- 6 Eylül 2014
- 93.240
- 64.178
- 4.608
Nelson adama kitlenmiste bu nereye kitlendi. bu sene bir kulak arkamizi bıraktı herifYav ben mi yanlış gördüm bilmiyorum da yediğimiz golde top önünden geçti be Muslera,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson adama kitlenmiste bu nereye kitlendi. bu sene bir kulak arkamizi bıraktı herifYav ben mi yanlış gördüm bilmiyorum da yediğimiz golde top önünden geçti be Muslera,
Yani Nelsson 'a suç bulamam adamların tek golcüsü Smolov ceza sahasının içinde duruyor ona vurdurmaması lazım eyvallah da Muslera ne yapıyor gerçekten kale çizgisinde bekliyor resmenNelson adama kitlenmiste bu nereye kitlendi. bu sene bir kulak arkamizi bıraktı herif
Baya hatali yav. ilk yarida adamın ayağına attı topu. bu sene kovalera olduKurtardığı top yenilgiden kurtardı. Rakiplerin tüm kalecileri avrupada hoşaf olurken ilk golünü bugün yedi ondada hiçbir hatası yok biz senden razıyız kaptan
Yok ben zaten Nelsonda suç bulmadım. Kovalera tek basina yikiyor bizi bu seneYani Nelsson 'a suç bulamam adamların tek golcüsü Smolov ceza sahasının içinde duruyor ona vurdurmaması lazım eyvallah da Muslera ne yapıyor gerçekten kale çizgisinde bekliyor resmen
o da var ama bence o top tutulur yavBana gore Muslera'lik bir durum yoktu ki oyle golde, Pva ve Yedlin'in adamlarini tutamamasi golu getirdi.
devre arası yerli bir kova gelir mutlu olursunuz ahbabBaya hatali yav. ilk yarida adamın ayağına attı topu. bu sene kovalera oldu
Top ani ve hizli bir sekilde tam o kalecilerin 5 metre onundeki cizgiye paralel gitti orada da Nelsson ve bir lokomotivli oyuncu vardi , topa ziplayacak/hamle yapacak zamani yoktu ileriye dogru. Ayagini uzatti o yuzden ama yetmedi.o da var ama bence o top tutulur yav
Ileriye kaliteli adam lazım orda fark olur. Böyle oynadıktan sonra kalede Fatih olsa ne farkeder ona da soveriz aynı şey. önünden geçti top. ilk yarida artırıyordu kalemizedevre arası yerli bir kova gelir mutlu olursunuz ahbab
şu adamlık ne var maçta
Çok hizli da gitmedi top be adminim. Çok dikkatsiz biri oldu iyice. ilk yarida arkasında adam olduğunda bile bile attı topu yiyordukTop ani ve hizli bir sekilde tam o kalecilerin 5 metre onundeki cizgiye paralel gitti orada da Nelsson ve bir lokomotivli oyuncu vardi , topa ziplayacak/hamle yapacak zamani yoktu ileriye dogru. Ayagini uzatti o yuzden ama yetmedi.
Oyle bakarsak sonra al da at denen bir pozisyonda bizi ipten kurtardi hemde 2 kere ayni anda. Bu golde Muslera cok hatalidir diyemem. Bizim hucum oyuncular gol atmayi ogrense zaten mac 2-3 olacakti.Çok hizli da gitmedi top be adminim. Çok dikkatsiz biri oldu iyice. ilk yarida arkasında adam olduğunda bile bile attı topu yiyorduk
Golün mimari iki wingbackÇok saçma bir gol yedirdi ama inanılmaz ötesi de bir kurtarış yaptı
Zaten öne 2 kaliteli adam kazım. Morutan durmadan oyundan çıkacaksa 2. yari girsin oyunaOyle bakarsak sonra al da at denen bir pozisyonda bizi ipten kurtardi hemde 2 kere ayni anda. Bu golde Muslera cok hatalidir diyemem. Bizim hucum oyuncular gol atmayi ogrense zaten mac 2-3 olacakti.
Kornerde olan pozisyon nelsonun sakatlandığıBen 90'da kapattim. Hangi ara inanilmaz kurtarisi yapti?
88 civari carprazdan üstüne gelen kurtaris mi?