#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera'nın öyle mert günoklardan, uğurcanlardan, ersinlerden, altaylardan falan pek bi artısı yok. hele bu kadar paraları hakedecek artısı kesinlikle yok. mükemmel sezonlar geçirmiş olabilir fakat bu paraları hakedecek kalitede mi? hayır.
muslera zorla almadı diyorsun sonuna kadar haklısın ama o işin zaten farklı bi boyutu.

muslera bayağı bir lüks şuan bizim için. hem yabancı sınırını boşa kullanmasından hemde maaş ve yaşından. çoook ama çok gereksiz.
:red::red::red::red::red::red:

muslera'nın öyle mert günoklardan, uğurcanlardan, ersinlerden, altaylardan falan pek bi artısı yok. hele bu kadar paraları hakedecek artısı kesinlikle yok. mükemmel sezonlar geçirmiş olabilir fakat bu paraları hakedecek kalitede mi? hayır.
muslera zorla almadı diyorsun sonuna kadar haklısın ama o işin zaten farklı bi boyutu.

muslera bayağı bir lüks şuan bizim için. hem yabancı sınırını boşa kullanmasından hemde maaş ve yaşından. çoook ama çok gereksiz.
Ersin hariç hepsinden kötü
Üstüne yabancı üstüne 3-4 kat fazla maaş alıyor.
Mert in ayak tekniği muazzam, Uğurcan ve Altay in refleksleri Muslera nin sadece geçmişi ve sevimli yüzü var.
En tehlikelisi de ama yol yabtı kafasında olanların ama çok şampiyonluk kazandırdı arabeskligiyle yeterince eleştirilmemesi.
Bu çok tehlikeli...
Sadece taraftar değil teknik heyette sağlıklı analiz yapmıyor duygusal davranıyor baba oğul ilişkisi var aralarında.
Geçen sezonun final maçlarında en az kurtarış yapan kaleciydi.
Nerdeyse her pozisyonda gol yedik.
Sözleşme imzaladıktan sonra böyle bir düşüş Muslera hariç x bir kalecide olsa basın, taraftar, hoca herkes manyak eleştirir PSV maçında yine salmazdi.
Profesyonel hayatta performans en önemli kriterdir.
Duygusallık romantiklik bir yere kadar.
Kötü olduğunda uyaracak devam ederse yedeğe çekecek bir düzen yoksa basari olmaz.
Deniyorki bu kadar maaşı yönetim verdi muslera nin suçu yok.
1 ay ne pazarlığı yaptı menajeri öyleyse?
Hangi efsane bu kadar uzun pazarlık yapar?
Menajer komisyonu kaç milyon?
Araştırın öyle gelin rakamları duyunca sogursunuz.
Benim hiç bir zaman efsanem olmadı zaten.
Avrupa maçlarında vasat performans gösterdi aldığı maç yok.
Türkiye Ligi'nde Mart -mayis arasi iyi 10 maç oynuyor diye efsane yaptılar Avrupa kupalarında ilk pozisyonda yedi golü.
İnşallah bu dünyanın en torpilli profesyoneli içinbu sene son alternatifsiz sezonu olur.seneye okan kiralık gittiği Giresun da aslan gibi oynar da formayı kapar.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yedigi hatali iki gölün bir cok kez kurtardigi maclara, hatta sampiyonlugun yaninda hic bisey. Hatasini lig sampiyonlugu icin telafi eder kurtarislariyla.

iyi oynadigi maclarda iyi oynadi dedigimiz gibi , kotu maclarda da kotu oldugunu soylemeliyiz kredi mredi hikaye.

Yerli kaleci mevzusunu çok duyuyorum ama kimi alabiliriz ki ? Uğurcan ve Altay'ı zaten alma şansımız yok ki zaten bunlarda Muslera'dan iyi değil, Mert Günok desen Volkan Babacan'a bile formayı kaptırdı geçen sezon çok kötüydü. İrfan Can belkide alabileceğimiz en iyi yerli kaleci ama onun da performansı çok soru işareti Göztepe ligin en çok gol yiyen takımlarındandı. Elimizdeki ligin iyi yerli kalecilerinden Okan'da oynadığı maçlarda ortalamayı aşamadı belki bu lig düzeyinde idare edebilir ama Muslera kadar katkı sağlamazdı. Muslera'nın yerini alabilecek yerli bir kaleci olduğunu düşünmüyorum kısacası.

Beyler nasıl kötülüyorsunuz muslerayı anlamadım

Bu ligin en iyi kalecisi musleradır fakat yaşına rağmen psv maçında yaptığı hataların bir açıklaması yoktur. Kendisi 35 yaşında ve bu hataları yapmaması gerekirdi. Belli ki konsantrasyon sorunu yaşadı maçta veya başka bir şey bilemeyiz

Mert günok ersinle falan karşılaştırmanız gülünç duruma düşürüyor sizi. Muslera forma girdiğinde neler yapabildiğini göremediniz mi önceki yılları bile saymıyorum son 2 yılda gördünüz en basitinden. Muslera ile ilgili tek sorun bence avrupa maçlarında farkını ortaya koyamadı

Beyler nasıl kötülüyorsunuz muslerayı anlamadım

Bu ligin en iyi kalecisi musleradır fakat yaşına rağmen psv maçında yaptığı hataların bir açıklaması yoktur. Kendisi 35 yaşında ve bu hataları yapmaması gerekirdi. Belli ki konsantrasyon sorunu yaşadı maçta veya başka bir şey bilemeyiz

Mert günok ersinle falan karşılaştırmanız gülünç duruma düşürüyor sizi. Muslera forma girdiğinde neler yapabildiğini göremediniz mi önceki yılları bile saymıyorum son 2 yılda gördünüz en basitinden. Muslera ile ilgili tek sorun bence avrupa maçlarında farkını ortaya koyamadı
Tatil yapmadı bir zahmet takdir edelim bence

Tatil yapmadı, hazir degil biliyoruz ama fatih hocayi ve muslerayi sacmalarken gormek kahrediyor

Ilk yenilen golde kendisine atilan pasda saskinlik gecirip noluyoruz der gibi, sonra bakti burasi Uruguay milli takimi degil, haa ben Galatasaray geri döndüm... tamam...
Her mac en az 10 kere kaleciye topu attigimiz icin illahaki böyle bir gol gelecekti.
Bizim kadar kaleciye top atan baska bir takimada denk gelmedim.

Ilk yenilen golde kendisine atilan pasda saskinlik gecirip noluyoruz der gibi, sonra bakti burasi Uruguay milli takimi degil, haa ben Galatasaray geri döndüm... tamam...
Her mac en az 10 kere kaleciye topu attigimiz icin illahaki böyle bir gol gelecekti.
Bizim kadar kaleciye top atan baska bir takimada denk gelmedim.
Hoca antrenmanda daha gecen bu manyakları uyardi,videosu var hatta.kac kere dedim taçtan geriye pas vermeyin diye soyleniyodu

Hoca antrenmanda daha gecen bu manyakları uyardi,videosu var hatta.kac kere dedim taçtan geriye pas vermeyin diye soyleniyodu
Dogru, geriye atmamalari icin uyarmis, peki yillardir taci illeriye atabilmeleri icin oyuncularin bosta kosmalarini, taca gelmelerinide söylemismi. Her tac pozizyonunda aman bana atma kafasi. Tac bizdeyken 15 saniye sürüyor topu kime atayim diye. En son carede savunmaya top atiliyor, bosda ya...

Dogru, geriye atmamalari icin uyarmis, peki yillardir taci illeriye atabilmeleri icin oyuncularin bosta kosmalarini, taca gelmelerinide söylemismi. Her tac pozizyonunda aman bana atma kafasi. Tac bizdeyken 15 saniye sürüyor topu kime atayim diye. En son carede savunmaya top atiliyor, bosda ya...
Abi psv macinda sahaya cikanlarin hepsi o sacma dizilisten iyce kafayi yedi.ne yapacaklarini sasirdilar,yetersizlikleri bi kenara.yani haklisin

Muslera gitsin Fatih kaleye geçsin. Müstahak bize çünkü

Çok nadir kötü oynadığı maçlardan birinin PSV gibi önemli bir maça denk gelmesi şanssızlık oldu ama ne olursa olsun Muslera özel bir adamdır. Tek maçtaki hatası onun yaptıklarını/yapacaklarını gölgelemez. Dünyanın en iyi kalecilerinin dahi çok kötü maçları olmuştur.

Yerli kaleci mevzusunu çok duyuyorum ama kimi alabiliriz ki ? Uğurcan ve Altay'ı zaten alma şansımız yok ki zaten bunlarda Muslera'dan iyi değil, Mert Günok desen Volkan Babacan'a bile formayı kaptırdı geçen sezon çok kötüydü. İrfan Can belkide alabileceğimiz en iyi yerli kaleci ama onun da performansı çok soru işareti Göztepe ligin en çok gol yiyen takımlarındandı. Elimizdeki ligin iyi yerli kalecilerinden Okan'da oynadığı maçlarda ortalamayı aşamadı belki bu lig düzeyinde idare edebilir ama Muslera kadar katkı sağlamazdı. Muslera'nın yerini alabilecek yerli bir kaleci olduğunu düşünmüyorum kısacası.
Yilport Samsunda Ali Taha demir var U19 samsunun sampiyon olmasinda büyük payi vardi. Final macinda balikesir 1 0 öndeyken süper kurtarislari oldu ve samsunun Maci 2 1 kazanmasini sagladi.
Turnavanin oyuncusu secildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt