#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topu yumruklamasına şaşırdım şahsen.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllardır muslerayi eleştirdim abartılıyor dedim yemediğim hakaret kalmadı.
Şimdi bakıyorum takke düştü kel göründü herkes saldırıyor nando ya.
Muslera bu arkadaşlar.
Biz gereksiz abarttık.
Avrupa da hep vasat veya vasat altiydi zaten.
Beni şaşırtmıyor üzüyor bu performans.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslerayı hiç bu kadar formsuz hatırlamıyorum yaşlandı desek bir anda bu kadar düşüş normal değil bir gariplik var bu işte

Fernando Zapata

5c8d314445d2a04bdc376f14.webp

Yıllardır muslerayi eleştirdim abartılıyor dedim yemediğim hakaret kalmadı.
Şimdi bakıyorum takke düştü kel göründü herkes saldırıyor nando ya.
Muslera bu arkadaşlar.
Biz gereksiz abarttık.
Avrupa da hep vasat veya vasat altiydi zaten.
Beni şaşırtmıyor üzüyor bu performans.

Yillardir neyini elestirdin? Simdi kotu veya formsuz olunca gecmisteki 9 yil da cop muydu? Kafa guzel herhalde. Elestireceksen dogru bir sekilde elestirelim, senin mesajini goren de 10 yildir bu herif torpille ya da oyle boyle sansla kalede kalecilik yapti bizde zanneder. El insaf yav bu kadari da pes vallah. Kac tane sampiyonlukta rol oynadi bu herif.

Muslerayı hiç bu kadar formsuz hatırlamıyorum yaşlandı desek bir anda bu kadar düşüş normal değil bir gariplik var bu işte
Son 10 maçtır formsuz.
Ama canın sağolsun musleracilar sayesinde dokunulmazlık kazandığı için giden şampiyonluğun failinin Muslera olduğu gerçeği hep gizlendi.
20 pozisyonda 16 gol yedi.sozlesme uzattiktan sonra böyle bir performans düşüklüğü dünyada ilktir.
Google var açın araştırın izleyin hatırlamayı değil gerçekleri izleyin.
Baş aşağı giden korkunç bir performans var 3-4 aydir.
Standart bir yerli kaleci formayı alırdı Terim sağolsun Okan i gönderdi.

zaten katılamayacağımız cl'nin 870569. turunda hata yaptı diye 1 haftadır herif balon çöp ne varsa oldu, sanki kulüpte her şey en verimli şekilde yapılıyor da yıllardır müthiş performans gösteren kalecimizin 2-3 yıl daha durması çok büyük sorun olacak, aynen kimin ne kadar faydalı olacağını hesaplayalım ve artık eskiye nazaran verimli olmayacağını düşündüğümüz herkes yerine hemen transfer yapalım yıllardır büyük oynaması falan önemli değil

daha geçen sezon baya formda olduğu dönemler oldu ama 1 yıldır kötü oynuyormuş gibi yorumlar yapılıyor cidden inanılmaz a

Son 10 maçtır formsuz.
Ama canın sağolsun musleracilar sayesinde dokunulmazlık kazandığı için giden şampiyonluğun failinin Muslera olduğu gerçeği hep gizlendi.
20 pozisyonda 16 gol yedi.sozlesme uzattiktan sonra böyle bir performans düşüklüğü dünyada ilktir.
Google var açın araştırın izleyin hatırlamayı değil gerçekleri izleyin.
Baş aşağı giden korkunç bir performans var 3-4 aydir.
Standart bir yerli kaleci formayı alırdı Terim sağolsun Okan i gönderdi.

Sakatlıktan döndüğünden beri iyi değil ama skora bu kadar etki ettiği üst üste bu kadar kötü 2 maçı olmadı

Yillardir neyini elestirdin? Simdi kotu veya formsuz olunca gecmisteki 9 yil da cop muydu? Kafa guzel herhalde. Elestireceksen dogru bir sekilde elestirelim, senin mesajini goren de 10 yildir bu herif torpille ya da oyle boyle sansla kalede kalecilik yapti bizde zanneder. El insaf yav bu kadari da pes vallah. Kac tane sampiyonlukta rol oynadi bu herif.
Çöp demedim ama efsane filan değil diye iddia ettim.
Benim başarı kriterim Avrupa kupaları.
En iyi zamanlarında bile Avrupa da vasat performans gösterdi.
Rezil maç üstüne rezil maç çıkarıyor her türlü yumurtluyor hala savunuyorsunuz.
Oturma organına oturma organı demediginiz için adam kendini salmış şeyine takmıyor takımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt