- 29 Temmuz 2018
- 1.394
- 2.018
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musleraya'da geriye gidiyor ama bu kadar kaleciye geri pas yapılmaz. 40 metreden dün son dakikalarda geri pas yaptı özürlünün biri
Takım sanki Terimi istemiyor gibi. Kimse mutlu görünmüyorDün iyi toplar çıkardı ama kafasının maçta olduğunu düşünmüyorum ben. Bile bile şu topu oraya atmazsın.
Kafası maçta olmayacakta nerede olacak.Bunlar hep bahane Muslera nın hiç bir dönemde ayakları iyi olmadı.35 yaşındaki adamla 2.5 m euro dan 3 yıllık sözleşme imzalayanlara selam olsun..Dün iyi toplar çıkardı ama kafasının maçta olduğunu düşünmüyorum ben. Bile bile şu topu oraya atmazsın.
yaw herife o pası nasıl verdi hala anlamadım
adamin cani sikiliyor sanirim artik. insan kendini sacma sekilde zor duruma düsürüp öyle kurtaris yaparmiHatalı pası çok büyük fail olsa da refleksleri geri gelmeye başlamış şahane oynadı haftaici
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3.5+ boni galibabiz buna daha önceden ne veriyorduk en son 2.5 milyon eurodan sözleşme yapmışız.
Pandemi öncesi 4e yakindi galiba.biz buna daha önceden ne veriyorduk en son 2.5 milyon eurodan sözleşme yapmışız.