Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.109
- 9.468
- 2.568
Tadında bırakılmalı ve yollar ayrılmalı. Ülkesine dönsün ve futbolu orada bıraksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkanin arkasında adam var görmüyor mu adami da attirdi deli etti beniYeter ulan yeter aylardır kaç defa yaptın aynı hatayı.
Mal mısın arkadaş vur topu gitsin.
nelsson bombos demarke sekilde top bekliyor ona atabilirdiÖnüne gelen kaleye dönüyor. Adam nr yapsın
Istikrarlı şekilde ağzımıza ediyor sezon başından beri.Berkanin arkasında adam var görmüyor mu adami da attirdi deli etti beni
nelsson bosken pres yiyen berkana oynamasi hata bence ustat aynisini kasimpasa macinda da yapti. 40 yasindaki adam tecrube koymali diyoruz en gencinden daha tecburesiz hareketler yapiyorPas verilmez diye bir şey yok. Talimat bu şekilde. Doğru yere oynadı. Berkan’ın tekte Nelsson’a bırakması lazımdı. Hatası olduğunu düşünmüyorum.
Hocam sıkıntı her topun bu kadar geri gelmesi. Muslera 0 hata demiyorum fakat her atakta top ona geliyor ve rakipler bunu çözdü. Bu kadar kaleciye oynarsan normal diyorumnelsson bombos demarke sekilde top bekliyor ona atabilirdi
Hocamızın hoşuna gidiyordurIstikrarlı şekilde ağzımıza ediyor sezon başından beri.