Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera da bugün 7 8 top geldi 5 yedi pek bi fark yok sanirimOkan olsa 10 tane yerdi bugün evet!
Kötü gününde vurmak istemiyorum zira iyi günlerinde de sevmem kendisini
Her Avrupa deplasmanında 5-6 gol yeme kapasitesine sahip bu arkadaş Taffarel gittikten sonra malesef çöp oğlu çöpe döndü.
Eleştirilmemeli o bizim her şeyimizci arkadaşlara da şunu söylemek isterim. İster topçu olsun ister artist ister yönetici ister siyasetçi. Eleştirmezseniz hatalarını görmez söylemezseniz kendilerini bulunmaz görürler yeterli görürler geliştirmezler ve yerlerinde sayarlar. Yerinde sayan her şey de mutlaka geri gitmeye başlayacaktır. Ne hocası ne futbolcusu bu işi Galatasaray sevgisi için yapıyor. Hepsi tonla para alıyor. Paranın kaynağı da taraftardır. Paranızın karşılığını vermeyen kim olursa olsun hesap sorun eleştirin.
Musleraya gelirsek
Neyse gelmeyeyim şimdi
çok alakası var. avrupa serüveni 6 maç, lig 30+ maç. şampiyonluk yarışında zaten son 3 ay kalecin iyiyse şampiyonluk şansın fazladır kapiş?Avrupa ve Türkiye ile ne alakasi var. Asiri yumurtladigi dönemler hep oldu, gecen sezon da ilk cok iyi dönüp sonra akil almaz isler yapmisti.
Ama genelde sonra bir 3-4 ay cok üst düzey seviyede oynadigi icin genelde bunlar unutuluyor.
çok alakası var. avrupa serüveni 6 maç, lig 30+ maç. şampiyonluk yarışında zaten son 3 ay kalecin iyiyse şampiyonluk şansın fazladır kapiş?
haklısın dostum.Yaristan son üc aya kadar kopsan ne yapacaksin ? Oynadigi seviyeden bagimsiz, ligde de, avrupada kritik hatalari oluyor dönem dönem. Götze´nin vurdugu kafayi, Ibrahim Dagasan bile o pozisyondan okadar kötü vuramazdi.