#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada yabanci serbest olsa da kaleci alinmali. Gercekten cok siradan kaleci oldu.

kendisinin yerinde olsam bir an önce milli takımı bırakırım. Gelmişsin 36 yaşına, 3 senelik sözleşme de yapmışsın. Artık ayda bir gidiş-geliş 32 saat yolculuk yapıyorsun

takım zaten 3 günde bir maç yapıyor, mental olarak hiç iyi değil. Takımın kaptanıysa bu fedakarlığı yapsın bir zahmet

hayrettin demirbaş'a evrilen kaleci. adam 3 sene 7,5 milyon euroluk sözleşmeyi de cebe koydu emeklilik hayatının tadını çıkarıyor ne güzel!

Hoca gibi bu da toparlanamazsa kötü anılar bırakarak ayrılacak gibi duruyor bu gidişle.

Muslera sakatlık sonrası formsuz bende eleştiriyorum ama Gs ın problemi Muslera değil. Takım çok basit top kaybediyor. Yumuşak oynuyor. Hızlı hücüm harici hücüm planı yok. Duran top planı yok. Takımda gol sıkıntısı olduğundan Muslera nın her yediği göze batıyor. Ligde 3 gol atabildiğimiz maç yok.

Tam topladı dedik 2-3 maç yine batırdı.

İlk gol zaten bariz bir hata 2. golde ise top neredeyse çizgiye paralel aynı hizada ilerliyor kardeşim bir elini uzat ya.

Son dakika çıkmış ileri gol arıyor beni bir gülme aldı, sen önce elini uzat sonra gol atarsın.

Kendisini çok severim ve kalecimiz olarak devam etmesi taraftarıyım ama bu şekilde işimiz zor.

Malesef artik kurtardığı normal bir pozisyon sonrası bile övgü alıyor. Eskiden ölü noktalardan toplar alırdı ama artık üstüne gelmiyorsa köşeye falan giderse top geçmiş olsun, atlayamıyor bile. Beşiktaş maçı özelinde demiyorum bunu. Konya maçında çok yakından kurtarışı da böyle, kendi hatası ile rakibe indirdi topu, kaleyi ortalayıp kurtardı.
Maaş’ına bir şey demiyorum vermeselerdi ama performansı iyi değil ve +1 statü durumu var.

Aslinda olay su, muslera ayagi hep kötü ve yan toplari rezalet bir kaleciydi ama reflexleri ile o defolarini kapatiyordu. Artik yasi ilerlerledi, haliyle reflexleri yavasladi ve artik sadece hataları göze batmaya başladı, formsuzluk olarak algilamamak lazim bunu, Muslera bundan sonra böyle olacak. Umuyorum bunu görür teknik heyet

Aslinda olay su, muslera ayagi hep kötü ve yan toplari rezalet bir kaleciydi ama reflexleri ile o defolarini kapatiyordu. Artik yasi ilerlerledi, haliyle reflexleri yavasladi ve artik sadece hataları göze batmaya başladı, formsuzluk olarak algilamamak lazim bunu, Muslera bundan sonra böyle olacak. Umuyorum bunu görür teknik heyet
reflekleri zayıflayıp bazı toplara uçup çıkaramamasına okeyim şahsen ama mesele daha çok mental ve konsantrasyonla ilgili gibi. anlamsız bi şekilde sürekli çok basit hatalar yaptı bu sezon.

Her yediği hatalı golden sonra taraftara 100 tane forma hediye etsin.

1635268939243.webp

Beğenmediğimiz Ersin penaltı pozisyonundan önce kale önünde Halil 'in şutunu penaltıda Mohamed 'in şutunu kurtardı. Muslera 'ya bakıyorum da ilk golde topu değil Larin 'in kafasını tutmaya çalışıyor ikinci golde kornerde kalenin içine saklanmış bekliyor

Yani bu kadar kolay olmaması lazım Beşiktaş korner kullanıyor 6 pasta oyuncular cirit atıyor ön direkten arka direğe top sektiriyor filan Muslera sağolsun kalenin içine saklanmış bekliyor senin rakibi 6 pasta bu kadar kolay hareket ettirmemen lazım, ilk gole bakıyoruz yandan orta geliyor orda çıktığın zaman rakibe vurdurmayacaksın haydi kalende kaldın Nelsson Larin'e kafayı vurdurdu gol oldu diyelim sesimi çıkarırsam neyim. Adam paylaşımında hata yaptık derim de Muslera ayarında bir kalecinin o pozisyonda çıktığı zaman topu alması lazım

Yedimiz 2 golde de Muslera bence doğrudan hatalı, artık Muslera 'nın iyi bir kaleci olmasını geçtim mesela şu Ersin 'in yaptığı gibi üst üste karşı karşıya pozisyon çıkarıp peşinden penaltıyı çıkarmayı geçtim de vasat bir kaleci performansı gösterip onun hatasıyla gol yemediğimiz zaman seviniyoruz iyi Muslera kritik hata yapmadı bu maç diye

Ne yalan söyleyeyim ben Muslera 'ya güvenmiyorum artık, yabancılar arasında Muslera ve PvA bence gösterdikleri performansla aldıkları ücretle sürekli oynamaya devam etmemesi gerekiyor. Artık yerli kaleciye gitme zamanımız geldi de geçiyor bile. Mesela Kerem + Berkan ikilisine yerli bir kaleci eklemiş olsaydık gerei kalan mevkilerin hiçbirinde sorun yaşamazdık üstüne üstlük Halil 'i E.Kılınç 'ı Barış Alper'i Taylan 'ı da rotasyonda kullanırsın

Hic güven vermiyor

Belki abartigimi düsünenler olacak Ama Gecen sezon devre arasina kadar Fatih-Okan ikilisi ile oynadigimiz maclarda kaleye gelen toplarda daha cok güvenliydi Bizim adimiza kalemiz,hatta Muslera dan daha az gol yediler devre arasina kadar bu iki isim

Devre arasinda kesinlikle Yerli bir kaleciye ihtiyac var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt