Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.050
- 5.793
- 1.373
Sen ne zekisin yaTop taylanda burda. Laf atacaksaniz dogru atin bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne zekisin yaTop taylanda burda. Laf atacaksaniz dogru atin bari
Kendin diyorsun cevre kontrolü zayif olan oyuncun var orada daha oraya ne atiyorsun devamli. Asil ihanet budur. Mecburmuyuz hep hatali gol izlemeye.Zoru gören sensin dostum. Pozisyon çok net. Geriden oyun kuran takımlarda binlerce bu pozsiyondan vardır. bir önceki yazımda işin nasıl olması gerektiğini de anlattım. Taylan çevre kontrolü yoksa topu 3 5 kez dürterek pas veriyorsa bunun ceremesini Musleraya yüklemek en hafif tabirle futbola ihanettir.
Kendin diyorsun cevre kontrolü zayif olan oyuncun var orada daha oraya ne atiyorsun devamli. Asil ihanet budur. Mecburmuyuz hep hatali gol izlemeye.
Amtörlerde ögretirler o toplarin havuza atilmamasi. Kenara pas at orda hata olunca yine düzeltebilirsin. Ama havuzda hata olunca dönüp gol oluyor.
Bu pozısyonda Taylan komple hatalı zaten Muslera nın da hatası var gormezden gelmek de dogru bırsey degıl 3 4 kısının ortasına top atmaktansa onunde adam var Muslera formsuz bızde sevıyoruz Muslerayı ama hatasını gormezden gelmek de dogru degıl kendısını toplamazsa cok zorlanırız.Ben çevre kontolü zayıf diye bir cümle kurmadım. çevre kontrolü yapmadı dedim. taylan bu maçta çok fazla pas hatası yaptı. Kötü günündeydi. Taylan dan böyle bir hatayı kimse beklemezdi. Onlarce benzer pozisyonda doğru pası vermiştir taylan. GS nin bir oyun sistemi var bu sistem belli riskleri içinde barndırıyor. Geriden topla çıkan her takımda bu risk vardır. Bu riski göze alarak oyun oynanıyorsa bireysel hatalardan sonra da cadı avına çıkamazsın. Kurban aramaya gerek yok. Bu oyun sistemi geride oluşabilecek bireysel hataları kaldırmaz. Bu riski Marcao minimize ediyordu ama Marcao oynamayınca daha da işimiz zor. Açıkçası kaç mesajdır yazmak istemedim ama bu kadar uzadğına gçre yazayım bu pozisyonda Muslerayı hatalı bulmak bizim oynamak istediğim sistemin ne olduğunu bilmemektir.
Havuza top atmanin sistem ile hic alakasi yok. Sadece Bomba birakmak. Ha atarsin ama rakibin oraya gelmemisken Baski yapmazken. Orda rakip nerdeyse kaleye dayaynmis hala öyle pas atiyorsun.Ben çevre kontolü zayıf diye bir cümle kurmadım. çevre kontrolü yapmadı dedim. taylan bu maçta çok fazla pas hatası yaptı. Kötü günündeydi. Taylan dan böyle bir hatayı kimse beklemezdi. Onlarce benzer pozisyonda doğru pası vermiştir taylan. GS nin bir oyun sistemi var bu sistem belli riskleri içinde barndırıyor. Geriden topla çıkan her takımda bu risk vardır. Bu riski göze alarak oyun oynanıyorsa bireysel hatalardan sonra da cadı avına çıkamazsın. Kurban aramaya gerek yok. Bu oyun sistemi geride oluşabilecek bireysel hataları kaldırmaz. Bu riski Marcao minimize ediyordu ama Marcao oynamayınca daha da işimiz zor. Açıkçası kaç mesajdır yazmak istemedim ama bu kadar uzadğına gçre yazayım bu pozisyonda Muslerayı hatalı bulmak bizim oynamak istediğim sistemin ne olduğunu bilmemektir.
Hocam akrep vuruşuynan show yapmak için özel attırıyo gibi onlarıFatih Terim'e yolladığı uzun paslardan bıktım
Yıllık 2,5 yahu ne 3,5'uŞöyle bir mesele var Muslera 'yla 3 yıllık, yıllık 3,5 mil.€ 'dan sözleşme imzalandı, 3 yılda 7,5 mil.€ demek bu, 18 yaşındaki Doğan Alemdar 3,5 mil.€ 'ya transfer yaptı ne kadar bir maaş alıyordur Rennes 'de ?
Pardon 2,5Yıllık 2,5 yahu ne 3,5'u
1 yıllık kabul etmezdi yüksek ihtimalleBiz bu muslera'ya neden e yıllık sözleşme verdik aklim almiyor. 35 yaşında ki bir adama neden 3 yil verilir ve sabit ücretle. Avrupa'da Buffon'a bile Muslera'nın yasindayken 1 yıllık kontrat verilirken biz gittik 3 yil verdik. Eski yonetim cok fahiş hatalari oldu ama bu Muslera'ya bu kontrat tepeye oynar.
Etmesin, galatasaray'dan başka kim ona böyle yüksek miktarda sözleşme önerirdi ki. Güzelce vedalaşıp yoluna bakardın.1 yıllık kabul etmezdi yüksek ihtimalle