#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tecrübesiz bir kaleci degilsin ki bir sürü büyük maçlara çıktın böyle 1 hatayı nasıl yaparsın nando kardeş

500 yaşında kaleci hem penaltı yaptırıp hem kırmızı yiyor hadi diyelim kırmızı yiyeceğini tahmin etmedi (mümkün değil de neyse) sanki hayatında penaltı tutmuşluğu var o adamın boş kaleye kaçırması daha yüksek ihtimaldi, yeter artık.

psv maçının başında yaptığı hatadan sonra psikolojik olarak dağıldı

nasıl düzelir bilmiyorum
Bu saatten sonra düzelmese de olur mantıklı düşünemiyor çok belli, geri pas geliyor topu ilk başta eline almaya çalıştı sonra aklına geldi herhalde salak saçma bir pozisyon aldı bacaklarının arasına filan topu sıkıştırmaya çalıştı o da yetmezmiş gibi gitti rakibe sarılıp indirdi

Artık alt yapıdan filan bir kaleci mi oynar yoksa transfer mi yaparız bilmiyorum da ligin ilk maçlarında Muslera oynamasın artık 5-10 maç gitsin tatil mi yapmak istiyor gezmek mi istiyor ne halt yerse yesin

Kimsenin kredisi sonsuz değil, Fatih Terim kadar Muslera da suçlu şu süreçte. 3 maça çıktık Avrupa 'da 3 tanesini de eliyle rakibe verecek hatalar yaptı daha ne bekliyoruz çok merak ediyorum

Bu akşam ilk iş kaleci antrenörünü kovup 1 tane de kaleci almak lazım boşverin stoperi kanadı filan

Son birkaç maçtır yaptığını herhangi bir Türk kaleci yapsaydı, neler olacağını tahmin bile edemiyorsunuz di mi? Yıllardır söylüyorum, arkasına bir tane iyi kaleci alacaksın, yaşlanıyor artık. Maaşını da cüzi bir miktara düşüreceksin ki, olur da performans veremezse hem ödediğin maaş yükü az olur hem de elden çıkarmaya çalıştığında diğerleri gibi 40 takla atmak zorunda kalmazsın. Peki biz ne yaptık? Babalar gibi zamlı sözleşmeyi önüne koyduk. Hadi şimdi çıkın çıkabiliyorsanız veya yedek bırakacak kaleci almaya bakın, bakalım nasıl alacaksınız.

"Soyunma odasında göz yaşlarına hakim olamadı, arkadaşlarından özür diledi" haberleri düşer bir kaç saate.

İyiydin hoştun, belki yine toparlarsın ama sen toparlanıncaya kadar bizim ağzıma edemezsin. Mutlaka yerli, genç, yetenekli bir kaleci almak ve iyi oynarsa da Muslera'yı kesmesine izin vermek lazım.

Yaw bırak gol olsun kardeşim, penaltı + kırmızı + gol daha mı iyi oluyor bir golden? Yaktın yine maçı. Kupon mu yapıyorsun ne halt ediyorsun artık bu kadar saçmalık olur mu üst üste 3 maç gol mü yumurtlanır?

3 maçtır yaptıkları hata boyutunu aştı artık, amatörlük bile değil ne diyeceğimi bilemiyorum. Yeni yetme bir kaleci değilsin, 35 yaşında 10 yıldır bu takımın oyuncusu ve kaptanısın, Avrupa'nın en çok kazanan 3. kalecisisin. 3 maçtır yav 3 maçtır maçların anasını belletecek goller yediriyorsun.

Sabaha kadar yazsam içim soğumaz.

3 sezonda yapmadığı hatayı 3 maçta yaptı inanılmaz.

Diyecek bir şey bulamıyorum
Hani hoca diyor ya ilk gelen top oluyor diye işte sebebi sensin

E8DY-L6XoBEpMJh

maçın yüzde yüzü buna yazar o kadar net ne terime ne aytaça

tudor dönemı gibi başladı hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt