#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo ve Sneijder'i yiyen güruh yine ön planda hep aynı isimlerin olması ve en önde bayrak taşımaları hiç garip değil.
Merak etme 4 ay sonra şampiyonluk maçlarında yapacağı kurtarışlar sonrası şampiyonluk kutlamalarında Muslera'yı yerden yere vurmamış gibi sevineceklerdir. 1 maçla eleştirilir 2 maçla eleştirilir ama şampiyonluk geldiği zaman unutulur geçen sene bende yan toptan dolayı çok eleştirdim genel de sezon sonlarını daha iyi oynuyor iyi ki de iyi oynuyor :D

Fabri
Onur
Karius
Tolga
Harun
Beto

hepsini izliyoruz takım kötü olunca muazzam işler yapıp takıma maç kazandıran pek kaleci görmedim , Muslera hepsinden farklı bunların kaç kere ipten aldı bizi.

Bizim takım sorunlu savunma yapamıyor , defansif olarak kompakt değiliz , savunma oyuncularımız oldukça savruk ve tehlikeli , her maç farklı defans topçuları oynuyor , duran toplarda adam paylaşımını , nerde durması gerektiğini falan bilmiyoruz ondan sonra gol olunca suçlu Muslera yok öyle dünya önce analiz yapmayı tam öğrenin sonra uğrayın bu konuya.

Hadi bjk neyse de Trabzon, Fener ve Goztepe'nin savunmalari bizimkinden iyi mi?

Hadi bjk neyse de Trabzon, Fener ve Goztepe'nin savunmalari bizimkinden iyi mi?

Maç aldırmıyor ki takım kötüyken Erzurum yeniyor rahat rahat , 3 4 top çıkarsın zorla aldırsın maçı görelim.

İbrahim Akdağ'ın attığı gol mesela Muslera yer mi onu sen söyle ?

İçerde gazla falan takım acayip ısırıyor rakip top göremiyor topu alacak kaleye gidecek gol atacak ohoo , Bjk top bile göremedi o deplasmanda.

muslerayı yedirmeyiz arkadaşlar.ozanın ve 2000 jenerasyonunun da dokunulmazlıgı var söyleyim

muslerayı yedirmeyiz arkadaşlar.ozanın ve 2000 jenerasyonunun da dokunulmazlıgı var söyleyim
Ozan 3 penaltı yaptırdı hala canı sagolsun deniyorsa kimse yemez hatalarından ders çıkarır daha da güçlenir büyük bir stoper kazanacağız yeni Bülent kaptanımız olacak... Bu da zaman ve sabırla olur

Ozan 3 penaltı yaptırdı hala canı sagolsun deniyorsa kimse yemez hatalarından ders çıkarır daha da güçlenir büyük bir stoper kazanacağız yeni Bülent kaptanımız olacak... Bu da zaman ve sabırla olur
bülent korkmazdan daha iyi olur ozan.ayrıca o 3 penaltıdan 2 si penaltı.ama birinde belhanda,sinan ve mariano baş sorumlu.diğerinde yine mariano baş sorumlu.tabi en önemlisi stoperleri rakip takım oyuncularıyla baş başa bırakmak hata.marianonun önünde oynayan sinandı sanırım bursa maçında,malatya macında da linnes cıktı oyundan yine mariano yalnız kaldı.sağbek ileri cıktıgında önündeki kanat defansa yardım etmezse daha cok böyle penaltı yasarız.ozan değil baskası da olsa penaltı olur.ama ozan tecrübe kazanınca biraz konoplyanka,embolo ve trezeguetyi rezil ettiği gibi o hücumcuları da rezil eder

Gecen sezon sampiyon olduysak , gomis ile en büyük pay Nandonun. Ikinci devre yine neler cikardi neler yapti
Bu sezon basi da manyak maclar Cikardi. Schalke+fb maclarinda kötüydü evet

hayır zaman ve sabırla degil sadece ,stoper tecrübe ederek ve en önemlisi görerek ögrenir yanında lider iyi bir stoper varsa işte genc cocuk icin ozaman olur diyebiliriz su an ozan cok şanslı sayılmaz bu konuda

Yerine İsmail Çipe'yi hazırlamanın vakti bence geldi. Selçuk'un takımdan gideceğini düşünürsek kadroda açılacak Hataylı kontenjanını İsmail'in dolduracağını düşünüyorum.

Yerine İsmail Çipe'yi hazırlamanın vakti bence geldi. Selçuk'un takımdan gideceğini düşünürsek kadroda açılacak Hataylı kontenjanını İsmail'in dolduracağını düşünüyorum.

Ahbap çavuş ilişkileri demek ha MK?

sent via GSC

muslera_2878.jpg

o penaltiyi anlamadim ben can, VARa baktilar ama ben neuerdan bi temas görmedim:geek:
Neuer mallık yaptı. Kaleden çıkmasa Reus o topu muhtemelen kontrol bile edemezdi bayağı hızlıydı top. Hem zaten kaleden uzak bir açıdaydı.

Tam Burak penaltısı oldu. Kalecinin en ufak temasını hissedince kendini bıraktı Reus.

sent via GSC

Bu sezon 2 maç borçlu Muslera 2 tane maçı bizzat kendisi verdi
2 tane hatta fazlasinjda kazandirir elbet yeterki form tutsun

yine mi goklere cikarilmis vasat bir mac yuzunden :asd:
bide birisi demiski iyi oynadikca kimse yazmiyor :asd::asd:

herifin hata yapmadigi mac equals iyi oynadigi mac sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt