- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Topu yumruklamasına şaşırdım şahsen.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinirim bozuldu ya boyle rahat mallik gormedim ben. Bu psv öyle matah takımda değil benceBen bile tutardım.
Tam Mallik.Evet o da var ama 3 tanesi mallik yav
Yıllardır muslerayi eleştirdim abartılıyor dedim yemediğim hakaret kalmadı.
Şimdi bakıyorum takke düştü kel göründü herkes saldırıyor nando ya.
Muslera bu arkadaşlar.
Biz gereksiz abarttık.
Avrupa da hep vasat veya vasat altiydi zaten.
Beni şaşırtmıyor üzüyor bu performans.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıllardır muslerayi eleştirdim abartılıyor dedim yemediğim hakaret kalmadı.
Muslera bu arkadaşlar.
Biz gereksiz abarttık.

Yillardir neyini elestirdin? Simdi kotu veya formsuz olunca gecmisteki 9 yil da cop muydu? Kafa guzel herhalde. Elestireceksen dogru bir sekilde elestirelim, senin mesajini goren de 10 yildir bu herif torpille ya da oyle boyle sansla kalede kalecilik yapti bizde zanneder. El insaf yav bu kadari da pes vallah. Kac tane sampiyonlukta rol oynadi bu herif.Yıllardır muslerayi eleştirdim abartılıyor dedim yemediğim hakaret kalmadı.
Muslera bu arkadaşlar.
Biz gereksiz abarttık.
Yanlış değilsem 15-16 sezonununa da çok kötü başlamıştı. Zaten nerdeyse Musleranın hataları yüzümden ilk haftalarda şampiyonluktan kopmuştuk.Muslerayı hiç bu kadar formsuz hatırlamıyorum yaşlandı desek bir anda bu kadar düşüş normal değil bir gariplik var bu işte
Son 10 maçtır formsuz.Muslerayı hiç bu kadar formsuz hatırlamıyorum yaşlandı desek bir anda bu kadar düşüş normal değil bir gariplik var bu işte
Sakatlıktan döndüğünden beri iyi değil ama skora bu kadar etki ettiği üst üste bu kadar kötü 2 maçı olmadıSon 10 maçtır formsuz.
Ama canın sağolsun musleracilar sayesinde dokunulmazlık kazandığı için giden şampiyonluğun failinin Muslera olduğu gerçeği hep gizlendi.
20 pozisyonda 16 gol yedi.sozlesme uzattiktan sonra böyle bir performans düşüklüğü dünyada ilktir.
Google var açın araştırın izleyin hatırlamayı değil gerçekleri izleyin.
Baş aşağı giden korkunç bir performans var 3-4 aydir.
Standart bir yerli kaleci formayı alırdı Terim sağolsun Okan i gönderdi.
Çöp demedim ama efsane filan değil diye iddia ettim.Yillardir neyini elestirdin? Simdi kotu veya formsuz olunca gecmisteki 9 yil da cop muydu? Kafa guzel herhalde. Elestireceksen dogru bir sekilde elestirelim, senin mesajini goren de 10 yildir bu herif torpille ya da oyle boyle sansla kalede kalecilik yapti bizde zanneder. El insaf yav bu kadari da pes vallah. Kac tane sampiyonlukta rol oynadi bu herif.