#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19 Temmuz 2011 Fernando Muslera Galatasaray'da

Bu başlık atıldığında kimse Muslera'nın Galatasaray'ın en çok forma giyen yabancı oyuncusu olacağını aklının ucundan bile geçirmezdi. Dile kolay bugün bize gelişinin 10.yıl dönümü. 10 yılda 5 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye kupası, 5 Türkiye süper kupası, şampiyonlar liginde üst tur ve şampiyonlar liginde çeyrek final gördü. Efsane.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi ki gelmişsin ve bizimlesin.Hem futbolculuk hem de insani yönden Gsmıza yakışan bir figür.takımımızn tek gerçek KAPTANI.Birlikte nice zaferlere
IMG_20210719_134620_901.webp

Parasini falan gectim
Sevdigim donemler oldu sevmedigim donemler oldu ama koca 10 yil... daha geldigi ilk gunu pc'de nerde naptigimi hatirliyorum daha 16 yasindayken hatirliyorum. Ne cabuk gecti lan yillar.

Lorik cana tipini hatirlamiyacam belki ileride ama ismini unutursam adam değilim.

GSCimbom Mobile App

kaleciye brüt 3.5m euro vermeye vicdanın elveriyorsa diyecek tek bir kelimem yok!
Imzalandi kardesim artik napican yani o parayi oyle ya da boyle alicak.
3 sene sonra eger yine sozlesme yenileyecekse o zaman 1, 1.5 falan veririz.
Umuyorum ki herif 44-45'e kadar bizde olur :d

Zamaninda ozendigim Van der Sar ulan keske Arsenalde oynasa su herif 44'e kadar oynadi. O sezon da hic oyle birakacak kadarda kotu degildi ligin en iyi kalecisiydi.

Kaleci cok onemli ya bence. Besiktas ornegi var tabi (bu dedigimi desteklemeyen) ama yillardir Arsenal taraftariyim bilirim ben Almuniasini, Mannonesini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt