#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tadında bırakılmalı ve yollar ayrılmalı. Ülkesine dönsün ve futbolu orada bıraksın.

Devre arasinda muhakkak bi tane Turk kaleci alip sezon sonunda sozlesmesi fesih edilmeli.Yeter da her mac bi sacmalik yaparak ya gol yediriyo ya baska birsey.2.5 milyon euro verdigimiz adam takima en buyuk zarari vermeye basladi performans olarak.Yabanci kontenjanını da dusunerek yerli kaleci sart.Sezon sonunda verdigi katkilar icin tesekkur edilip guzel vedaslasilmali.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kasimpasa maçındaki gibi yine aynı pası attın akillanmiyon mu arkadaş sen

Pas olmaz orda kalede değilsen uzun oynayacaksın

Pas verilmez oralarda Biktirdin artık biktirdin

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal yollar ayrılmalı devre arasinda

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi yedek kalecimiz olsaydi uzun süre yedek otururdu, resmen alternatifi olmadi icin oynuyabiliyor. Müthis scout ekibi yillardir neden alt liglerden iyi bir yerli kaleci bulamiyor anlamiyorum.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

net hatalı berkanın arkasındaki adamı görmüyorsa gözünde problem vardır

Pas verilmez diye bir şey yok. Talimat bu şekilde. Doğru yere oynadı. Berkan’ın tekte Nelsson’a bırakması lazımdı. Hatası olduğunu düşünmüyorum.
nelsson bosken pres yiyen berkana oynamasi hata bence ustat aynisini kasimpasa macinda da yapti. 40 yasindaki adam tecrube koymali diyoruz en gencinden daha tecburesiz hareketler yapiyor

Yani genelde böyle büyük hatalar ile yediğimiz goller,kırmızı kartlar penaltılara bakıyorum Muslera&Luyindama sonra Muslera&Taylan sonra Muslera&Aytaç bugün Muslera&Berkan

Muslera sabit kalıyor çevresinde gole sebep olacak adamları değiştiriyor helal olsun büyük istikrar sağladı bu konuda

Muslera'nın hatası o pasta değil penaltılarda. Bir takımın penaltıcıları bellidir toplasan iki kişi. Bir kaleci her maçtan önce karşı takımın penaltıcılarının penaltıyı nasıl kullandığını izlemelidir. Büyük kaleci de olsan karşındaki takım en zayıf takım da olsa işine saygı bunu gerektirir.

Bein güzel bir bilgi veriyor penaltılardan önce adam nereye atıyor gösteriyor. Muslera neredeyse hep ters köşede. Tamam adam topu dışarı attı ama bu takımın kaleci antrenörü ne iş yapar ben merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt