- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.846
- 5.338
sonunda Türkce konusurken görduk kaptanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes tabi ki eleştirilebilir ama Muslera gerçekten bambaşka karakter sene sonu 3 yıl daha uzatılabilir 1-1.2 m euro'dan ben olabildiğince kalması gerektiğini düşünüyorum. Artık bizim için bir oyuncudan fazlası bir efsanemiz.Muslerayi elestirdigim cok maclar olmustur, hatta 3 yil yaptigi kontrati da cok yüksek bulmustum. Ama helal olsun, karekteri ve durusuyla her türlü destegi hak ediyor.
3 yil fazla olur. Kontrat sonu sene sene bakmak lazim. Sonucta yasida ilerliyor.Herkes tabi ki eleştirilebilir ama Muslera gerçekten bambaşka karakter sene sonu 3 yıl daha uzatılabilir 1-1.2 m euro'dan ben olabildiğince kalması gerektiğini düşünüyorum. Artık bizim için bir oyuncudan fazlası bir efsanemiz.
Bana kalırsa 42 yaşına kadar oynayabilir yabancı kuralı kalkarsa bir süre sonra yedek olarak da devam eder sorun yaratmaz uygun şartlarla düzgün bir kontrat yapabiliriz.3 yil fazla olur. Kontrat sonu sene sene bakmak lazim. Sonucta yasida ilerliyor.
Bence sene sene yapip sonra da teknik heyete katilmali.Bana kalırsa 42 yaşına kadar oynayabilir yabancı kuralı kalkarsa bir süre sonra yedek olarak da devam eder sorun yaratmaz uygun şartlarla düzgün bir kontrat yapabiliriz.
Dur daha adamın 2 yıl sözleşmesi var1+1 lik Nando sözlesmesi yasatir!
1 sene kaldi bundan sonra galiba. Ben mi yanlis hatirliyorumDur daha adamın 2 yıl sözleşmesi var
Why?
Milli oyuncularimiz Tek kelime Türkce konusamiyorlar.
Why diye yazarak ince bir espiri yapmak istedim ama olmamis. Gerci espiri icin de kimsenin modu yok orasi ayri da....Milli oyuncularimiz Tek kelime Türkce konusamiyorlar.
SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslerayi elestirdigim cok maclar olmustur, hatta 3 yil yaptigi kontrati da cok yüksek bulmustum. Ama helal olsun, karekteri ve durusuyla her türlü destegi hak ediyor.