#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en istikrarsız kalecisi yaw bazen mükemmel bazen berbat ortası yok

Bana saygisizlik ediyorsunuz su an . Ben kimseyi yazimda suclamadim , aptal yerine filan koymadim

Kimseye de satasmadim . Ayrica muslerayi da korumuyorum . Bilgim olan bir konuda bu pozisyonu usuluyle fizik ve insan yapisi ile izah ettim

Boyle cumlelerle karsilikli catismaya cekmeye calismak yakismiyor

Farkli fikirleriniz varsa sunarsiniz konusuruz .

Eger dunku pozisyonda bir sekme olmasa , denebilirdi ki , ezbere bir yere atliyor . Ama durum o degil , serdar in sirtindan sekis acisi musleranin topu bekledigi yere oranla ciddi bir acilma yaratir , o esnada , ustune bir de 2 oyuncu sebebiyle topun gelisindeki degisimi gozlemleyememesi de eklenince ,Ters yone vucut kutlesi reaksiyon gosteremez

Kalecilerin yerden seken toplara karsi dogrudan gelen toplara oranla daha basarisiz olma sebebi de budur . Dusey hareketini yere aciyla yapan bir obje duz bir zemine vurursa ayni aciyla ters yonde harekete baslar

Bir kaleci veya insana bunu 100 kere soyleseniz de ,O da 100 kere anlasa da , beyin motor hareketi 101 incide gene hata yapacaktir

Bunu bir gorselle toparlayalim . Musleranin top gecerken bir caresiz ifadesi var , bu tamamen beynin topun yon degistirdigini anlamasi ama vucudun buna tepki veremeyecegini hissetmesi anindaki ifadedir

Simdi gitsin diyenler , yarin gittiginde ''neredesin sen'' sarkisi ile yapilan klipleri burda paylasir

Kaptanlığı alan sapıtıyor abi.

Hiç yakışmıyor şu haller Nando. Aylardır bok gibisin gerçekten.

sent via GSC

fikirlerimizi sunuyoruz işte fizik kurallarına aykırı ne demek kime göre neye göre aykırı?

Ben bateristim insan anatomisinin çalışarak tekrar ederek neye nasıl reaksiyon gösterebileceğini tepki süresinin ne olduğunu çok iyi bilirim.

100bpm hızda 16 lık paradiddle çalmakta zorlanırken insanın çalışarak 250 bpm e çıkabildiğinde imkansız diye birşey olmadığınıda bilirim.

orta seviye bir baterist için 180 bpm hızın üstü imkansız ve fizik kurallarına aykırı görünebilir ama bu işin profları 250 bpm gözü kapalı çalar.

O yüzden hikaye anlatma yediğin pozisyon sıradan yada dünyadaki herhangi bir insanın ne dersen de reaksiyon göstermesi için uygun olmayabilir ama bu işi pro olarak yapıyor ve 4 milyon avro para alıyorsan ve bu golü yiyorsan adamı bir yerinden tavana asıp sallandırırlar bize hikaye anlatma.

Seni tekrar ikaz ediyorum . Her fikrini dinlerim
, fakat hikaye anlatma vb uslubu birakalim

Ben boyle cumleler kullanmiyorum . Isteyen sana isteyen bana inanir

Saygisiz usluba girmeyelim

hikaye anlatıyorsun istersen birde büyük patlamanın detaylarına gir evren nasıl oluştu karanlık madde nedir gezegenler nasıl yörüngede dolaşır falan bunlarıda anlat ki iyice kafamızda otursun bu engin bilgilerin.

Burada milletle taşak geçiceksin birde saygı bekleyeceksin!Senin amacının ne olduğunu biliyorum

Konuyu sulandırma,fiziğe ve bilime bu kadar meraklıysan aşağıdaki linkte engin bilgilerini paylaşabilirsin mutlaka dinleyecek birileri bulunur hatta bende katılırım sohbete.

Bilim / Felsefe Forumu

Sen aciz bir adamsin

@Keramettin TANRIVERDİ

Sen de gor ustat , moderator unvani verdiginiz kisilerin bu zirha gizlenerek unvansiz uyelerle , ki bir saygisizlik yapmayip , karsiliginda da rica etmis olmama ragmen takindigi tutuma

Sonra mod lardan sikayetci olmayin . Al buyur adamin kullandigi kelimelere bir bak

Bir de benim en ufak bir saygisiz sozum olmus mu ?

ben senin eylemini burada sana anlatıyorum eylemi gerçekleştirmiş olandan daha büyük bir saygısızlık yaptığımı sanmıyorum.

Hiçbir zırha sığınarak sana birşey söylemiyorum konuyla ilgili yazacaksan yaz onun dışında anlattığın şeylerin yeri için sana link verdim forumu kullanmayı bilmiyorsan yazma.

Uslubuna dikkat et dedim , yazdiklarina bir saygisizlik yaptim mi ?

Yahut senin forumda bana uymayan bir mesajina alinti yapip seninkine benzer bir kelime kullandim mi ?

bende senden alıntı yapmadım farkındaysan anlattığın şeyin bu konu ile alakası yok diyorum.

Forumundaki konulardaki tartışmaların bütünlüğünü sağlamakta forum moderatörleri olarak bizim görevimiz.

Anlattığın şeylerle ilgili paylaşım yapabilmen adına sana gerekli linki verdim lütfen konuyu daha fazla meşgul etmeyiniz.

Ismail'de en fazla bu kadar gol yerdi son 1.5 sezonda. Ozellikle yan toplarda Muslera cok cok zayif. Alti pas civarina dusen yan toplarin %80'ine cikan (arada bosa cikip gol yedirsede) her hangi bir ortalama kaleci bu kadar gol yemezdi. Muslera'nin tarihimizin en onemli 3 kalecisinden biri oldugu gercegi degismez. Fakat 4 milyon euroluk bir performansi da yok. Hatta hic olmadi.

Sabriye katılıyorum çok zor değildi o topa dönmek

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ismail'de en fazla bu kadar gol yerdi son 1.5 sezonda. Ozellikle yan toplarda Muslera cok cok zayif. Alti pas civarina dusen yan toplarin %80'ine cikan (arada bosa cikip gol yedirsede) her hangi bir ortalama kaleci bu kadar gol yemezdi. Muslera'nin tarihimizin en onemli 3 kalecisinden biri oldugu gercegi degismez. Fakat 4 milyon euroluk bir performansi da yok. Hatta hic olmadi.

Bence de İsmail oynamalı

Geçen yıl da az eleştirilmemişti. Zor ama sene sonu şampiyonlukta olursak nasıl bir kaleci olduğunu hatırlarsınız. Size kalsa her kötü formda olan gitsin!

bu takımıda en çok buna üzülüyorum....Adam 11-12 sezonu hariç hiç bir sezon doğru dürüst bir Defans hattı ile oynamadı...Ujfa ve Semih tandeminden sonra neredeyse her sezon bizim defans hattı değiştirildi...bu durumda hangi kaleci olursa olsun hep etkilenir...kendi liglerinde Şampiyon olan takımlara bir bakın?...Juventus geçen sezon hariç hep Chiellini ve Bonucci, Barça senelerce Puyol ve Pique ve şimdide Puyol'un yerine Umtiti, Real Ramos ve Pepe idi Pepsinin yerine şimdilerde Varane, Bayern milli takım tandemi ile oynuyor Boateng ve Hummels, Paris' de senelerdir Silva ve Marqinos ile...bizde böyleydik 96-00 arası...Bülent Kaptan ve Popescu ikilisi ile oturmuş bir defansımız vardı ve bunun sayesinde her kaleci iş yapıyordu bizde...bunu tekrardan yakalamamız lazım yoksa Kaleye ister Neuer istersede De Gea gelsin onlarda bir işe yaramaz.....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Eleştiriyi dozunda yapamıyorsunuz, ciddi diyorum uefa kupasını aldığımız dönemde internete bu kadar gelişmiş olsa o kupayı sittin sene alamazdık. Nasıl özürlü eleştiriler yapılırdı tahmin bile edemiyorum.

Bunu soyleyen adam her firsatta Fatih Terim'in futbol bilmediginden, mahalle kabadayisindan ibaret oldugundan, hayatinda hic iyi futbol oynatmadigindan, derhal bu takimin yakasindan dusmesi gerektiginden yakiniyor o baslikta.

"Savunanlarin hicbir argumani yok, kuduz köpek gibi afhsdhfbsfbs ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar anca" gibi cirkin bir ifade kullaniyor.

Ben sana burada desem ki Muslera'yi savunacaksan yaptigi hareketlerle savun bu demogajilerle degil; hatta daha da kotusu, senin yaptigini yapip argumansiz savunmani kuduz bir kopegin hareketlerine benzetsem nasil olur?

Bir sey yazarken kendine nasil etki ettigini dusun. Ayni mesaj Fatih Terim basliginda birebir sana cevap olarak yazilabilir cunku, ve insanin kendi hatasinin farkinda olmadan baskalarina ayni hatadan dolayi boburlenerek yuklenmesi kadar utandirici bir sey yoktur.

Bunu soyleyen adam her firsatta Fatih Terim'in futbol bilmediginden, mahalle kabadayisindan ibaret oldugundan, hayatinda hic iyi futbol oynatmadigindan, derhal bu takimin yakasindan dusmesi gerektiginden yakiniyor o baslikta.

"Savunanlarin hicbir argumani yok, kuduz köpek gibi afhsdhfbsfbs ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar anca" gibi cirkin bir ifade kullaniyor.

Ben sana burada desem ki Muslera'yi savunacaksan yaptigi hareketlerle savun bu demogajilerle degil; hatta daha da kotusu, senin yaptigini yapip argumansiz savunmani kuduz bir kopegin hareketlerine benzetsem nasil olur?

Bir sey yazarken kendine nasil etki ettigini dusun. Ayni mesaj Fatih Terim basliginda birebir sana cevap olarak yazilabilir cunku, ve insanin kendi hatasinin farkinda olmadan baskalarina ayni hatadan dolayi boburlenerek yuklenmesi kadar utandirici bir sey yoktur.

Futbol bilmiyor demedim. Diğer dediklerimde her zaman iyi futbol oynatmıyor ama sonuç aldırmayı her zaman bildi onu dedim. Yaptığı hareketleri bizim teknik direktörümüze ben yakıştıramıyorum. Savunanlar gerçekten çok saçmalıyor o yüzden öyle yazdım. Adam gibi düzgünce cevap verenlere değil zaten o lafım.

Rezalet bir fiyat/performans gosteriyor suan. 4M edecek bir kaleci asla degil, gecen son bestasta Fabri daha basarili sezon gecirdi, hem adami 0 bonservis ve maasi 1,4M de senelik.

Yantoplarda berbat
Ayaklari berbat
ve yilda 4M aliyor, ondan sonra biz neden FFP de ceza yiyoruz.

Muslerayi 10-15M satip genc bir kaleci almaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt