#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK BAŞAK maçlarında ''VASAT'' bir kalecinin yapacağı işleri yaptı. Ekstra hiçbirşey göremiyorum. Hangi FB maçını yendik biz yav ? Bu seneki FB maçını diyorsan 3 puanı verdi elleriyle fenere. Al dedi size 3 puan.
Gecen seneyi diyorum 0-0 biten mac. Bu sene iyi demiyor kimse

Eee o maçta da inanılmaz bir kurtarışı yok ki. Varsa link falan at da görelim. Klasik tutması gereken topları tuttu. Ama istersen son 3 senede derbi ve avrupa maçlarını bi incleyeyeim ? Kaç tane net hata bulurum. İstersen bu topa hiç girme.
Bu sezona bakalim
İlk 3 cl macinda cok ama cok iyi oynadi. Schalke Deplasmanda rezillik yaratti

Kaleci Mert bizde Muslera başakşehirde olsa puan tablosunda biz 10 puan önde olurduk.

ASLA ve KAT'A satilacagi yonundeki haberlere ve Savanier dedikodularina reaksiyonuma bakabilirsin istersen

Ama bu orta sahamizdaki en iyi topcu oldugu gercegini,
sampiyon olursak kendisinin ustun katkisiyla mumkun olabilecegine olan inancimi degistirmiyor

Katılmam mümkün değil

Bu sezona bakalim
İlk 3 cl macinda cok ama cok iyi oynadi. Schalke Deplasmanda rezillik yaratti
İlk moskova maçında. 3 tane yan topa açılmadı ve moskova nın belkide 90 dakika boyunca bulduğu 2-3 pozisyonu onlara verdi. İstersen git maç tekrarını izle. Dün gibi hatırlıyorum. 2. maç porto maçı. Top yumuşacık falsolu geliyor kornerden. Marega denilen sığırdan önce 3 defa gidip alması gereken top. Yİne hatalı gol yiyor o maç gidiyor. Sonraki schalke deplasmaını konuşmuyorum bile. 2-3 lük porto maçında. İlk golde ki açılmasına bakar mısın ?? Daha o kadar maç bulurum ki doğrudan hata yaptığı. Şimdi gidip o pozisyonlarda savunma da hatalı diyeceksin. Haklısın fakat bu muslera nın hata yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Yahu kardesim üste çıkmayı bırakin mac sordunuz cevapladık.
Yarim metreden ani kafa sutunu adam cikardi mi?
Net gol posisyonu muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt