Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK BAŞAK maçlarında ''VASAT'' bir kalecinin yapacağı işleri yaptı. Ekstra hiçbirşey göremiyorum. Hangi FB maçını yendik biz yav ? Bu seneki FB maçını diyorsan 3 puanı verdi elleriyle fenere. Al dedi size 3 puan.Fb+ basak + bjk maclarinda var
Gecen seneyi diyorum 0-0 biten mac. Bu sene iyi demiyor kimseBJK BAŞAK maçlarında ''VASAT'' bir kalecinin yapacağı işleri yaptı. Ekstra hiçbirşey göremiyorum. Hangi FB maçını yendik biz yav ? Bu seneki FB maçını diyorsan 3 puanı verdi elleriyle fenere. Al dedi size 3 puan.
Yav yürü git ya. Ne önemlisi ? Bi alanya maçı var galiba kendi başına aldığı. Verdiği maçları saysak son 3 senede. 20 puan falan eder net. Aldığı 3-5 puan birşey.
Gecen hafta, umarim ogrenmek agir gelmemistirMusamaha gostermeyini kardesim
3-5 puan ne zaman aldirmis son 2.5 sezonda? Yazsinlar buraya bilelim.
Goztepe maci gecen haftaMusamaha gostermeyini kardesim
3-5 puan ne zaman aldirmis son 2.5 sezonda? Yazsinlar buraya bilelim.
Eee o maçta da inanılmaz bir kurtarışı yok ki. Varsa link falan at da görelim. Klasik tutması gereken topları tuttu. Ama istersen son 3 senede derbi ve avrupa maçlarını bi incleyeyeim ? Kaç tane net hata bulurum. İstersen bu topa hiç girme.Gecen seneyi diyorum 0-0 biten mac.
Belhanda'yi begendigimi kim soyledi hiyar
Bu sezona bakalimEee o maçta da inanılmaz bir kurtarışı yok ki. Varsa link falan at da görelim. Klasik tutması gereken topları tuttu. Ama istersen son 3 senede derbi ve avrupa maçlarını bi incleyeyeim ? Kaç tane net hata bulurum. İstersen bu topa hiç girme.
Gecen hafta, umarim ogrenmek agir gelmemistir
Goztepe maci gecen hafta
Goztepe maci gecen hafta
Yav biz başka maç mı izliyoruz. Gayet standart topları tutuyor adam. Onları tutmicaksa Galatasaray da nasıl oynayacak. Komik duruma düşüyorsunuz.Gecen hafta, umarim ogrenmek agir gelmemistir
beğenmiyor musun?
ASLA ve KAT'A satilacagi yonundeki haberlere ve Savanier dedikodularina reaksiyonuma bakabilirsin istersen
Ama bu orta sahamizdaki en iyi topcu oldugu gercegini, sampiyon olursak kendisinin ustun katkisiyla mumkun olabilecegine olan inancimi degistirmiyor
Katılmam mümkün değil
Hiyar tabiki begeniyor. Kucuk beyiniyle hakaret etmeye calisiyor.beğenmiyor musun?
İlk moskova maçında. 3 tane yan topa açılmadı ve moskova nın belkide 90 dakika boyunca bulduğu 2-3 pozisyonu onlara verdi. İstersen git maç tekrarını izle. Dün gibi hatırlıyorum. 2. maç porto maçı. Top yumuşacık falsolu geliyor kornerden. Marega denilen sığırdan önce 3 defa gidip alması gereken top. Yİne hatalı gol yiyor o maç gidiyor. Sonraki schalke deplasmaını konuşmuyorum bile. 2-3 lük porto maçında. İlk golde ki açılmasına bakar mısın ?? Daha o kadar maç bulurum ki doğrudan hata yaptığı. Şimdi gidip o pozisyonlarda savunma da hatalı diyeceksin. Haklısın fakat bu muslera nın hata yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.Bu sezona bakalim
İlk 3 cl macinda cok ama cok iyi oynadi. Schalke Deplasmanda rezillik yaratti
Hiyar tabiki begeniyor. Kucuk beyiniyle hakaret etmeye calisiyor.