#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl ki Fatih Terim bulunduğumuz durumun suçlusu ilan ediliyorsa bence Muslera 'da bulunduğumuz durumun en suçlularındandır

Nasıl mı uzun zamandır kalemize gelen her top gol oluyor kendisi yerine İsmail Çipe bir maçta kaleyi devralsa öyle inanılmaz bir fark göreceğimizi zannetmiyorum. Artık hatalarından veya kronik hale gelen yan top-duran top hatalarından filan bahsetmiyorum bile

Ama nasıl ki Muslera 'nin hepimizin gözünde dokunulmazlığı var yaptığı hatalar sürekli yediği gollerden bahsedilmiyor bile forumda bazıları tarafından Fatih Terim 'de böyle dokunulmazlığı olduğuna inanılıyor yaptığı hatalar görmezden geliniyor

Bence ikisi tarafta haksız bulunduğumuz durumun en büyük suçluları Muslera ve Fatih Terim 'dir bu takımın en ağır taşları, yıldızları, taraftarın en güvendiği adamlar bu ikili ama gelin görün ki Muslera senelerdir vasat hatta vasat altı bir performans gösteriyor Fatih Terim 'de bulunduğumuz durumdan çıkmak için en ufak bir çaba sarf etmiyor

Muslera için de Fatih Terim için de gitmek yollarımızı ayırmak çözüm değil bu adamlara sahip çıkılmasının taraftarıyım ama bu böyle gitmez ...

Haftalardır Eren 'in kazmalıklarıyla uğraşıyoruz bir altyapıdan oyuncu al dene be hoca. Veya sene başından beri sürekli penaltı golü yiyoruz bir tanesinde salak saçma atlamadan penaltıyı kullanan adamı izle ona göre atla be Muslera inanılmaz bişey istemiyoruz senden hiç hareket etmeden ortada dursaydın penaltıların %40 'ını rahatça kurtarırdın ...

Ben taraftarım ben eleştirim Muslera eski günlerine dönene kadar. Fatih Terim bildiğimiz Fatih Terim haline gelene kadar da eleştireceğim ...

Ilk golde nasil ciksin yav.

Farkindaysaniz Telles sol ayakli ve topu bizim sol tarafimizdan kullaniyor. Top disaridan iceri dogru kavis aliyor.

Sag ayakli biri kullansa kalecinin cikmamasini elestirmenize hak veririm cünkü kavis baska olur ama tekrar izleyin bakayim kalecinin o topa cikmasi pek de kolay degil bence. Cünkü cikip yetisememe ihtimali yetisme ihtimalinden daha fazla bence.

İlk golde hatalı Muslera değil. Can'ın da dediği gibi o topa nasıl çıksın ? Baş hatalı rakibine eskortluk yapan Eren. O kadar boy var, bir kafa topu alamadığı gibi uzaklaştırmaktan da aciz.

İlk gole nasıl çıksın lan asdadadsadsa Üşütmüşsünüz siz yemin ediyorum.

6 pasa dusen topun kavisi nasil olursa olsun cikip tokatlayacak tonla kaleci var. Muslera efsanemizdir, fakat yan toplarda cok cok zayif. Kendisinden sonra alacagimiz kalecinin oncelikle yan toplari iyi olmali.

Kendisine 50 penaltı atsam bir tanesini bile kurtarabileceğini sanmıyorum ortaya topu yuvarlamak yeterli

Yav yemin ediyorum bıktım usandım sizin şu tavrınızdan ben şurda Muslera 'nın senelerdir vasatı aşamayan aldığı paranın & isminin yanından bile geçemeyen performansından bahsediyorum siz gelmiş burada "yav 1. golde nasıl çıksın" diyorsunuz Rize maçında da aynı şekilde "yav 2. golü nasıl çıkarsın adam" dediniz

Ulan ben size Muslera bu akşam şu 1. golü nasıl yedi hatalı mı diyorum veya Rize maçında o 2. golü kesinlikle çıkarması lazımdı mı diyorum ? Muslera artık bildiğimiz Muslera gibi oynamıyor hem de öyle 1-2 maçlık filan değil bildiğin 14/15 sezonunun 2. yarısındaki o efsane performansından sonra dönemsel parlamaları hariç bildiğin vasat bir kaleciye dönüştü diyorum

Nasıl Fatih Terim 'in yerinde takımı bu hale getiren X bir Teknik Direktör olsaydı şimdiye kadar çoktan harcanmıştı diyorsunuz ya bende Muslera 'nın yerinde X bir kaleci taa 4 sezonundur dönemsel parlamaları hariç bu vasat performansı verip bu kadar maaş alsaydı şimdiye kadar 100 defa harcanmıştı diyorum

Bir yorum yapılacaksa tarafsız olması gerekiyor. Şunu bir kabul edin bu durumda olmamızın baş suçlularından birisi de Muslera 'dır adam çok uzun zamandır Muslera performansının çok uzağında bunu siz de görüyorsunuz neden inkar ediyorsunuz ? Muslera 'yı eleştirince hain olmuyorum ben taraftarım takımda istemediğim hoşuma gitmeyen bir şey varsa eleştiririm bu kadar basit ...

Nasıl Fatih Terim suçlu olduğu için eleştiriliyor o halde Muslera 'da eleştirilebilir bu kadar basit ...

Duran topu kurtarırdı veya kurtaramazdı ama kendine gelmeli artık. Çok saçma goller yiyor.

Muslera yenmeyecek goller yemiyor ama sanırım taraftarın beklentisi daha çok 3 milyon euro alan bir kalecinin maç kurtarması, kalesinde devleşmesi. Eski performansının gerisinde olduğu konusundaki fikirlere katılıyorum.

Duran topu kurtarırdı veya kurtaramazdı ama kendine gelmeli artık. Çok saçma goller yiyor.
Kardeşim bir de saçma goller yemese bile aldığı paranın çok altında performans veriyor, kaleciye bu kadar para gömecek kadar zengin değiliz, gömüyorsak da karşılığını almalıyız elit parası ödeyip vasat kaleci performansı alıyoruz. Ee o zaman ne gerek var musleraya?

alisona bakıyorum maç alıyor, maaş olarak da musleradan fazla aldığını sanmıyorum
bizimki de alıyordu bi zamanlar ama aldığı maaş hala aynı performans ivmeli olarak dibe gidiyor

Kardeşim bir de saçma goller yemese bile aldığı paranın çok altında performans veriyor, kaleciye bu kadar para gömecek kadar zengin değiliz, gömüyorsak da karşılığını almalıyız elit parası ödeyip vasat kaleci performansı alıyoruz. Ee o zaman ne gerek var musleraya?

En tilt oldugum hareketi
Topu ayaginda tutuyor uzun sure
Olcuyor biciyor yine isabetsiz uzun top atiyor
Her mac 3 4 kez yapiyor bunu

Kayseri'nin kalecisi Lung bir macta iki penalti kurtariyor, dunyanin en cok para kazanan kalecilerinden biri olan Muslera ise penaltilarda gol manyagi oluyor, eskiden penaltilarda az da olsa guven veriyordu, kurtarabilir gozuyle izlerdik penaltiyi, simdi ise gol olacagini bildiginde halde yine de izliyorsun penaltiyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt