- 13 Ekim 2014
- 108.708
- 58.376
- 4.588
A spora göre 2.25 alacakmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekside gordumYoo kim diyor o nu
Bos is. Onlar dua ediyorlardir uzamasin diyeEkside gordum
aynen öyle. musleranın adı bir dünya klası olduğu için yaptığı her kurtarışın abartıldığını düşünüyorum.Muslerayı övmek değil amaç Galatasaray'ı yermek.
Fabri > Muslera
Altay > Muslera vs diyenler de aynı zihniyet zaten.
Hele Alanya maçında çok abartıldı, 1 ya da 2 pozisyon ki bence onlar da abartı kurtarışlar değildi.
Iyi yer tutuyor onun da etkisi varaynen öyle. musleranın adı bir dünya klası olduğu için yaptığı her kurtarışın abartıldığını düşünüyorum.
halbuki kaleye gelen çoğu top kendisini zorlamıyor bile. takıma verdiği güven ve kazanma duygusu bence kaleciliğinin çok daha ötesinde.
Zorlamama sebebi pozisyon bilgisiyle de alakalı tabii. Doğru yerde durunca ufak hareketlerle çıkarıyor.aynen öyle. musleranın adı bir dünya klası olduğu için yaptığı her kurtarışın abartıldığını düşünüyorum.
halbuki kaleye gelen çoğu top kendisini zorlamıyor bile. takıma verdiği güven ve kazanma duygusu bence kaleciliğinin çok daha ötesinde.
Gazişehir maçında daha çok zorlandıMuslerayı övmek değil amaç Galatasaray'ı yermek.
Fabri > Muslera
Altay > Muslera vs diyenler de aynı zihniyet zaten.
Hele Alanya maçında çok abartıldı, 1 ya da 2 pozisyon ki bence onlar da abartı kurtarışlar değildi.
Kesinlikle o maçın gizli kahramanıdır.Gazişehir maçında daha çok zorlandı
Iyi yer tutuyor onun da etkisi var
Zorlamama sebebi pozisyon bilgisiyle de alakalı tabii. Doğru yerde durunca ufak hareketlerle çıkarıyor.
Yine de rakiplerin amacı genelde bizi yermek, onların derdi Muslera falan değil.