#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs sensin be Musleram, başımıza gelen en güzel şeysin😍, bıraktığında ağlamayan bir tane cimbomlu olmaz

O nasıl bir kurtarış öyle kral...

Helal olsun aslanım

Yaşayan ve oynayan efsanemiz :sarıkalp::kırmızıkalp:

Hagi ve Tafo'dan beri Galatasaray'ımız ve Türk futbolunun en büyük futbolcusu. 2025'te omuzlarda emekli edeceğiz inşallah.

Bizim taraftar yapımız biraz farklı jubile yapmadan dehleriz çok büyük bir ihtimal ile

Maalesef öyle çok oldu ama belki de Türk futbol tarihinin en centilmen yabancısına bu ülkenin kulübü-taraftarı bile yamuk yapmaz. Öyle zannediyorum ki güzel bir jübile yaparsak uğurlamaya Fenerlilerden bile giden olur. Öyle büyük, şaibesiz bir adam bu.

Maalesef öyle çok oldu ama belki de Türk futbol tarihinin en centilmen yabancısına bu ülkenin kulübü-taraftarı bile yamuk yapmaz. Öyle zannediyorum ki güzel bir jübile yaparsak uğurlamaya Fenerlilerden bile giden olur. Öyle büyük, şaibesiz bir adam bu.

Bana kalırsada öyle muslera gerçekten iyi bir futbolcu iyi bir karakter ama resimdeki adama yapılan ayıptan sonra Galatasaray'da beni hiç birşey şaşırtmaz.
5b0eab4f66a97c43510d8f8f.jpg

Bu sene inanılmaz bir olgunluğa ulaştı. Kaptan ve efsanemız. Çokta seviyorum bu adamı krallll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt