#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buda olmasa son saniye yeniliyorduk yine

2. gol imkansız anca Courtois boyunda kedi refleksi falan olması lazım çelmesi için.

İlk gol çıkarılabilirdi , bu maç eleştiri yersiz.

Gole ihtiyacımız varken topu oyuna çok geç sokması sinir bozuyor

Bu tam bir fiyasko...Televizyon başında deliye dönüyorum.Adamın umrunda değil.
Ben topu oyuna bu kadar geç sokan bir kaleci hatırlamıyorum.
Yahu dakika 35 o kadar ağır hareket ediyorki çıldırdım.

Bu arada maaşında kesinlikle indirime gidilmeli.

Cok top gelmeye basladi , musleraya kabahat buldugum sey yedigi goller degil

Her duran topu skordan bagimsiz rakip anadolu takimi kalecisinden bile yavas kullaniyor

eskiden hakemlere kabahat bulurdum , ama algimi sifirladim stadyumda , kronometre mantigiyla baktim , muslera rakip kaleciden daha fazla mactan caliyor

İki golünü de çıkaramazdı. İlk goldeki şut yakın mesafe ve çok sert. İkincisinde de top çok köşeye, tam doksana gitti.

Ligde ceza sahası içinden kurtarış yüzdesi en düşük olan kaleciler (15+ maça çıkmış olanlar arasında)
Serkan Kırıntılı
Fatih Öztürk
Harun Tekin
Ve Fernando Muslera

Bu geçen sene de böyleydi ondan önceki sene de 14/15 sezonunun ikinci yarısını ve 17/18 sezonunun şampiyonluk düğümünün çözüldüğü maçları bir kenara bırakıyorum Muslera hep böyleydi çoğu zaman vasat performans gösterdi yaptığı da bir sürü hata vardı. Bu dediğim yanlış anlaşılmasın takımın bu durumda olmasının suçlusu Muslera o gitsin her şey düzelecek gibi bir şey söylemiyorum nasıl ki Fatih Terim 'in kredisi sonsuz diyorum Muslera 'nın da en az Fatih Terim gibi kredisi sonsuz bizim gözümüzde

Ama şöyle takımın kadrosuna bakıyorum bu adam yıldız direk bizi şampiyonluk potasında tutar diyebileceğim tek adam Muslera. Artık öyle Drogba-Podolski-Sneijder-Melo gibi oyuncularımız yok bir tek Muslera kaldı elimizde o da kaldı ama sadece isim olarak kaldı

"Bay haksız rekabet" Muslera 'yı özledim ben. Hata yaptı olur dedik senelerdik duran top / yan top golleri yiyoruz sesimizi çıkarmadık / gol yeme rekorları kırdık bişey demedik adamın önünde oynayan defans kötü diyerek sineye çektik. Ama artık Muslera 'nın da bir durup düşünmesi gerekiyor gerçekten aldığı paranın hakkını verebiliyor mu ? gerçek Muslera performansı gösterebiliyor mu ?

Takımda en çok güvendiğimiz adamlar Muslera ve Fatih Terim şu bulunduğumuz durumdan en çok suçlu adamlar da olabilir. Ama nasıl ki bu duruma düştüysek bizi bu durumdan çıkaracak adamlar da yine Muslera ve Fatih Terim 'dir yeter ki onlar kendine gelsin ...

Ligde artık kaleyi yavaştan İsmail'e devretse diyeceğim de 2021'e kadar sözleşmesi var. Yedek oturmak için çok fazla maaş. Gecen sene 4 milyon euro civarı maaş almış. Nerdeyse bütün yan toplar penaltı gibi oldu kalemizde.

Muslera çok iyi bir Galatasarayli, çok fazla maç kurtardı ama artik kurtarmaktan çok yakar oldu. Bir şekilde yavaştan vedalaşma yoluna girmeliyiz.

Musleranin sevmediğim bir diğer yanı da yazılmış, topu eline alıp çok oyalanıyor. Başlatsana hızlı bir şekilde atağı. Rakip defansın oturmasını beklemenin anlamı ne?

Kendisini severim lakin bu seneki abuk subuk çıkışları bizi çok yaktı. İlk defa bu sene Muslera'ya kızdım. Neden o kadar kontrolsüz çıkıyor anlam veremiyorum. Ne gereği var? Savunmaya güvenmiyor sanırım. Başka bir açıklama getiremiyorum. Mevcut vaziyette daha iyisini bulup getirebilme şansımız sıfıra yakın onu biliyorum da işte bu seneki özellikle kilit maçlardaki performansını beğenmedim. Rize maçındaki gollerde yapabileceği pek bir şey yoktu. Belki ilk golü çıkarabilirdi ama olmadı. Lakin defansımız evlere şenlik. Böyle defans olmaz olsun. Bu defansla maçları gol yemeden tamamlayabilmesi imkansız zaten.

En sonlarda yazilir sorumlulukta . Schalke ve fb macinda sacmaladi , bir de ts ilk gol oncesi

Ama gecen sene de vardi , ilk aklima gelen bjk deplasmani

Gecmiste de oldu , degaj yaparken topuga carptirip gol yemisligi bile vardir

Ama cok top geliyor ve baya da kurtardi ,ozellikle ic sahada , elif in topu , jahovic , aminu ..

Tek affedilmeyecek tarafi sureden cok caliyor , hakkaten rakip kaleciden beter

Bir kaç sezon önce takımı ayakta tutan oyuncu iken şimdi takıma ayak uyduran oyuncu oldu. Malca hareketlerden vazgeçmesi lazım. Severiz sayarız ama mallığı kabul etmeyiz

Hadi schalke macindaki ara sira kalecilerin basina gelebilir ama fb macindakinin ozru yok

Adam topu ayagindan cikarmis , resmen yok yere penalti yapiyorsun , ve resmen 2-0 i bozup bugunku durumun atesleyicisi , sebebi oluyorsun

Topu oyuna sokamıyor.
Çıkışları zaten evlere şenlik.
Yan top sıfır.

Sanki yine salmaya başladı. 2 senedir sürekli dalgalı bir performans içinde. Artık yedeğini hazırlama vakti geldi. Yoksa mondi sonrası kova kaleci serüvenine yeniden gireriz

Önünde her maç farklı topçular var ve farklı sistemlerle oynuyoruz defansa zerre güveni yok böyle olunca hep düşüşe geçiyor.

bu kadar eleştirinin tek mantıklı dayanağı takımın kötü gitmesi. bu adam lazioda da böyleydi bize geldiği sezonda da. hatta 1 sezonda kulübün clean sheet rekorunu mondragondan ve taffarelden aldığı ilk sezonunda bile saçmalamıştı. genel olarak saçmalayabilme oranı fazla. ama extra performansı da diğer kalecilere göre çok fazla. sıçarsa tam sıçıyor, kurtarırsa da tam kurtarıyor. o gün gol yiyeceği yoksa yemiyor bi türlü. içerdeki schalke maçında eğer kötü oynasaydı real'in 6-1lik maçını arardık biz ki schalke 6'yı da geçerdi o gece. bir de hangi sezon tam hatırlayamadım ama o zaman vodafon park yoktu, inönü'de insan üstü bir performans sergilemişti. bu tür maçları düşününce aklınıza hemen geliyor zaten. ama saçmaladığı maçlar da olabiliyor ki hep böyle idi zaten. ilk geldiği sezonun ilk maçında ibb'ye muslera yüzünden kaybettik yine saçma sapan bi çıkış yaptı. tek eleştirilecek noktası bi kaleci için 4 milyon çok fazla. 2,5 milyona oynamalı onun dışında en sevdiğim ve faydalı bulduğum oyuncu.

bi ara dany-chedjou gibi facia tandem vardı. dany denen elemana hiç güvenmediği çok belliydi. hatırlarsanız o sezonda bu nasıl hata yahu denilebilecek saçmalıklar yapıyordu hatanın da ötesinde. ama o zamanki takım ısırdığı için 1-0 geriye düşsek de 2-1, 3-1 çeviriyorduk ya da hataları skoru almışken yapıyordu. zaten kaleci tandeme güvenmeli, yine her zamanki klişemi söyleyeceğim iş "takım olabilmek"te bitiyor. tandem ile kale arası iletişimsizlik, kopukluk veya uyumsuzluk olursa kaleci saçmalar. muslera genel itibariyle sezon içerisinde saçmalamayan kaleci olmadı hiç, hep saçmaladı ama bu oran genellikle düşük kaldı. mesela bir degaj yapmıştı selçuk'un bacağına çarpıp kendi kalemize girmişti. bu kalecinin böyle dengesizlikleri var. aldığımız zaman da tanımıyordm italyada bir arkadaşıma sorduğumda çok kaliteli ama dengesizlikleri var yorumunu yapmıştı. demek ki italyada da bu tür gariplikleri vardı. fakat anlaşılamaz şekilde çıkardığı toplar çoğu zaman çok zor pozisyonlar oluyor. bazen hayret ediyorum kedi gibi oluyor. refleksleri de çok iyi maşallahı var bu konuda. bu da onun atletik bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. 8 sene falan oldu. muslera galatasaray efsanesi oldu. emekli olduktan sonra tafarel amcası gibi antrenörümüz olmalı.

ama seviyoruz reisi,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt