#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dakikaya kadar Muslera maçta tuttu zaten bizi ne hatası? Sizin stoper diye saydığınız dallamanın hatası o gol. Hem gol yedik hem kalecimizi kaybettik. Aynı boku az daha İsmail'e de yapıyordu.

Lig maçlarında takımdaki herkes bok gibi oynuyor. Avrupa maçlarını oynayan sanki aynı takım değil. Bulmuşsunuz bir günah keçisi yüklen babam yüklen.

Takımın bu halde olmasının 3 ana sebebi var;

1 - Fatih Terim
2 - Hakemler
3 - Hepsini toplasan yarım Gomis etmeyen sözde santraforların...

Gerisi masal gerisi hikaye...

tek bacak ıle kossa tutarmıydı semihcim
Adamın eli alçıda bu sene ne ayagi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Macta tuttu etti ulan sivas ne oynadida maca tuttu? Böyle fantaziye devam ondan Sonra ugras dur. Coktan Baska kaleci devir almaliydi bukadar hataya göre. Ama bizde vefa bitmez. Bukadar hata yapma okan kocuga da taninabilirdi. Belki bi kaleci kazanilmisti simdi.

Gecmis Olsun, kimse Sakatlanmasini istemem ama bu durum ocak ayinda kaleci alma sansini dogruyor.

Capraz bagi veya baska bir seyo koptuysa cok fena küfür edecegim sana. Degilse sen bana edersin bende nandoya ederim
@Semih Çiğdem Kopması gerekmiyor, esneme de olabilir. O acıyı hissetti, o sakatlığı yaşayan bilir. Futbol hayatın bitti sanırsın orada bir gerilme bile hissetsen. Takım kaptanı da gidip numara çekecek değil. Umalım da hafif bir şey olsun, en kısa sürede kalede yerini alsın. 🙏 Hepsini geçtim kaç tane pozisyon çıkarttı, maça İsmail ile başlasaydık muhtemelen 2-3 fark yer 70. dakikada kapatırdık.

Önce Luyindama’ya kızdım ama tekrar izleyincehata net Muslera’da. Defans oyuncusu rakibin önündeyken sen niye kaleden çıkıyorsun? Umarım sakatlığı ciddi değildir, geçmiş olsun.

Sakatlık gerçek yalandan çıkacak biri değil Muslera ama bencede ciddi bişeyi yok gibi pozisyona göre.

Top stoperin kontrolünde ne atlıyon sana ne beklesene zaten sana atcak topu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt