. Risk alıp çıkıyor. Adamın hala hayvani refleksleri ve çevikliği var, Schalke maçında hata yaptı da ilk yarı sonunda yaptığı kurtarışı da pek yapacak kaleci yok biraz dürüst olalım. Bunlar düşse toplayamaz daha derim de bu hatalar büyük olay değil bence. Yani garanti olmayan topa çıkarmazsın kaleciyi olur biter.

lan orda CIKMAMASI LAZIM SUNU ANLAYIN RISK ALMAYA GEREK YOK.

ulan muslera senin yuzunden su derbiyi kayipettik ya maci verdin yaa simdide 5 kisi cezali. gerizekali ya.

Bugün Neur bile Dortmund deplasmanında ciddi çıkış hatası yaptı penaltıya sebep oldu. Herkes hatalar yapabilir Muslera'da dönüm maçlarında şampiyonluğu bir çok defa sırtladı bugün de mücadele olarak gayet iyiydi daha da toparlayacaktır.

bakiyorum kimse yazmamis. Sakatlandigi posisyonda o carpan topu cok iyi bir refleks ile kurtardi.

Üsteki güzel bir örnek vermis

İyi oynadığı için bir şey yazılmaz.
Musleranin problemi biraz kotu oynadiginda takimin felclerini acikca gostermesi. Bu takim zaten kac senedir sadece Muslera sayesinden dolayi yukarida tutundu. Gecen sene ikinci devre de Üst perfomans göstermeseydi sampiyon olamazdik.
Ayrica nando sezona kötü baslayip gittikce iyiye gidiyordu. Bu sezon ters basladi. Ilk basta puanlar kuetarip , son iki macta sacma disariya kostu(ayni neuer bugün )

Musleranin problemi biraz kotu oynadiginda takimin felclerini acikca gostermesi. Bu takim zaten kac senedir sadece Muslera sayesinden dolayi yukarida tutundu. Gecen sene ikinci devre de Üst perfomans göstermeseydi sampiyon olamazdik.
Ayrica nando sezona kötü baslayip gittikce iyiye gidiyordu. Bu sezon ters basladi. Ilk basta puanlar kuetarip , son iki macta sacma disariya kostu(ayni neuer bugün )

Bir takımda kaleciye çok iş düşüyorsa o takımda sorun vardır zaten , hataları oluyor ama nedenleri de belli bunları düzeltmiyoruz kaç sezondur.

Başakşehir sadece 5 gol yedi 12 maçta kalecileri manyak güzel diye değil çok fazla iş düşmüyor diye öyle oluyor.

Formda sikinti var. Kacinci mac

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haddini asmadigi sürece elestiri her zaman yapilabilir ama Muslera asla gömülemez. Kredisi asla bitmeyecek Galatasaray efsanesidir.

İyi de kafasını mensah yardı diyen yok ki
Adamın eline basıyor oda acıdan kafasını çevirip takım arkadaşı ile temasa giriyor
1541924931918.webp

1541925072811.webp

Zaten şöyle 1 topa geliş şekli olabilr mi yav
1541925017568.webp

Bir takımda kaleciye çok iş düşüyorsa o takımda sorun vardır zaten , hataları oluyor ama nedenleri de belli bunları düzeltmiyoruz kaç sezondur.

Başakşehir sadece 5 gol yedi 12 maçta kalecileri manyak güzel diye değil çok fazla iş düşmüyor diye öyle oluyor.
Bir de söyle bir Problem var. Hic yedege dinlenmese cekmedik, cekemedik. Bütün diger takimlar (bayern haric) ara sira kalecesini de degistiriyor Mental olarak dinlenmesi hic. Yahu biz Kupa maclarinda bile oynatiyoruz nandoyu

Iki ayağı havada uçarak denebilecek şekilde geldi, tabanlar açık ama sonuç sarı kart.

Muslera , gitsin kalsinda degilim ben fakat bazi oyuncularda utanma kalmamis . Hata olur ama arkasindan utanma pismanlik olur

Bjk maci gecen sene 3-0 lik facia , cenk e asist

Ts li Kuckadan orta sahadan gol

Bu sene verilmeyen schalke penaltisi , verilen akhisar ve fb penaltilari , schalke ilk gol , bir basaksehir macinda orta sahada adami indirmesi hala aklimda goruntu

Adamin kendi ulkesine saygisi yok ki bize olsun

[/QUOTE
]

Bir de çıkmadığı yan toplar yüzünden kafa golü yeme rekoru kırmamız.

Muslera, Beşiktaş’ın 13 katı kafa golü yedi

Muslerayi çok seviyorum ama fabri'nin iki sene Beşiktaş'ta gösterdiği performansla kıyaslarsak, üstüne maaşlara da bakarsak bence Fabri Muslera'dan daha iyi bir kalecilik sergiledi iki sene.

Muslera sonunda yan toplara çıkmayı öğrendi diye sevindik şimdi de geleni geçeni indirmeye, hakemlerin eline koz vermeye başladı.

Muslera konusunda çok ikilemdeyim bazen oha Muslera bunu nasıl çıkardın, bazen de Muslera yavaş daha kadroları saymadık moduna giriyorum. Fatih hoca gibi, gidecek olsa yerine kim gelir düşünemiyorum o yüzden emekli olana kadar kalsın diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt