#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musleraya'da geriye gidiyor ama bu kadar kaleciye geri pas yapılmaz. 40 metreden dün son dakikalarda geri pas yaptı özürlünün biri

Dün iyi toplar çıkardı ama kafasının maçta olduğunu düşünmüyorum ben. Bile bile şu topu oraya atmazsın.

overrated kova. 2.5 m euro kazanan kaç kaleci var dünyada biz bu çöpe dünyaları veriyoruz

Dün iyi toplar çıkardı ama kafasının maçta olduğunu düşünmüyorum ben. Bile bile şu topu oraya atmazsın.
Kafası maçta olmayacakta nerede olacak.Bunlar hep bahane Muslera nın hiç bir dönemde ayakları iyi olmadı.35 yaşındaki adamla 2.5 m euro dan 3 yıllık sözleşme imzalayanlara selam olsun..

biz buna daha önceden ne veriyorduk en son 2.5 milyon eurodan sözleşme yapmışız.

Yediği golde hatası var filan demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama Muslera 'ya olan güvenim tamamen kaybolmuş onu iyice anladım bu maç. Adam kafayı daha vurmadan kendini yere bırakıyor sonra bir pozisyon sonrasında Taylan topu kaybetti rakip şutu çekti Muslera dizlerinin üzerine çöküp bekliyor top köşeye gittiği için hani top kaleyi bulsa onu dda kabul edecek

Resmen İsmail Çipe 'nin oynadığı St.Jonstone maçında ne kadar tedirginsem Muslera için de resmen aynı duruma düştüm artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt