- 26 Eylül 2012
- 121.933
- 72.392
- 5.068
Neuer'in dün Dortmund'a karşı yaptırdığı penaltıya da göz atabilirler.stegen'in betis macinda yedigi gole bi göz atin derim...
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neuer'in dün Dortmund'a karşı yaptırdığı penaltıya da göz atabilirler.stegen'in betis macinda yedigi gole bi göz atin derim...
Ya tamam ara sira en iyi kaleciler bile hata yapar ama Muslera oyle bir maas aliyor ki ayni hatayi 3-4 hafta ust uste yapinca anlami olmuyor yani
Ya tamam ara sira en iyi kaleciler bile hata yapar ama Muslera oyle bir maas aliyor ki ayni hatayi 3-4 hafta ust uste yapinca anlami olmuyor yani
Iceride schalkenin 5 tane atmadigina dua et sen, hepsi muslera sayesinde.
Porto macinda kac tane top cikardi
Anca bos bos konusmar.
Ne olmuş maaşına sanki diğer topçular az para alıyor bir Muslera çok alıyor , algı yapıyorsunuz , aynı şey Sneijder içinde yapıldı sonuçları yazmama gerek yok herhalde.
Ulan muslera olmasa schalke deplasmanina turistik gezi diye gideceksin.Mert günok kalede güven veriyor yazsak Başakşehir sevicisi olacağız galiba. Oyuncularımızı rakiplerdekilerle kıyaslayip bir çıkarıma ulaşınca rakip takımın sevicisi olmuyoruz.
Muslera muazzam bir maaş alıyor, derbide birini indiriyor yetmiyor şampiyonlar liginde benzer bir hata yapıyor. İki hata yüzünden bir kulvarda havlu atma eşiğine geliyoruz, ötekinde de daha maçın başında havlu atıyoruz.
Tabi eleştirilecek.
Yoo bence nasil Feghouli Belhanda Selcuk Tarik vs. hak etmedikleri maaslar aliyorlarsa benzeri Muslera icin de gecerli
Eger o yillar onceki formunu yakalarsa aldigi parayi hak eder ama en az 3 haftada 1 bir hatali gol yedirmeye devam ederse problem
Ulan muslera olmasa schalke deplasmanina turistik gezi diye gideceksin.
Ulan muslera olmasa schalke deplasmanina turistik gezi diye gideceksin.
Ya bırak Allah aşkına Hamza o saydığın isimlerle Muslera'yı nasıl bir tutuyorsun kaleci olarak takımı şampiyon yapıyor dünyada bunun örneği yok havaya girdi mi kimseyi tanımıyor geçen sezon , Hamza'lı sezon son haflarda nasıl oynuyordu orda yeterince katkı yaptı ve parasını çıkardı kredisi sonsuz hata yapsa da en az bizim kadar üzülüyor ve kahroluyor oyuncu kazanmak zor kaybetmek kolay.
Maddi olarak baksan bile dandik bir kaleci alsan dahi 5 6 milyon bonservis 2 2,5 milyon maaş verecen bu da belli üstelik.
Beto'yu bedavaya aldi Goztepe, 750k maas veriyor
Hopf'un maasini bilemiyorum ama onu da bedavaya aldi Ankaragucu
Bu sezon icin konusursak ikisi de Muslera'dan iyi performans sergiliyor
Gecmis sezonlar icin topculara kamyon yukuyle para verilmesinden sikildim
Ayrica Muslera'nin Galatasarayliligindan suphe duyuyorum zamaninda tepki gorunce karisinin Instagram'dan "Gideriz o zaman" triplerini, gazetelere "Lazio'ya donmek istiyorum" demeclerini unutmadik
Madem bu kadar Galatasarayli o da farkindadir eskisi gibi olmadiginin FFP de belli fedakarlik yapsin basimizin ustunde yeri var