#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya tamam ara sira en iyi kaleciler bile hata yapar ama Muslera oyle bir maas aliyor ki ayni hatayi 3-4 hafta ust uste yapinca anlami olmuyor yani

Fabride fabri dir dir dir

Ulan izlemesek inanicaz

Musleranin tassaklarini yalasin fabri

Fabri kim anasini sattim

Biktik lan su forumda besiktas seviciliginden.

Bu ligdeki butun kalecileri toplasan musleranin ayakkabisina yerlestirilmis kosu istatistik magneti olamaz.

Muslera bizi sampiyon yapar

Ya tamam ara sira en iyi kaleciler bile hata yapar ama Muslera oyle bir maas aliyor ki ayni hatayi 3-4 hafta ust uste yapinca anlami olmuyor yani

Ne olmuş maaşına sanki diğer topçular az para alıyor bir Muslera çok alıyor , algı yapıyorsunuz , aynı şey Sneijder içinde yapıldı sonuçları yazmama gerek yok herhalde.

Iceride schalkenin 5 tane atmadigina dua et sen, hepsi muslera sayesinde.

Porto macinda kac tane top cikardi

Anca bos bos konusmar.

Kalecinin gol olacak seyi kurtarmasindan ziyade olmayacak golu yedirecek hatalar yapmamasini tercih ederim

Icinde bulundugumuz ekonomik durum da dusunulunce 3.575m net maas (primlerle 4m'yi geciyor) gercekten luks

Ben de cok seviyorum Muslera'yi ben de cok isterim kalmasini ama acikcasi su anki performansi aldigi paraya gore vasat

Eger kendisi feda demeyecekse 1.5m net primlerle 2m gibi bir paraya Beto ya da Hopf gibi bir kaleciyi tercih ederim

Ne olmuş maaşına sanki diğer topçular az para alıyor bir Muslera çok alıyor , algı yapıyorsunuz , aynı şey Sneijder içinde yapıldı sonuçları yazmama gerek yok herhalde.

Yoo bence nasil Feghouli Belhanda Selcuk Tarik vs. hak etmedikleri maaslar aliyorlarsa benzeri Muslera icin de gecerli

Eger o yillar onceki formunu yakalarsa aldigi parayi hak eder ama en az 3 haftada 1 bir hatali gol yedirmeye devam ederse problem

Mert günok kalede güven veriyor yazsak Başakşehir sevicisi olacağız galiba. Oyuncularımızı rakiplerdekilerle kıyaslayip bir çıkarıma ulaşınca rakip takımın sevicisi olmuyoruz.

Muslera muazzam bir maaş alıyor, derbide birini indiriyor yetmiyor şampiyonlar liginde benzer bir hata yapıyor. İki hata yüzünden bir kulvarda havlu atma eşiğine geliyoruz, ötekinde de daha maçın başında havlu atıyoruz.

Tabi eleştirilecek.

Mert günok kalede güven veriyor yazsak Başakşehir sevicisi olacağız galiba. Oyuncularımızı rakiplerdekilerle kıyaslayip bir çıkarıma ulaşınca rakip takımın sevicisi olmuyoruz.

Muslera muazzam bir maaş alıyor, derbide birini indiriyor yetmiyor şampiyonlar liginde benzer bir hata yapıyor. İki hata yüzünden bir kulvarda havlu atma eşiğine geliyoruz, ötekinde de daha maçın başında havlu atıyoruz.

Tabi eleştirilecek.
Ulan muslera olmasa schalke deplasmanina turistik gezi diye gideceksin.

Yoo bence nasil Feghouli Belhanda Selcuk Tarik vs. hak etmedikleri maaslar aliyorlarsa benzeri Muslera icin de gecerli

Eger o yillar onceki formunu yakalarsa aldigi parayi hak eder ama en az 3 haftada 1 bir hatali gol yedirmeye devam ederse problem

Ya bırak Allah aşkına Hamza o saydığın isimlerle Muslera'yı nasıl bir tutuyorsun kaleci olarak takımı şampiyon yapıyor dünyada bunun örneği yok havaya girdi mi kimseyi tanımıyor geçen sezon , Hamza'lı sezon son haflarda nasıl oynuyordu orda yeterince katkı yaptı ve parasını çıkardı kredisi sonsuz hata yapsa da en az bizim kadar üzülüyor ve kahroluyor oyuncu kazanmak zor kaybetmek kolay.

Maddi olarak baksan bile dandik bir kaleci alsan dahi 5 6 milyon bonservis 2 2,5 milyon maaş verecen bu da belli üstelik.

Sezon basi karius denilen hata makinesi geldi diye musleradan iyi diyenler ile simdi konusanlar aynisi.

Beyinsizler iste, muslera gitsin kova onur gelsin diyenler ile ayni kisiler.

Ya bırak Allah aşkına Hamza o saydığın isimlerle Muslera'yı nasıl bir tutuyorsun kaleci olarak takımı şampiyon yapıyor dünyada bunun örneği yok havaya girdi mi kimseyi tanımıyor geçen sezon , Hamza'lı sezon son haflarda nasıl oynuyordu orda yeterince katkı yaptı ve parasını çıkardı kredisi sonsuz hata yapsa da en az bizim kadar üzülüyor ve kahroluyor oyuncu kazanmak zor kaybetmek kolay.

Maddi olarak baksan bile dandik bir kaleci alsan dahi 5 6 milyon bonservis 2 2,5 milyon maaş verecen bu da belli üstelik.

Beto'yu bedavaya aldi Goztepe, 750k maas veriyor

Hopf'un maasini bilemiyorum ama onu da bedavaya aldi Ankaragucu

Bu sezon icin konusursak ikisi de Muslera'dan iyi performans sergiliyor

Gecmis sezonlar icin topculara kamyon yukuyle para verilmesinden sikildim

Ayrica Muslera'nin Galatasarayliligindan suphe duyuyorum zamaninda tepki gorunce karisinin Instagram'dan "Gideriz o zaman" triplerini, gazetelere "Lazio'ya donmek istiyorum" demeclerini unutmadik

Madem bu kadar Galatasarayli o da farkindadir eskisi gibi olmadiginin FFP de belli fedakarlik yapsin basimizin ustunde yeri var

2015deki totemi tersten deneyecegim.muslera artık lütfen takıma acı ve ileri cıkma boş yere....önemli maçlarda yine kahramanımız ol

Fabri
Onur
Karius
Tolga
Harun
Beto

hepsini izliyoruz takım kötü olunca muazzam işler yapıp takıma maç kazandıran pek kaleci görmedim , Muslera hepsinden farklı bunların kaç kere ipten aldı bizi.

Bizim takım sorunlu savunma yapamıyor , defansif olarak kompakt değiliz , savunma oyuncularımız oldukça savruk ve tehlikeli , her maç farklı defans topçuları oynuyor , duran toplarda adam paylaşımını , nerde durması gerektiğini falan bilmiyoruz ondan sonra gol olunca suçlu Muslera yok öyle dünya önce analiz yapmayı tam öğrenin sonra uğrayın bu konuya.

Elalem hata yapti diye Musleranin aptalca yedirdigi goller aklanmiyor. Bu sezon bir kaç utanç verici hatalar yapti ve kazandigi maasinin hakkini kesinlikle vermiyor.. Sonu Sneijder gibi olmamasi için daha dikkatli olmasi lazim. Sonuçta o maasi böyle hatalar yapsin diye vermiyoruz

Beto'yu bedavaya aldi Goztepe, 750k maas veriyor

Hopf'un maasini bilemiyorum ama onu da bedavaya aldi Ankaragucu

Bu sezon icin konusursak ikisi de Muslera'dan iyi performans sergiliyor

Gecmis sezonlar icin topculara kamyon yukuyle para verilmesinden sikildim

Ayrica Muslera'nin Galatasarayliligindan suphe duyuyorum zamaninda tepki gorunce karisinin Instagram'dan "Gideriz o zaman" triplerini, gazetelere "Lazio'ya donmek istiyorum" demeclerini unutmadik

Madem bu kadar Galatasarayli o da farkindadir eskisi gibi olmadiginin FFP de belli fedakarlik yapsin basimizin ustunde yeri var

Fb Harun'u aldı 3 milyona maaşda 2,5

Göztepe ile biz bir değiliz olmuyor o işler öyle kolay bilmen gerekiyor.

Muslera bizim için sembol bir isimdir 7 sezondur bu takımda
-4 Şampiyonluk
-3 Türkiye kupası
-4 Süper Kupa
-Şampiyonlar liginde gruptan 2 kez çıkma
-Şampiyonlar liginde çeyrek final

Ülkedeki tüm takımlardan daha çok kupa kazanıyorsak bunda büyük payı vardır kalecisi iyi olmayan hiçbir takım bunu başaramaz.

Aşağıdaki video adı Muslera değilde başka kaleci olsa böyle videolar yapılsa muhtemelen 30-40 m euro deniyordu :D

Melo ve Sneijder'i yiyen güruh yine ön planda hep aynı isimlerin olması ve en önde bayrak taşımaları hiç garip değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt