Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.728
- 11.804
- 1.163
Dünyanın en istikrarsız kalecisi yaw bazen mükemmel bazen berbat ortası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ismail'de en fazla bu kadar gol yerdi son 1.5 sezonda. Ozellikle yan toplarda Muslera cok cok zayif. Alti pas civarina dusen yan toplarin %80'ine cikan (arada bosa cikip gol yedirsede) her hangi bir ortalama kaleci bu kadar gol yemezdi. Muslera'nin tarihimizin en onemli 3 kalecisinden biri oldugu gercegi degismez. Fakat 4 milyon euroluk bir performansi da yok. Hatta hic olmadi.
Eleştiriyi dozunda yapamıyorsunuz, ciddi diyorum uefa kupasını aldığımız dönemde internete bu kadar gelişmiş olsa o kupayı sittin sene alamazdık. Nasıl özürlü eleştiriler yapılırdı tahmin bile edemiyorum.
Bunu soyleyen adam her firsatta Fatih Terim'in futbol bilmediginden, mahalle kabadayisindan ibaret oldugundan, hayatinda hic iyi futbol oynatmadigindan, derhal bu takimin yakasindan dusmesi gerektiginden yakiniyor o baslikta.
"Savunanlarin hicbir argumani yok, kuduz köpek gibi afhsdhfbsfbs ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar anca" gibi cirkin bir ifade kullaniyor.
Ben sana burada desem ki Muslera'yi savunacaksan yaptigi hareketlerle savun bu demogajilerle degil; hatta daha da kotusu, senin yaptigini yapip argumansiz savunmani kuduz bir kopegin hareketlerine benzetsem nasil olur?
Bir sey yazarken kendine nasil etki ettigini dusun. Ayni mesaj Fatih Terim basliginda birebir sana cevap olarak yazilabilir cunku, ve insanin kendi hatasinin farkinda olmadan baskalarina ayni hatadan dolayi boburlenerek yuklenmesi kadar utandirici bir sey yoktur.
Kaptanlığı alan sapıtıyor abi.
Hiç yakışmıyor şu haller Nando. Aylardır bok gibisin gerçekten.
sent via GSC