#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera bu takımda eleştirilecek en son insandır. Kredisi büyüktür, formsuz bir dönem geçiriyor olabilir ama toparlayacaktır. En azından şunu biliyoruz: "Muslera yarın çıkar şampiyonluk kazandırır, yarın çıkar tek başına maç aldırır." Ancak takımdaki pek çok diğer futbolcu musleranın aksine formsuz değil, kötü futbolcular. Muslera çok kaliteli ama formsuz, bu ayrımı iyi yapalım, bizim eleştirmemiz gereken asıl konu 3. Lig seviyesindeki topçuların bu takımda ne aradığı konusu olmalı, Terim'in bu takıma ne oynattığı sorusu olmalı.
Bunun reis yol yapttiii dan farkı yok
Şu adamin takıma verdiği zararı Ömer Bayram Verse adamı asarsiniz.
Takimin en zayıf halkası kabul edin.
2.maçta yok olduğu için maçı alırız inşallah

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O yaptığı anlam vermediğim şeyi yapmasa hiçbir türlü gol olmazdı.

Topu dikme, topa basma her olasılık golü yedirmez, yedirse bile 10 kişi bırakmazdı.

Adam topa vurmak için gelmedi o kadar güvensiz geldi ki, muslera da neden koşuyu bıraktı, neden topa vurmuyor diye düşünürken o saçma harkeeti yaptı. Rakibin basitçe yapması gereken şeyi yapmadığı için kafası karıştı diyebiliriz. Değişik bise oldu orada.

GSCimbom Mobile App
Son 3 maçta 8 gol yedik 5 ini kendisi yedi neyazikki. Açılışlarida hep o yapti

Su topa girisine bak resmen baston gerekiyor, bi kaleci dedigin orda yürekli sekilde topun üstüne ziplayip kapatmasi lazim.

Adamı bıraksa gol olmazdı bence yine, ayarlasa bu kadar üst üste sıçabilirdi o pozisyonda.

ben bu posyonda en kötü şeyin geri pass olduğu kanaatindeyim
tekrar izledim de forvet topu alıcak gibi oluyor
o an herif topu kontrol edecekmiş gibi posyon alması doğal
sonra tutması çok saçma
ama hata passta
Aytacin yaptigina söylenecek şey yok zaten ama fırsatı vardı vurmaya hadi vuramadin birak adami yine atamazdı Marcao gelmişti. O adamda o kivraklik yok zaten

sonra tutması çok saçma
ama hata passta
Pas zaten hatali, ama muslerada orda farkli Hamle yapmali.

sonra tutması çok saçma
ama hata passta

Aytaç kafayı kaldırsa orta saha bomboş zaten. Ezbere oyundan bunlar hep. Çevre kontrolü yok varsa da düşüyorlar oyundan belli dk sonra. Yada istediğimiz golü bulamadığımızda. Geçen senenin benzeri senaryoları bunlar hep.

GSCimbom Mobile App

Antrenmanda her pozisyondan kaleciye geri pas atmaya fazla tepki göstermiyor herhalde hoca. Yoksa nerdeyse orta sahadan kaleciye geri pasi niye atsin adam? Ben olsam luzumsuz ve baski altinda olmadigin yerde kaleciye dönersen, adamlara para cezasi keserdim. Arkaya dogru tac atanada para cezasi versinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt