Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.556
- 36.093
- 2.773
Onur Kivrak sakatlanmasa muhtemelen muslera yerine o gelecekti
yukarilarda bile lobimiz var desene
takdiri ilahi bile bizim yanımızda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur Kivrak sakatlanmasa muhtemelen muslera yerine o gelecekti
Ruffier de efsane olurdu buradaAlternatifleri Ruffier bi de Brezilyalı bi kaleci ismi vardı bize transfer olmadan önce, eğer gelmeseydi muhtemelen bambaşka senaryolar yaşanırdı
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar olur muydu, sanmam, çok takip etmedim ama futbolu bırakmış sanırım zatenRuffier de efsane olurdu burada
Bu kadar olur muydu, sanmam, çok takip etmedim ama futbolu bırakmış sanırım zaten
OchoaAlternatifleri Ruffier bi de Brezilyalı bi kaleci ismi vardı bize transfer olmadan önce, eğer gelmeseydi muhtemelen bambaşka senaryolar yaşanırdı

2006da bitti Mondragon, sonraki sene çok kötüydü zaten sezon sonı ayrıldı.5 sene mi var ya Mondiyle Muslera arasında
Ağlamıştı giderken ya çocuktuk resmen o zamanlar ama hala aklımda giderken yaptığı basın toplantısı2006da bitti Mondragon, sonraki sene çok kötüydü zaten sezon sonı ayrıldı.
Muslera 2011de geldi.
Çizgi kalecisi olsa da refleksleri inanılmazdı cidden ben de çok severdim. Biraz akıllı ve pozisyon bilgisi olsa çok daha büyük kaleci olabilirdi.Ağlamıştı giderken ya çocuktuk resmen o zamanlar ama hala aklımda giderken yaptığı basın toplantısı
Aynen öyle yani Taffarel ya da Muslera gibi hiçbir zaman iyi bir defans hattına sahip olamadı önünde Mondi olsa farklı şeylerden bahsederek büyük ihtimalleÇizgi kalecisi olsa da refleksleri inanılmazdı cidden ben de çok severdim. Biraz akıllı ve pozisyon bilgisi olsa çok daha büyük kaleci olabilirdi.
O sıkıntılı ve zorlu dönemlerimizde hep elinden geleni yaptı.