Şu maçta suçu Muslera'ya bulmak rahatsızlık belirtisidir buna kesinlikle katılıyorum Muslera yüzünden galip gelemedik diyemez kimse o golü yediğimiz pozisyonda en son suç bulacağımız adam Muslera'dır tamam da ben faklı bir şey söylemek istiyorum aslında herkesin bildiği farklı da sayılmayacak bir şey
Muslera'nın pas isabet yüzdesi %48 dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir futbol müsabakasında hele ki Muslera seviyesinde kalitesi olan ona göre para kazanan bir kalecinin %48 isabet yüzdesi ile maç tamamlaması kabul edilemez Ederson bu hafta %96 pas isabet yüzdesi ile oynadı Neuer %90 Donnaruma %80 Courtuais %86 Navas %83 bunu kıyaslamak için söylüyorum çünkü Muslera elit kategoride diyebileceğimiz bir kaleci maaşı da yeri de ona göre bu takımda haydi Muslera'yı Ederson ile kıyaslama derseniz Werder Bremen kalecisi Pavlenka %85 pas isabeti ile oynuyor yahu tamam ben de biliyorum Muslera'nın ayakları çok iyi değil de %48 nedir ya ?
Bu seviyede olan herhangi bir kalecinin %48 isabet ile maçı tamamlaması benim zoruma gider işin ilginç yanı son oynadığımız Brugge maçında da %48 ile oynamış Muslera pas isabet konusunda düşünsenize Brugge maçında 50 Malatya maçında 40 defa topla buluşmuş Muslera ve bunların havadan yarısından fazlası rakibe gitmiş
Bu sene her maç topu alıp sol çizgide Babel'e atmaya çalışıyor Muslera 3 top atsa oraya 2 tanesi kesin taca çıkıyor bu konuda kimse mi uyarmıyor Muslera'yı veya neden teknik ekip hala inatla bunu denetiyor ki Muslera'ya ? olmuyor işte. Fatih Terim senelerdir Muslera ile çalışıyor Muslera'nın ayaklarının kötü olduğunu ve git gide daha sıkıntılı hale geldiğini görüyor Taffarel'in gittiğini de gördü neden en ufak bir önlem almıyor buna ? ya adam akıllı bir kaleci antrenörü bulursun takıma ya da Muslera'nın uzun top oynaması için takımı ona göre şekillendirir geriden kısa paslar ile çıkmamızı sağlarsın burada suç Muslera da olduğu kadar teknik ekipte de var
Düşünsene pas oyunu oynuyor deniliyor takımımız için kalecimiz son 2 maçı %48 isabet ile tamamlamış ...