#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar yerden yere vurulmasını anlamadım. Adam çizgide değildi, biraz öndeydi ki normal. Orada bir kaleci çizgide durmaz. E futbolcu da topu resmen birden havaya dikti yav. Çok aranıyor ve birine kızacaksanız eğer, Djalma'nın arkasında izleyen Belhanda'ya kızın. Adam bomboş kontrol edip vurdu.

şunun 2 senedir yaptığı kaleciliği ismail asgari ücrete yapar
başakşehir inşallah çağırır bu kovayı şampiyonluk kutlamalarına en az onlar kadar payı var çünkü

Takim gerideyken 20 saatte topu oyuna sokuyor.yedigi gollerden daha cok sinir ediyor bu olay beni.attigi her top da rakipte

Screenshot_20190202-211550.webp

@Egemen Bayrak

Golü sayesinde yedik fakat beni daha fazla sinir eden oyunu yavaşlatması. Önceden böyle değildi hemen başlatırdı atağı, şimdi topu alıyor yarım saat sahayı izliyor ve rakibe atıyor topları.

Burda şu an yüzde 90 ımız eleştiriyor kaptanı eskiden eleştiren lince uğrar tecavüz edilirdi düşüncesine. Bu maç için değil genel anlamda 4 milyon euroya yakın para verilmesi skandal.Çok zor ama bişeyler yapılıp bu skandal maaş düşürülse. Bir takımın en çok kazananı kaleciyse o kalecinin 3 yıl öncesinin neueri gibi komple mükemmel bir kaleci olması lazım.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yediği gol neyse de bu adam degaj vurmamalı.her topu marcaoya oynasın. ayakları kötü değil çok kötü

4 milyonu gak etmediğini artık kendisi de görğyordur.
2 milyona kalacaksa kalsın, ama bizden şimdiye kadar aldıklarına rağmen halen o paraya diretirse yol verilmeli.

4 milyonu gak etmediğini artık kendisi de görğyordur.
2 milyona kalacaksa kalsın, ama bizden şimdiye kadar aldıklarına rağmen halen o paraya diretirse yol verilmeli.
Buna benzer bir şey yazmaya gelmiştim. 2021'de sözleşmesi bitiyor, alacağı toplam 7 milyon euro. Bu parayı yine alsın, kontratını 2022'ye uzatsın. 2.3 milyon gibi bir para almış oluyor, mâkul. Beğenmiyorsa güle güle.
Millet Uğurcan'la falan oynuyor yani.

ts macindan sonra Ismail'i oynatip Dinlendirelim Nandoyu

Dövüle dövüle gönderilmek istemiyorsan kendin gidersin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sezon gerçekten çok formsuz.Maç konusuna yazdığımı burada da tekrar ediyim.Muslera’nın topu oyuna sokuş şekli genç kalecilerimize top oyuna nasıl sokulmamalı diye izletilmeli.

Yok canım eleştirmeyin sizde golde kesin Muslera 'nın suçu yoktur (!) ya Mitroglou orada beklediği için yemişizdir golü ya Marcao 'ya çapmıştır top kesin Ömer Bayram 'ın suçudur hatta ama Muslera 'nın yediği golde suçu olamaz (!) yazılı olmayan bir GSC forum kuralıdır bu o golü nasıl çıkarsın değil mi Muslera (!)

Reis bu forumda cok garip bir Muslera hayranlığı var. Ben birkac yerde "satılsın" dedim diye adeta linç ediliyordum. Tabii o adamlar şimdi kayıp..

Yaz transfer doneminde umarım kurtuluruz artık.

İsmail'e şans verilmeli artık bu adam da satılmalıdır. Yediği golü geçtim, herif kafasını kaldırıp topu oyuna sokasıya kadar herkes alanına yerleşiyor.

Kredisine tüküreyim rezil herif kumandayı kirdim kaç yaşına geldi hala deganj kullanmayı bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt