#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Nelsson 'a suç bulamam adamların tek golcüsü Smolov ceza sahasının içinde duruyor ona vurdurmaması lazım eyvallah da Muslera ne yapıyor gerçekten kale çizgisinde bekliyor resmen
Yok ben zaten Nelsonda suç bulmadım. Kovalera tek basina yikiyor bizi bu sene

o da var ama bence o top tutulur yav
Top ani ve hizli bir sekilde tam o kalecilerin 5 metre onundeki cizgiye paralel gitti orada da Nelsson ve bir lokomotivli oyuncu vardi , topa ziplayacak/hamle yapacak zamani yoktu ileriye dogru. Ayagini uzatti o yuzden ama yetmedi.

Top ani ve hizli bir sekilde tam o kalecilerin 5 metre onundeki cizgiye paralel gitti orada da Nelsson ve bir lokomotivli oyuncu vardi , topa ziplayacak/hamle yapacak zamani yoktu ileriye dogru. Ayagini uzatti o yuzden ama yetmedi.
Çok hizli da gitmedi top be adminim. Çok dikkatsiz biri oldu iyice. ilk yarida arkasında adam olduğunda bile bile attı topu yiyorduk

Çok hizli da gitmedi top be adminim. Çok dikkatsiz biri oldu iyice. ilk yarida arkasında adam olduğunda bile bile attı topu yiyorduk
Oyle bakarsak sonra al da at denen bir pozisyonda bizi ipten kurtardi hemde 2 kere ayni anda. Bu golde Muslera cok hatalidir diyemem. Bizim hucum oyuncular gol atmayi ogrense zaten mac 2-3 olacakti.

Ben 90'da kapattim. Hangi ara inanilmaz kurtarisi yapti?
88 civari carprazdan üstüne gelen kurtaris mi?

Oyle bakarsak sonra al da at denen bir pozisyonda bizi ipten kurtardi hemde 2 kere ayni anda. Bu golde Muslera cok hatalidir diyemem. Bizim hucum oyuncular gol atmayi ogrense zaten mac 2-3 olacakti.
Zaten öne 2 kaliteli adam kazım. Morutan durmadan oyundan çıkacaksa 2. yari girsin oyuna
Maçın sonunda lazim bu adam bize.

Forvet ve fuleli kanat şart. 6 veya8 no da sart

ortada pozisyon yok biri adamı çevirtip ortayı açtırıyor, diğerleri arka direkte herife boş kaleye vurduruyor. muslera'nın hatası var mıdır bilmem burda ama kurtardığı top bizi turnuvada tutmuş olabilir. yediği goldeki seri hatalarla o topu dünyadaki kalecilerin %95'i içeri alırdı ama 85'te kurtardığı topları kalecilerin %10'u anca çıkartırdı.

Bir takımın vergiyle beraber 4 milyon maaş alan takımın kalecisi takımın patlayan ismi olmamalı kurtarıcı ismi olmalı kornerdeki pozisyonu kurrtardı diye kimse kusura bakmasın övmem ben bu herifi ne ekstran varki bu kadar para alıyon sen yav dehleyşn şunu yakın zamanda

Bu sene cok hatali goller yedi ama bence bu aksam yenilen golde Muslera'dan cok beklerin hatasi var. Meslea, 2 gun onceki Man United Atalanta macinda de Gea'nin yedigi gol cok daha kotuydu. Direk kaleci hatasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt