- 3 Temmuz 2012
- 138.011
- 86.870
- 5.338
tek bacak ıle kossa tutarmıydı semihcimBence ciddi biseyi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek bacak ıle kossa tutarmıydı semihcimBence ciddi biseyi yok.
@Can BÜYÜKtek bacagı ile kosamazmıydı kaleye
Sakatlik numarasi yapti Biseyi yoktek bacak ıle kossa tutarmıydı semihcim
@Musap AydinliSakatlik numarasi yapti Biseyi yok
insan vurulsa bile 10 15 saniye hissetmez kavgaya devam edermıskamyon çarpsa böyle sakatlanmam
Capraz bagi veya baska bir seyo koptuysa cok fena küfür edecegim sana. Degilse sen bana edersin bende nandoya ederimSakatlik numarasi yapti Biseyi yok
Moralim bozuk kufurlesmek istemiyorum
bosver dostum avrupada iyiyizMoralim bozuk kufurlesmek istemiyorum
O dakikaya kadar Muslera maçta tuttu zaten bizi ne hatası? Sizin stoper diye saydığınız dallamanın hatası o gol. Hem gol yedik hem kalecimizi kaybettik. Aynı boku az daha İsmail'e de yapıyordu.
Lig maçlarında takımdaki herkes bok gibi oynuyor. Avrupa maçlarını oynayan sanki aynı takım değil. Bulmuşsunuz bir günah keçisi yüklen babam yüklen.
Takımın bu halde olmasının 3 ana sebebi var;
1 - Fatih Terim
2 - Hakemler
3 - Hepsini toplasan yarım Gomis etmeyen sözde santraforların...
Gerisi masal gerisi hikaye...
Adamın eli alçıda bu sene ne ayagitek bacak ıle kossa tutarmıydı semihcim
2 küfürün yıldızı tartışıyor. Çok heyecanliCapraz bagi veya baska bir seyo koptuysa cok fena küfür edecegim sana. Degilse sen bana edersin bende nandoya ederim
@Semih Çiğdem Kopması gerekmiyor, esneme de olabilir. O acıyı hissetti, o sakatlığı yaşayan bilir. Futbol hayatın bitti sanırsın orada bir gerilme bile hissetsen. Takım kaptanı da gidip numara çekecek değil. Umalım da hafif bir şey olsun, en kısa sürede kalede yerini alsın.Capraz bagi veya baska bir seyo koptuysa cok fena küfür edecegim sana. Degilse sen bana edersin bende nandoya ederim
Nelsonla Muslera arasında da yaşandı ilk yarıdaAynısını İsmail de yaşadı. Bu adam dengesiz. 90 dk maçin yıldızı olsun dk 90 da penaltı yaptırır. O pozisyonda Marcao felan olsa o durum yaşanmazdi.