#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi kaleci bulmak zor.

Marcao tarzı risk alınabilecek bir kaleci bulunursa ne ala.

Bence doğru olanı maaşını 2 milyon civarına çekmek.

Muslera gidecekse de Galatasaray efsanesine yakışır bir şekilde veda edilmeli ve bir gün yollarımızın kesişeceğini bilmeli.

Ya maaşını 2m a çeksen nolacak ? Yine önemli maçlarda ağzına sıçacak. Bize gelişime açık genç kaleci lazım.

Ismail’in oynama zamani geldi. Muslera bu kulubun tarihinde yerini almis en buyuk 4 kaleciden biridir. Fakat performansi 1 milyonluk kalecilerden farkli degildir artik.

Muslerayi da itibarsizlastirdik nihayet şartlar ne olursa olsun bu adam efsanelerimiz arasında yerini çoktan aldı uslubumuza dikkat edelim lütfen maaşı fazlaydı performansı düşüktü bunlar elbet dile getirilecek ama haddimizi aşmadan yapalım mümkünse

Muslerayi da itibarsizlastirdik nihayet şartlar ne olursa olsun bu adam efsanelerimiz arasında yerini çoktan aldı uslubumuza dikkat edelim lütfen maaşı fazlaydı performansı düşüktü bunlar elbet dile getirilecek ama haddimizi aşmadan yapalım mümkünse
tekme tokat deport edilmeli

Son zamanlarda Ispanya, Fransa, Ingiltere Liglerinden bazı macları izledim de ne kaleciler var yahu?

Biz bu Muslera'ya mahkum ve muhtac değiliz.

4 m€ kazanan bir kaleci dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olmalı. De Gea seviyesinde yada yakın olmalı, amatörce goller yememeli, bazı penaltıları kurtarmalı, aptalca penaltılara sebep olmamalı (Fener maçındaki gibi), yan top zaafiyeti olmamalı, oyunu cabuk okumalı, iyi kurmalı..

Sene sonunda kesinlikle vedalasılmalı..

Yav De Gea'sı, De Gea ile Muslera aynı cümlede geçmemeli seviye farkı o kadar fazla ki..Top 10 kalecileri geçtim Şımaykıl'ın oğlunun %50'si kadar oynasa razıyım ben. Muslera'nın premier ligde dengi Artur Boruc filandır.

Yav De Gea'sı, De Gea ile Muslera aynı cümlede geçmemeli seviye farkı o kadar fazla ki..Top 10 kalecileri geçtim Şımaykıl'ın oğlunun %50'si kadar oynasa razıyım ben. Muslera'nın premier ligde dengi Artur Boruc filandır.

sıkıntı o zaten boruc taş çatlasa 1milyon falan alıyodur yılda bu kova hamuduyla götürüyor

Bazilarinin icinden cikaramadigi hirs var bu kisiler yillardir sabit.

-Drogba
-Melo
-Sneijder
-Telles
-Bruma
Bu adamlar ne hırs soktuysa size bir turlu içinizden atamadınız.

Bu adam daha gecen hafta o zeminde dunyanin en iyi kalecilerinin yiyecegi golu cikarip sana 3 puan getirdiyse susmayida bilmeniz gerekir.
Tüketim çılgınlığınız had safhada artık.
Adama küfür eden ağzı bozuk herifler o halde bu adamin kazandirdigi maclardan sonra sevinmezsiniz umarım.

Birak reis bunlar adami iki dakikada yer bitirir. Muslera'nin kazandirdigi mactan sonra deliler gibi sevinenler gelmis burda hakaret ediyor. Bunlarin hepsi troll bence dusunerek yazdiklarini sanmiyorum.

Ama sonucta Muslera bizim efsanemizdir tabi bunu cekemeyenlerde var :D

Artık satılmalı. Hatalı yediği goller kabak tadı verdi.

İsmail 1. kaleci olacak düzeyde değil henüz. Güney Amerika dan iyi bir kaleci mutlaka bulunur.

Artık satılmalı. Hatalı yediği goller kabak tadı verdi.

İsmail 1. kaleci olacak düzeyde değil henüz. Güney Amerika dan iyi bir kaleci mutlaka bulunur.
Hic Guney Amerikaya gitmeye gerek yok tas gibi Ismail var bizde onunla yolunumuza devam ederiz.

Simdi getirirler parayi verirler kova cikar tabi bizim icin herkes kova :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt