Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
2 sezon daha 3.575m verecegimiz, Tarik - Selcuk'tan kurtulusumuzdan sonraki yeni demirbasimiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar hep top class isimler onlarla karşılaştırmak saçma zaten. En formda döneminde belki.bu kalitesini vurgulamak içindi. Degea 19 yaşında AMadrid kalesini koruyordu. Buffon, Parma ile UEFA Kupası kazandı 20 yaşında. Casillas daha 18 yaşında Real Madrid kalesindeydi.. Courtuis 19 yaşında AMadrid ile UEFA kazandı vs..
Hepsi genç yaşta elit takımda oynuyordu. Elbette istisnalar olabiliyor buna lafım yok. Ancak 21 gibi bir yaşta 44 yaşındaki adama formayı kaptıracak kadar kötüysen bu sorgulanacak bir konudur..
Ben bunu vurguladım. Bizim kalitemizde olabilirdi ama 2 senedir bundan çok uzak. Benim derdim de bu. Yoksa karakterine,yaptıklarına asla lafım yok. Aynısını 2 sene önce Sneijder içinde demiştim. Görüldüğü gibi Avrupa'da büyük takıma gidemedi, Nice gibi takımda bile oynayamadı ve mecburen Katar'a son bir vurguna gitti. Ne yazık ki bizim insanımız övgünün de, eleştirinin de dozunu kaçırıyor..
Onyekuru gayet potansiyelli bir isim ama adama neler neler deniyor. Diagne daha 2 maç oynadı, binlerce kötü söz atıyorlar adamın postuna.
1.5 a Turkiye ye hayatta gelmez o isi bir gecelim. 2+ Bonus minimum aliyordur.
Bir de opsiyonu ne kadar?
Onlar hep top class isimler onlarla karşılaştırmak saçma zaten. En formda döneminde belki.
Maaşını düşürürse her türlü kalmalı bence. Biz düzgün kaleci bulamayız yıllarca ararız yine. Tecrübe de önemli yani.
Övgüyü de yergiyi de abartıyoruz dediğin gibi ama Onyekuru'nun oyun zekası çok kıt ve tamamen kendi piyasası için oynuyor tepkiler gayet haklı. Diagne'ye laf edilmesi rezillik tabi..
Güvenemiyorum ben. Sembol isimlerin yeri doldurulamadı hiç zaten yeni gelenin üstünde de baskı oluyor ayrıca..abi neden bulamayalım ya? Bu kadar dar kafalı olmayalım. En basit ve sıcak örneği verelim; Milan Higuain gibi kendisini yıllardır ispatlayan adamı gönderip yerine sadece yarım sezonluk çıkış yapan Piatek'i aldı ve Higuain'in 15 maçta attığı golü 4 maçta attı.
Bizde olsa ya nasıl bu riski alırsınız diye bir sürü laf edilirdi. Senin korkunu da anlıyorum aslında. Neden? Gomis gitti, Eren oynadı. Melo gitti Bilal,Jem oynadı.
Ancak doğru yapılan şeyler de var.. Nedir? Bruma'nın gideceği belli olunca devre arası kelepir sayılacak fiyata Rodrigues geldi ve Bruma'nın eksikliğini hisettirmedi bile. Demek ki istenince yapılabiliyor. Yeter ki doğru planlama olsun.
Güvenemiyorum ben. Sembol isimlerin yeri doldurulamadı hiç zaten yeni gelenin üstünde de baskı oluyor ayrıca..
40 yaşına kadar olmasa da 2-3 yıl daha oynamalı bence maaşında indirim için de görüşülmeli. İyi kaleci bulmaktan daha kolay olur herhalde daha düşük maaşa ikna etmek..Taraftarimiz mal ve baskici diye sembol isimleri 40 yasina kadar besleyemeyiz ki
Bence ya Oscar Linner tarzi iyi genc kaleci kovalamaliyiz, ya da Keylor Navas tarzi en ust seviyenin kalecisine Muslera maasi gommeliyiz
Muslera gibi vasatlara bu maaslari gomerek bu hale geldik
40 yaşına kadar olmasa da 2-3 yıl daha oynamalı bence Muslera maaşında indirim için de görüşülmeli. İyi kaleci bulmaktan daha kolay olur herhalde daha düşük maaşa ikna etmek..
Bu tavrın beni üzüyorYa adamin Galatasaray falan umrunda degil, ne indirimi. Kalan kontrati 2 yil iste yattigi yereden alacak totalde bonuslarla 8m euro
Sneijder gibi bedava fesihe bile razi olmaz
En ufak elestiride Lazio'ya gitmek istiyorum, ulkeme donmek istiyorum, istenmedigim yerde durmam tribine giren bir herif
Bu tavrın beni üzüyor