#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım uzun yıllar kalırsın bu takımda Gs'ın efsane kalecisi. sende insansın sonuçta, kusura bakma bu rezillikleri sana yaşatanlara

Bu adam dışında ciddi ŞL seviyesinde oyuncumuz yok maalesef. Kulüpte kazandığı her kuruşu hak eden ender insanlardan bir tanesi.

Zehirli oklari atmis kaptan

ozan + calhanoglu ha!?

son 20 senedir aldığı paranın hakkını bu kadar veren adam bir melo vardı. iyi para veriyoruz ama tabağı ekmekle sıyırıyoruz
olmasa kafadan 3 şampiyonluk eksideydik

önce ben de nasıl yedi bunu diye düşündüm de sonra gördüm ki marcaoyu çok pis sıyırtıp gitmiş top

Bu sene büyük hezimiyetlerden kurtarıyor. Real maçı hariç onun gibi nerdeyse daha fazla gol yiyeceğimiz maçları tek başında kurtardı.

Efsanemizz

Lemina'yla birlikte ŞL'de ikinci bir takımda 11 çıkabilecek yegane oyuncumuzdu bugün. Üstelik bu adamın kontratı da bizde. 8 sene önce bu adamın Galatasaray'a katılmasını sağlayan adamın elleri öpülmeli heralde. Yıllarca getirdiği şampiyonlukları geçtim, terazinin öteki tarafında da ne rezilliklerden kurtardı bizi. Simovic-Tafo varken Galatasaray'a gelen en iyi kaleci olup olmadığı tartışılır ama taktığı pazubandın hakkını Ujfa'dan beri bu kadar veren ikinci bir adam görmediğimi açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt