#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be. İlk geldiği zamanları hatırladım. Elleri küçük denilmisti. Taffarel Brezilya dan bir hemsehrisini getirecekti o olmayınca Muslera ya yönelmiştik. Kabus gibi sezonun taraftar ile en iyi ilişki kuran oyuncusu Lorik Canaydı. Sahada ki hırsı yüzünden. Onla takas edilince taraftar da biraz homurdanmıştı. İlk lig maćinda hatalı gol yemiş ve yenilmistik. Hatta Volkan Babacan Twitter'da dalga geçen bir twit atmıştı. Sonra sanırım 3. hafta bünyamin gezer kırmızı kart vermisti. İyice taraftar bundan olmaz moduna girmişti. Sonraki deplasman maçı olan Antalya da son dakika inanılmaz kurtarisıyla puanı getirince biraz guvenmisti taraftar kendine o günden beri her sene o güveni artırdı. Sadece 2015-2016 sezonunun bir bolumunde berbat oynadığı bir dönem var onun dışında harika bir kariyer. Ama 4. yıldız senesi benim dünya da gördüğüm en iyi kaleci performansıydi. O sezon tek başına şampiyon yaptı bizi. Dile kolay 10 yıl oldu geleli. Abartıyor diyebilirsiniz ama bence en azından 27 yaşında biri olarak benim gördüğüm gelmiş geçmiş en iyi futbolcumuz..

Morgan bizde uyum sağlayamadı. Bizden gittikten sonra İtalya'da yılın kalecisi seçildi.

8B55DD1B-CB8B-416A-8918-AEA86C847C59.webp

Alternatifleri Ruffier bi de Brezilyalı bi kaleci ismi vardı bize transfer olmadan önce, eğer gelmeseydi muhtemelen bambaşka senaryolar yaşanırdı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ochoa
Lauro
Victor
Ruffier

o dönem diğer adı geçenler,hatta taffareli brezilyaya yollamıştık kaleciyi al gel diye oda lauroyu almaya gitmişti.antrenman yaparken kalenin orda taffarelle bi karesi basına düşünce laauro araştırıldı ve veto edildi taraftar tarafından

Ağlamıştı giderken ya çocuktuk resmen o zamanlar ama hala aklımda giderken yaptığı basın toplantısı
Çizgi kalecisi olsa da refleksleri inanılmazdı cidden ben de çok severdim. Biraz akıllı ve pozisyon bilgisi olsa çok daha büyük kaleci olabilirdi.

O sıkıntılı ve zorlu dönemlerimizde hep elinden geleni yaptı.

Futbolu bıraktıktan sonra derhal teknik ekibimize kaleci antrenörü olarak katılmalı.Kendisinden sonrakilere müthiş mentor olacaktır ama ne yazıkki kendisi gibisi bir daha gelmeyecektir.

Çizgi kalecisi olsa da refleksleri inanılmazdı cidden ben de çok severdim. Biraz akıllı ve pozisyon bilgisi olsa çok daha büyük kaleci olabilirdi.

O sıkıntılı ve zorlu dönemlerimizde hep elinden geleni yaptı.
Aynen öyle yani Taffarel ya da Muslera gibi hiçbir zaman iyi bir defans hattına sahip olamadı önünde Mondi olsa farklı şeylerden bahsederek büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt