#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi bu gol de yenmez. Ona değme denilemez en fazla sıyırmış ki yönü değişmiyor neredeyse aldığı pozisyondan dolayı topu göremiyor, gördüğünde de çok geç oluyor çok kötü bir gol yedi yani elinden filan kaçırsa bu kadar koymazdı, üstüne gelen topu yedi.

Kalemize 1 tane isabetli şut var o da 30 metreden yediğimiz gol

Porto maçı yine aynı 2 defa geldiler 3 gol yedik

Rize maçı yine aynı

valla billa bıktım artık kalemize gelen her topun gol olmasından

Kredisi sonsuz kardesim bosuna kendini yirtma. Fatih terim gider bu arkadas kalir

Kalemize gelen atakları gol yiyerek savuşturuyor ve bunun için bonuslarla beraber dört milyon Euro alıyor.

Talibi çıkmaz tabii.

İsimden bağımsız konuşuyorum aldığı maaşa göre performansı baya kötü bu aralar

Kredisi sonsuz kardesim bosuna kendini yirtma. Fatih terim gider bu arkadas kalir
Reis tamam benim gözümde de Muslera 'nın kredisi sonsuz sürekli Muslera hakkında konuşup art niyetli görünmek istemiyorum ama bu ne böyle

Rodrigues-Mariano bile 4-5 aydır formsuz diye kapı önüne koyuldu Muslera 14/15 sezonunun 2. yarısındaki o efsane performansının haricinde bildiğin vasat altında kalıyor sürekli ama sürekli böyle

Milletin kalecisi maç kurtarır bizim koskoca Muslera 'mız var kalede kalemize gelen hemen her top gol oluyor bu sezon boyunca İsmail Çipe oynasaydı kalede Muslera 'dan çok daha fazla gol yemezdi eminim bundan

Yediği golde hatası yok. Top Sertar'ın sırtını sıyırarak yön değiştirmiş. Saniyelik, ufacık bir temas bile kalecilerin mal gibi kalakalması için yeterlidir böyle gollerde.

Kendisine bol bol küfür ederim ve kredisi biteli 2 yılı geçiyor benim gözümde ama bu golde o şutu attıranda kabahati ararım.

Maalesef hatalı bence.
Ters ayakta kalması tamamen kendisinin suçu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsimden bağımsız konuşuyorum aldığı maaşa göre performansı baya kötü bu aralar

Ben geçen sene volkan babacan ve fabriye kıyasla performans/maaş oranında çok geride dediğimde kahvede beni linç ediyorlardı. Şimdi herkes burada Muslera'ya saydırıyor. Sevgimiz bazen gözlerimizi kör ediyor. Yalan yok konu Fatih Terim olunca ben de çok cirkeflesip hocayı savunuyorum :/

Ben geçen sene volkan babacan ve fabriye kıyasla performans/maaş oranında çok geride dediğimde kahvede beni linç ediyorlardı. Şimdi herkes burada Muslera'ya saydırıyor. Sevgimiz bazen gözlerimizi kör ediyor. Yalan yok konu Fatih Terim olunca ben de çok cirkeflesip hocayı savunuyorum :/

Geçen sene Fatih Hoca ile çok iyi toparlamıştı ama gene bir düşüş var hayırlısı bakalım

Çok düştü bu yıl konsantrasyon u yerinde olsa o golü yemezdi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Abi herif en cok kazanan 10 kaleciden biri. Ama performans ilk 50ye girmez. Yerine ortalama bir adam al gec. Sanki bu adam gidince olecez bitecez gibi bir hal var.

severim kendisini ama baya düsüsde haydi aldi yillik ücret cok olmasa ok derim ama cok fazla para kazaniyor biraz indirim yapsa güzel olacak

Geçen sene kötü değildi ki iyi araya kaynamamışsın bak bu aralar kötü muslera forumda herkesin görüşü o yönde.

Şaka mısınız siz? %100 lük bir pozisyon kurtardı kalenin ağzındaydı. Maçı kurtardı diyebiliriz. Doğru zamanda doğru yerlerde kaleden çıktı. Bugün sağlamdı yediğimiz golde de hiç bir hatası yok. Topu oyuna sokma konusunda ayağının iyi olmadığını söyleyebilirim ama.

Şaka mısınız siz? %100 lük bir pozisyon kurtardı kalenin ağzındaydı. Maçı kurtardı diyebiliriz. Doğru zamanda doğru yerlerde kaleden çıktı. Bugün sağlamdı yediğimiz golde de hiç bir hatası yok. Topu oyuna sokma konusunda ayağının iyi olmadığını söyleyebilirim ama.
Yediğimiz golde hatası var, üstelik az buz da değil. O kadar zor bir şut değil idi ve bayağı da yakınından geçti top.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt