#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillik 500k ya 1 sene daha uzat

Bende 1.5 sezon fala ndemisim ama kaleci bu neticede daha uzun oynayabiliyorlar. 39'a kadar gideri var kendine bakiyor adam sonucta. Kalede tecrube cok onemli o acidan zinde ve istekli oldugu surece kalemizi emanet ederiz. Bir de su gecerli yerli garabeti kalksa..

Ali Ece: "Fernando Muslera, kalecilerin Hagi'si. 10 yıldan fazla oynuyor. Adam bütün hayatını geçirdi. Yaşayan efsane ve her maç efsaneyi büyütüyor"

1673342923615.png

5 yıllık yeni sözleşme yapalım derim.

Boyle yabanci oyunculara acayip hayranim ya. Baska bi ulkede orayi evin benimsiyorsun. Aileni hayatini tamamen orda kuruyorsun. Cocuklari bile eminim uruguaya gitse bir an once istanbula donmek istiyordur . Gercek bir efsane. 2 3 sene oynayip efsane olarak andigimiz hicbir oyuncu yanina yaklasamaz. Umarim kaleci antrenorumuz olarak da bizimle devam eder sonrasinda. ❤️muslera

Nando formsuz olduğunda gönderilmeli dedim, hata yapmışım…
Crespo’nun çektiği şutta dimdik durup topu şak diye tuttuktan sonra o özgüvenli ve taşşaklı duruşu beni benden aldı. Kuran çarpsın ekran çapında heryerimden özgüven fışkırdı futbolcuları da illaki etkilemiştir. Kesinlikle bir kaleciden daha fazlası..

2 kelime Türkçe bilmemesi/ogrenmeye tenezzul etmemesi ayri bir mevzu. Bunun disinda: iyiki bizimlesin

Fener tribünlerinden bir sürü video izledim. Kerem'e dahi küfür edenleri gördüm ama Muslera'ya sövene denk gelmedim.

Bu kadar sanırım yeter. Heykelini dikmek lazım. Aslanım benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt